![]() |
Ostatnie podejście... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ostatnie podejście... (/Temat-Ostatnie-podejscie-163495) |
RE: Ostatnie podejście... - Na 5tyk - 27-07-2019 19:46 No to aktualizacja ![]() Poniedziałek - środa: nic nie zrobiłem, nadgodziny na etacie (dobrze, że płatne ![]() czwartek - sobota: pisanie aplikacji mobilnej, myślę, że za 2-3 tyg powinienem wystartować z nią :> Mało linkowałem stronę także pozycje też słabe, a nawet tragiczne ![]() ![]() Pozycje z jednej niszy: ![]() RE: Ostatnie podejście... - Mailowiec - 27-07-2019 20:03 Leń już się odpala ![]() RE: Ostatnie podejście... - Damkofr - 27-07-2019 21:33 W czym piszesz tą apkę? Java Kotlin? Czy jakiś JSowy wynalazek? RE: Ostatnie podejście... - Na 5tyk - 28-07-2019 02:18 Backend: Python + Flask Front: React Native RE: Ostatnie podejście... - Mailowiec - 03-08-2019 19:22 Czekam na aktualizacje. RE: Ostatnie podejście... - Na 5tyk - 03-08-2019 20:41 Aktualizacja ![]() Strona z hackami: - podlinkowałem na blogach niszę #1 - stworzyłem social media do obydwu nisz - optymalizacja money site niszy #2 - optymalizacja multi niszówki, już 94% SEO Audytu <3, ciekawe czy uda się 100% :> Aplikacja mobilna jest postęp, ale nie tak duży jak zakładałem :/ Forex - ciężko ogarnąć z pracą na etacie, zwłaszcza jak wydarzenia są w trakcie dnia ![]() Strony pod ero nawet nie ma ![]() Pozycja niszy #1: <nazwa> free skins: 52 <nazwa> cheat: 43 <nazwa> hack: 39 Pozycja niszy #2: wszystko: >200 Od wczoraj pozycjonowa ![]() Na money site #1 są już jakieś sporadyczne wejścia (1-2/day), ale nikt nie wchodzi w ofertę ![]() Wejścia głównie z USA, Zdjednoczonych Emiratów Arabskich (czy jakoś tak ![]() RE: Ostatnie podejście... - Mailowiec - 10-08-2019 22:19 Czekam na aktualizacje. RE: Ostatnie podejście... - Na 5tyk - 11-08-2019 10:40 No wpis trochę się opóźnił ze względu, że weekend okazał się imprezowy ![]() Cały czas linkuje dwie niszei pozycje skaczą na pozycjach od 30 do 200+ - chyba odezwę się do mistrza SEO z najlepszej firmy SEO4U.pl ![]() Przeliczyłem sobie projekt #2 z mobilną apką i stwierdziłem, że nie będzie to zbyt opłacalne bez wkładu na reklamę min. 10-20k :/ Także to odpuszczam, ale jestem w trakcie pisania apki SaaS, którą jestem bardzo zmotywowany skończyć :> Giełda i strona pod FireAds stoi i nic nie robi. Zarobki bez zmian, 0$ - na prawdę nie da się zarobić przez neta ![]() RE: Ostatnie podejście... - Oskarqq - 11-08-2019 11:03 @[Na 5tyk] Jak chcesz, mogę sprawdzić co tam się dzieję z Twoim serwisem za free, odezwij się na priv i podeślij linka, postaram się opisać co warto zmienić/dodać. Odpowiedziałbym w Twoim temacie, może komuś jeszcze się przyda. RE: Ostatnie podejście... - twardy - 11-08-2019 12:49 (11-08-2019 11:03)Oskarqq napisał(a): co tam się dzieję z Twoim serwisem za free Jego wlasciciel to nygus i alkus, nie ma za co ![]() |