![]() |
Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia (/Temat-Platne-ankiety-online-ankiety-internetowe-moje-zarobkowe-doswiadczenia-160947) |
RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 23-02-2019 12:54 (15-02-2019 13:30)11natinka11 napisał(a): Tez sobie spisujesz na kartce jakie ankiety robisz? Ja za każdym razem jak robie ankiete piszę sobie na kartce, a wieczorem wprowadzam to do dziennika Natinka, dopiero dziś zauważyłam Twój wpis, gdzieś mi niestety umknął wcześniej. jeżeli chodzi o spisywanie ankiet, to utworzyłam sobie plik w excelu i tam wprowadzam wszystkie dane, bo bez systematycznego spisywania ilości otrzymywanych ankiet i uzyskiwanych kwalifikacji, szybko bym się pogubiła ![]() Witam ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 6, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 2) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 3) Poznaj.to - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 4) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 9, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Epanel - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 Pierwszy raz zdarzyła mi się bardzo dziwna sytuacja w Clixsense. Wypełniłam całe badanie (trwające 24 minuty) dotyczące mocniejszych alkoholi (wódka i whisky), jednak na końcu nie pojawił się standardowy, zielony napis z gratulacjami, a informacja o niezakwalifikowaniu się do ankiety. Napisałam w tej sprawie do supportu, ale otrzymałam tylko (zapewne) automatyczną odpowiedź, że tak może się wydarzyć i jest to normalne. Czy ktoś z Was miał może kiedyś podobną sytuację? Tak, jak wspominałam wcześniej - bardzo chwalę sobie Clixsense i nigdy nie zdarzały mi się u nich jakieś błędy, czy niejasności, więc być może coś zrobiłam źle, ale jeszcze o tym nie wiem
Miłego weekendu, pozdrawiam ![]() ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - kamys0 - 23-02-2019 17:19 Witaj Marto. Znam Cię i kojarzę z grup na FB ? Ja też prowadzę tutaj sobie dzienniczek, ale nie jest tak popularny. Pozdrawiam Cię i życzę udanych zarobków. RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 23-02-2019 18:10 (23-02-2019 17:19)kamys0 napisał(a): Witaj Marto. Znam Cię i kojarzę z grup na FB ? Ja też prowadzę tutaj sobie dzienniczek, ale nie jest tak popularny. Pozdrawiam Cię i życzę udanych zarobków. Witaj kamys0
![]() ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - kamys0 - 25-02-2019 15:47 Tak, poznałam po tych samych treściach ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 26-02-2019 21:28 Witam ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 4, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 2) Klub Kantar - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 3) Global Test Market - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 4) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 8, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 Zestawienie obejmuje weekend i poniedziałek, więc nie zwala z nóg, ale cierpliwie oczekuję na "rozkręcenie" tematu. W poniedziałki otrzymywałam właściwie regularnie ankietę z Opinie.pl, ale w tym tygodniu nic nie dotarło. W związku z planowanymi zmianami w tym panelu ankietowym, liczyłam na jakieś ciekawe zaproszenie. Być może to taka "cisza przed burzą" i użytkownicy zostaną zaskoczeni czymś ciekawym i pozytywnym
![]() Pozdrawiam, Marta RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 28-02-2019 17:56 Witam w tłusty czwartek ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 5, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 2) SW Panel - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 3) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 4) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 13, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Market Agent - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 6) IMAS Online - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 IMAS to moim zdaniem niestety jeden z gorszych paneli ze względu na najmniejszą ilość otrzymywanych ankiet w porównaniu do wszystkich paneli, w których uczestniczę. Oczywiście zgodnie z zasadą "więcej paneli zwiększa szanse na zarabianie" na ten moment jeszcze w nim zostaje, ale generalnie trzeba mieć świadomość, że możliwości zarobkowe są tam mocno ograniczone. O panelu przypomniałam sobie, ponieważ po dłuższym czasie otrzymałam zaproszenie do wypełnienia ankiety.
Pozdrawiam, Marta RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - 11natinka11 - 28-02-2019 20:59 Ja też z niektórych paneli sie liczę, że jest 1 lub 2 wypłaty w skali roku, ale zawsze coś dodatkowego w ciagu roku tez dobrze, a tak z kilku takich słabszych paneli nawet raz w roku i może kilka dodatkowych stówek się uzbierać na rok RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 28-02-2019 21:57 (28-02-2019 20:59)11natinka11 napisał(a): Ja też z niektórych paneli sie liczę, że jest 1 lub 2 wypłaty w skali roku, ale zawsze coś dodatkowego w ciagu roku tez dobrze, a tak z kilku takich słabszych paneli nawet raz w roku i może kilka dodatkowych stówek się uzbierać na rok Dziękuję za Twój wpis
![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 02-03-2019 23:44 Dobry wieczór ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 2) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 4, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 3) Klub Kantar - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 Czas leci nieubłaganie, więc jutro zamknę luty poprzez miesięczne podsumowanie zarobków. Dobranoc ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 03-03-2019 21:28 Witam ![]() 1) Clixsense – 27,18 $ - około 102,95 zł (całość zebrana w lutym, w tym 10,07 $ za poleconych) 2) Klub Kantar – 32 zł (część punktów zebrana w styczniu, bez udziału poleconych) 3) Poznaj.to – 20 zł (całość punktów zebrana w lutym, 8 zł za poleconych) 4) Global Test Market - 60 zł (część punktów zebrana w grudniu oraz styczniu, bez udziału poleconych) 5) Market Agent – 3,9 Euro - około 16,81 zł (całość zebrana w lutym, bez udziału poleconych) Razem: około 231,76 zł (całość podpisana jako "około" ze względu na wahania kursu walutowego) W zestawieniu ujęłam tylko panele ankietowe, z których udało mi się uzyskać minimum do wypłaty (nawet jeżeli ta wypłata nie została jeszcze przeze mnie zlecona). Udało mi się również potwierdzić kwestię wzrostu kwoty minimalnej w Market Agent, o której wspominał jakiś czas temu SkylineR34 - rzeczywiście próg na ten moment wynosi 5 Euro (nadal nie widzę tego w "giełdzie", a dopiero w momencie teoretycznego zlecenia wypłaty i podania niższej kwoty).
Pozdrawiam, Marta ![]() |