W co według was najlepiej inwestować w internecie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: W co według was najlepiej inwestować w internecie ? (/Temat-W-co-wedlug-was-najlepiej-inwestowac-w-internecie-160955) |
RE: W co według was najlepiej inwestować w internecie ? - azzaz - 17-11-2019 20:12 Najlepiej poczekać na jakiś krach. Btc na razie nie kupię, ale jak tylko ta waluta będzie miała kolejny kryzys coś zainwestuję. Po czasie i tak wszystko najczęściej wraca do normy i odbija w górę. Kupowanie czegoś co już dłuższy czas rośnie i jest drogie moim zdaniem nie ma sensu. Lepiej kupować rzeczy, które są na dnie za małe pieniądze. Dla mnie moment, w którym jakaś bańka pękła i coś z dnia na dzień traci np. 50% wartości to okazja do kupowania bo najczęściej potem i tak wraca do normy, a ewentualna strata nie jest zbyt bolesna. RE: W co według was najlepiej inwestować w internecie ? - Hoolig4n - 18-11-2019 09:51 (17-11-2019 20:11)Spartan1410 napisał(a):(17-11-2019 12:40)Hoolig4n napisał(a):(17-11-2019 09:35)Spartan1410 napisał(a): Więc pytanie czym oprócz BTC można być się zainteresować. Bo jak dla mnie krypto to czysty hazard jak wszelkie piramidki Szanuję podejście To może pożyczki społecznościowe? Sam w to jeszcze nie inwestowałem, ale śledzę ten temat choćby tu na forum i póki co wydaje mi się to być dobrym pomysłem W co według was najlepiej inwestować w internecie ? - Spartan1410 - 18-11-2019 09:58 napisałem że w pożyczkach społecznościowych jestem od roku Jak na razie trafiłem tylko kilka defaultow ale serwisy odzyskały kasę Jak chcesz coś dopytać to pisz na priv, nie będziemy tu spamować : Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka RE: W co według was najlepiej inwestować w internecie ? - SalvatoreConte - 14-02-2020 21:54 W 2012 roku opłacał się Social Lending, ale % spadał, z czasem weszły nowe ustawy i temat na rodzimym podwórku się zakończył. Natomiast zagranicznym rynku pojawiają się różne firmy. Jeszcze w zeszłym roku opłacało się wejść w domeny internetowe, obecnie również na rodzimym podwórku - można odnotować mały zastój w branży. Niektórzy mówią, że to już nie to co kiedyś. Być może dlatego, że w ostatnich latach wciąż rośnie na popularności rynek kryptowalut. Część osób, która inwestowała domeny zmieniła branżę i inwestuje w kryptowaluty. Ktoś tu mówi, że poczeka, aż Bitcoin spadnie, no to przegapił oba grudnie 2018 i 2019. Bitcoin już spadł do okolicy 3k $, a zeszłym roku kilka razy do okolicy 6k $. Obecnie jak widać rozpoczyna się hossa. Niektórzy mówią, że potrwa 2 lata. W zeszłym roku najlepiej dał zarobić Bitcoin. Poza nim jeszcze tylko kilka krypto świetnie sobie poradziło. Niekoniecznie z TOP 5, a nawet krypto z czołówki (ETH, XRP, XLM) poradziły sobie znacznie gorzej lub w przypadku dwóch ostatnich - przyniosły stratę. O tyle to może być ciekawsze niż ta mini-hossa w zeszłym roku, że to moze być rok altcoinów (co widać po wzrostach ETH, XRP, Iota, LSK czy wielu innych), a więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to jeszcze w tym roku zostaną wyśrubowane nowe rekordy. Oczywiście nie jest to porada inwestycyjna Do tego oczywiście własne strony, projekty i okazjonalne inwestycje internetowe. RE: W co według was najlepiej inwestować w internecie ? - kubagrzybowski - 22-02-2020 09:52 jeśli jesteś zainteresowany pisz na priv |