Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
SurveyRewardz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: SurveyRewardz (/Temat-SurveyRewardz-160415)

Strony: 1 2 3 4

RE: SurveyRewardz - obey93 - 06-05-2019 21:17

Jaki średni zarobek bez poleconych? Gryzie się z Clixsense i Greenpanthera?

RE: SurveyRewardz - xScigajx - 07-05-2019 14:11

(06-05-2019 21:17)obey93 napisał(a):  Jaki średni zarobek bez poleconych? Gryzie się z Clixsense i Greenpanthera?

Ja na tym panelu zarobilem 30$ z tego to może jakaś 10 -15 % to poleceni.A czy się gryzie raczej nie używam tego i clixsense i zdarza się że tą samą ankietę zaliczą mi tam i tu.Więc uważam że jest ok.

RE: SurveyRewardz - d.weny - 07-05-2019 23:33

1 na 100 ankiet zrobisz na kwotę 0.20 usd ... Jeden z najgorszych paneli

RE: SurveyRewardz - xScigajx - 07-05-2019 23:56

(07-05-2019 23:33)d.weny napisał(a):  1 na 100 ankiet zrobisz na kwotę 0.20 usd ... Jeden z najgorszych paneli

A czemu uważasz że najgorszy?Jeśli wypłaca to nie jest chyba taki najgorszy porównując do takich co nie płacą.Może i zdarzają się ankiety na niskie kwoty ale lepiej 5 niskich i 1$ uzbierany.Ale także wysoko opłacalne ankiety się pojawiają.
Tylko trzeba dobrze trafić. Ale każdy ma swoje zdanie.

RE: SurveyRewardz - xScigajx - 09-07-2019 18:57

W tym miesiącu znowu wpadła drobna wypłata z panelu wysokości 3.57$.

RE: SurveyRewardz - xScigajx - 14-08-2019 22:13

I o to pojawiła się kolejna wypłata wysokości 6.77$.
A poniżej zamieszczam potwierdzenia wypłat żeby pokazać ze warto skorzystać z tego panelu i spróbować może parę dolarów wpadnie.
[Obrazek: Screenshot-20190812-164645-Pay-Pal.jpg]

RE: SurveyRewardz - lidero - 29-08-2019 15:53

witam,serwis jak najbardziej wypłacalny i stabilny,ale od wczoraj coś takiego:

"Account issue
Unfortunately you are currently blocked from completing surveys.

Most tickets are replied within 2 business days, but please allow up to 3-5 business days for us to get back to you. Tickets are sometimes re-routed for proper handling, which may extend the time it takes for us to reply to your message. Current average reply time: 1 day, 15 hours, 22 minutes and 35 seconds."

o co tu chodzi? dlaczego mam zablokowane konto ?czy ktoś miał taką sytuacje?

Już wszystko wiem,zablokowali ponieważ wszedłem przez proxy na strone.....

RE: SurveyRewardz - xScigajx - 02-09-2019 10:01

(29-08-2019 15:53)lidero napisał(a):  witam,serwis jak najbardziej wypłacalny i stabilny,ale od wczoraj coś takiego:

"Account issue
Unfortunately you are currently blocked from completing surveys.

Most tickets are replied within 2 business days, but please allow up to 3-5 business days for us to get back to you. Tickets are sometimes re-routed for proper handling, which may extend the time it takes for us to reply to your message. Current average reply time: 1 day, 15 hours, 22 minutes and 35 seconds."

o co tu chodzi? dlaczego mam zablokowane konto ?czy ktoś miał taką sytuacje?

Już wszystko wiem,zablokowali ponieważ wszedłem przez proxy na strone.....
To fajnie jak Ci wypłaca.A czasem jest też tak że po prostu szukają jakiś lepszych serwerów i panel także nie jest aktywny wtedy.Ale najważniejsze że już wszystkjo jest wpożątku.!

Kolejna wypłata z tego panelu w kwocie 6.46$.
Jak dla mnie panel jak najbardziej na plus.Huh

RE: SurveyRewardz - Bevik - 06-09-2019 14:25

W jakie dni wypłacają? Nie mogę znaleźć informacji na stronie, a już trochę czekam

RE: SurveyRewardz - lidero - 06-09-2019 18:26

czekałem chyba z 5 dni od zmiany statusu na ready to be paid,aż testowy dolar Smile dotarł na bazę w paypalu,także w normie.