Płatności DCB - następca Subskrypcji MT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Płatności DCB - następca Subskrypcji MT (/Temat-Platnosci-DCB-nastepca-Subskrypcji-MT-161616) |
RE: Płatności DCB - następca Subskrypcji MT - eforsa - 27-03-2019 14:29 (27-03-2019 10:08)Arczit napisał(a): Jeśli mogę się wtrącić, to zdecydowanie USA jest dobrym kierunkiem do rozwinięcia usługi DCB Dzięki za sugestię, rozpoczniemy rozmowy z operatorami. Napisz proszę nam na [email protected] jakie przykładowe strony / oferty / usługi / tematyki, które chciałbyś promować na rynku USA. Potrzebujemy szczegółów i więcej informacji aby móc rozmawiać w tym zakresie. RE: Płatności DCB - następca Subskrypcji MT - malpa2 - 27-03-2019 18:55 Podzielam zdanie usera Arczit. Mnie kraje UE interesują, wysłalem wiadomość na pw RE: Płatności DCB - następca Subskrypcji MT - eforsa - 28-03-2019 06:56 Będziemy działać w tym temacie. Jesteśmy wdzięczni za feedback od was, właśnie takie informacje są nam potrzebne, żeby szybciej opracowywać nowe opcje. RE: Płatności DCB - następca Subskrypcji MT - malpa2 - 10-04-2019 12:58 Płatności DCB udostępnione są dla wszystkich programów partnerskich: - Download - Player / Filmy - Stream - Ezoteryka - Erotyka -- U mnie DCB jest tylko pod erotykę i ezoterykę więc jak to w koncu jest? W pozostałych jest MT (które nie działa) MO i IVR. RE: Płatności DCB - następca Subskrypcji MT - eforsa - 10-04-2019 14:02 Zapraszamy do kontaktu na czacie Na wszystkie pytania (również te z wiadomości prywatnej) uzyskasz odpowiedź. RE: Płatności DCB - następca Subskrypcji MT - LeceNaHajs - 10-04-2019 18:51 Fajnie gdyby dało się ustawić na własnej płatności (pustej ofercie?) takie okno płatności: Zamiast tego które jest teraz. RE: Płatności DCB - następca Subskrypcji MT - eforsa - 11-04-2019 05:52 Możesz do nas napisać na czacie lub maila. Zobaczymy co da się zrobić z tym. |