![]() |
Manualsurfy - mailery . Dziennik zbiorczy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Manualsurfy - mailery . Dziennik zbiorczy (/Temat-Manualsurfy-mailery-Dziennik-zbiorczy-160678) |
RE: Manualsurfy - mailery . Dziennik zbiorczy - loryn222 - 13-03-2019 18:07 (09-03-2019 17:01)dzemba napisał(a):(15-02-2019 07:16)loryn222 napisał(a): Biorę na logikę bo logicznie po co mam się męczyć z ankietami lub z zarabianiem Premium SMS , jesli mogę zarabiać na tym co lubię . Mailery to nie jest mój główny dochód ale to zawsze jakaś zapchaj dziura czasowa ale przyjemna bo dla mnie pieniadze w życiu nie są najważniejsze . Jak ktos z tu ludzi obecnych zarabia w sposób który lubi/kocha i chce to robić zawsze to mnie taka osoba zrozumie . 1. Pokazuję tylko ze na tym można zarobić niskim nakładem pracy . 2. Nie jest to mój główny dochód pieniędzy czytaj uważnie co na początku pisałem . 3. Zgłosiłem się kilka lat temu do mysc oraz do gościa którego mi polecał bo miał za dużo chętnych ( totalna spychologia bo gościu napisal mi to samo i zaprasza za jakiś czas ) z ktorym to próbowałem kilkakrotnie nawiązać konwersację w sumie tracąc 2 lata i 3 miesiące na prośbach bo wszyscy wychwalali ich . Pytałem się co 3 miesiące bo za tyle mówił ze będzie miał czas . 4. Nie proszę o pomoc przypadkowych ludzi z forum którzy mają po kilka postów i tyle . 5. Piszę ze starej komórki bo takie lubię pomimo ze mnie stać kupić lepszą. RE: Manualsurfy - mailery . Dziennik zbiorczy - mysc - 16-03-2019 01:13 (13-03-2019 18:07)loryn222 napisał(a): 3. Zgłosiłem się kilka lat temu do mysc oraz do gościa którego mi polecał bo miał za dużo chętnych ( totalna spychologia bo gościu napisal mi to samo i zaprasza za jakiś czas ) z ktorym to próbowałem kilkakrotnie nawiązać konwersację w sumie tracąc 2 lata i 3 miesiące na prośbach bo wszyscy wychwalali ich . Pytałem się co 3 miesiące bo za tyle mówił ze będzie miał czas . W sensie, że ja Cię odesłałem do kogoś innego i zbywałem przez 2 lata i 3 miesiące? Nie rozumiem do końca o co chodzi, ale taka sytuacja jest niemożliwa. Odesłać do kogoś innego mogłem Cię jeśli oczekiwałeś darmowych konsultacji, bo niestety nie mam czasu na darmowe porady, w dodatku indywidualne ![]() ![]() Myślę, że mnie z kimś mylisz ![]() . RE: Manualsurfy - mailery . Dziennik zbiorczy - dzemba - 16-03-2019 02:08 (13-03-2019 18:07)loryn222 napisał(a): 1. Pokazuję tylko ze na tym można zarobić niskim nakładem pracy . 1. Kilka godzin klikania za 1$, jedyna osoba która na tym naprawdę zarabia to właściciel manual surfa ![]() 2. Nie rozumiem.. nigdzie nie napisałem ,że to twój jedyny dochód. Tylko, że to lubisz albo nie umiesz inaczej, czytaj uważnie co napisałem ![]() 3. ... 4. Rozsądnie 5. Fajnie, cieszę się twoim szczęściem, myślę, że tak ma wiele osób, sam używam noki 3, którą dostałem w prezencie, mimo, że stać mnie na iphone X czy samsung flex ![]() ![]() RE: Manualsurfy - mailery . Dziennik zbiorczy - loryn222 - 16-03-2019 08:09 (16-03-2019 01:13)mysc napisał(a):(13-03-2019 18:07)loryn222 napisał(a): 3. Zgłosiłem się kilka lat temu do mysc oraz do gościa którego mi polecał bo miał za dużo chętnych ( totalna spychologia bo gościu napisal mi to samo i zaprasza za jakiś czas ) z ktorym to próbowałem kilkakrotnie nawiązać konwersację w sumie tracąc 2 lata i 3 miesiące na prośbach bo wszyscy wychwalali ich . Pytałem się co 3 miesiące bo za tyle mówił ze będzie miał czas . Tak , miała to być z poczatku darmowa konsultacja bo kiedyś takową miałeś. Po odesłaniu mnie do kogoś innego na dodatek z kontaktem tylko i wyłącznie poprzez GG przestałem do ciebie pisać. Napisałem to wyżej ze nie ty a osoba którą mi poleciłeś zbywała mnie niejednokrotnie. W swoim zyciu przeczytałem wiele poradników na temat zarabiania przez Internet i kilka nadal mnie interesuje tylko ciężko się z kimś porozumieć jesli cię zbywają . W kazdej chwili mogę sobie wykupić dostęp do strefy wtajemniczonych ale co z tego jesli nadal nie mam mentora w to co mnie interesuje czyli : PPI i Premium sms lub Sub SMS RE: Manualsurfy - mailery . Dziennik zbiorczy - dzemba - 16-03-2019 15:29 Wygląda jak byśmy robili rajd na twój dziennik, ale to nie to. Prowadź go i pokaż wszystkim na co Cię stać. Powodzenia RE: Manualsurfy - mailery . Dziennik zbiorczy - loryn222 - 17-03-2019 05:33 Zbliżam się do progu wypłaty jak dojdę to dam opis ile wysurfowalem i ile zarobiłem a wygląda na to ze kilkakrotnie lepiej wychodzę niż bym klikał w easyhits4U . Natomiast minusem jest że kasa jest rozłożona na dużą ilość stron i bardzo to wydłuża dojście do wypłat . RE: Manualsurfy - mailery . Dziennik zbiorczy - Bemowiak - 21-05-2019 12:07 (08-03-2019 17:01)loryn222 napisał(a):(08-03-2019 13:44)trikmen napisał(a): ktoś poleci jakiś sensowny i działający autosurf ? Możesz coś więcej napisać o tym. Jesteś tam i ile sensownie dziennie można tam zarobić? Pewnie z 10 gr albo i mniej. |