![]() |
[ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 (/Temat-ZAPISY-Piaty-ZLOT-uzytkownikow-Zarabiam-com-2019-162221) |
RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - MyLead.pl - 09-05-2019 11:20 My oczywiście też tam jesteśmy - pojawi się Tomek wraz z Czarkiem ![]() RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - Czaq - 09-05-2019 11:20 Wraz z częścią ekipy Mylead będę mógł uczestniczyć w tym roku na zlocie ![]() Do zobaczenia wszystkim pod koniec czerwca ![]() ![]() RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - DDK - 10-05-2019 10:44 Co zlot to coraz lepsza organizacja ze strony admina no i dziewczyn których zasługi widać na każdym evencie ![]() Podziękowania dla sponsorów. Wasze zdrowie ![]() PS. Toster hurtowy to must have xD RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - Ropsont - 12-05-2019 15:33 Dokładnie, bo tu gadka o sponsorach, o evencie itd, a przede wszystkim trzeba podziękować naszemu Adminowi za pracę jaką włożył w organizację całego przedsięwzięcia (Robi to co roku). Czyli za terminy, rezerwacje, zakupy, sprzęty i wiele wiele dobrego dla wszystkich uczestników zlotu. Dziękuję w imieniu swoim i innych za zbudowanie tak wspaniałego eventu dla najlepszego forum w PL. ![]() (09-05-2019 09:22)Admin napisał(a): - tu budżet lepiej zainwestować będzie na miejscu w nas samych, rozwazalem czy wynajecie dj'a czy kelnero/barman'a byłby opcja ale w sumie sami jestesmy najlepszymi djami i barmanami Ja na pewno piszę się na stanowisko podczaszego jeśli chodzi o Yerba Mate. Usiądziemy w kółku i będziemy rytualnie pić yerbę zgodnie ze starą tradycją i obyczajem. ![]() P.S. Kociołek super sprawa! ![]() RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - Admin - 13-05-2019 11:23 @update -jednak proporcje cenowe na alkohol będą trochę większe bo z 2000zl+ będzie potrzebne ![]() na samego jacka danielsa już około 1500zl poszło ![]() ![]() -kupiłem ten kociołek, toster x4, plastikowe sztuce, talerze, pudelka, kije do grilla, ogarnałem tez znajomego kucharza specjaliste od mięs co mi przygotuje kocioł według jego przepisu/sposobu https://www.instagram.com/rafalrespondek/, będzie seria "gotuj z bananem" no chyba że on przygotuje a ja spalę ![]() ![]() -przejrzalem alledrogo w poszukiwaniu tego koła ratunkowego, kapoków, dosyć droga zabawa, a nie koniecznie przyda nam się to na następnych zlotach, finalnie zadzwoniłem na wakepark w ruedzie i z nimi się dogadałem że odpłatnie od nich wynajmę kilka kapoków na wekkend (żeby jakieś bezpieczeństwo na naszych dinozaurach zachować). -kupiłem karton ciperek dla dziewczyn, w miare spoko promka na laysy w tesco wychaczona powoli moje biuro zamienia się w magazyn ![]() doszły dziś smycze z identyfikatorami (choć jeszcze muszę reklamować wycięcie bo o 3 minimetry źle przycieli) dzisiejsze zakupy ![]() żarciem będę się martwił tydzień przed zlotem ![]() PS. zakładając że wszystkie osoby które "wstępnie" chcą przyjechać ale jeszcze nie wpłaciły zaliczki to miejsc już praktycznie nie ma, dlatego niektórzy niech nie czekają na ostatnią chwilę z wpłatą bo będą spać na podłodze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - Admin - 14-05-2019 15:38 już czekają ![]() RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - milosz998 - 15-05-2019 14:34 @Admin Są jeszcze 2-3 miejsca? Hajs wpłacamy jak coś jeszcze dziś RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - Admin - 15-05-2019 16:01 (15-05-2019 14:34)milosz998 napisał(a): @Admin Oznacza się przez @ [Nick] ![]() taa jeszcze są śmiało pisz pw według wzoru ![]() RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - michal86ole - 15-05-2019 21:03 Okolice Sosnowca i Katowic znalazł bym 2-3 miejsca ![]() RE: [ZAPISY] Piąty ZLOT użytkowników Zarabiam.com 2019 - Liromir - 17-05-2019 21:28 (13-05-2019 11:23)Admin napisał(a): @update Zakupy na wesele robisz? ![]() ![]() |