Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy (/Temat-Dobrze-ze-nie-masz-pieniedzy-bo-wydalbys-wszystko-na-ciuchy-160059) |
RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 20-12-2018 08:43 19.12
Wrzuty z opóźnieniem bo się nie wyrobiłem przed nocką Dziękuję za słowa otuchy, dziś krótko i na temat. W piątek wygłoszę swój monolog.. AdSense GlobalTestMarket Clicksense +0.7$ za poleconego
Opinie RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Czaq - 20-12-2018 09:06 Widzę, że powoli ciśniesz te Adsense Nie myślałeś o jakimś nagłym zwiększeniu ruchu? @[Patek] RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 20-12-2018 16:01 (20-12-2018 09:06)Czaq napisał(a): Widzę, że powoli ciśniesz te Adsense Nie myślałeś o jakimś nagłym zwiększeniu ruchu? @[Patek]Myślę, myślę Dziś znów work 19-7, od jutra się za to zabieram RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 21-12-2018 09:30 20.12
Adsense
Najlepszy zarobek jak do tej chwili w ciągu dnia Clicksense
Opinie
Tymczasem idę spać, a wieczorem refleksje
RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - kochamkesz - 21-12-2018 10:09 Fajnie Ci to idzie Adsense podpięte pod jedną witrynę ? Ile masz dziennie unikalnych użytkowników i jaki CTR ? RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 21-12-2018 16:15 21.12
W poniedziałek doszło do mnie jak bardzo zamknąłem się w czterech ścianach, zamykając się na innych.. Mam bardzo słabo widzącego tatę, który powiedział że jedzie ze mną po mamę. Niby nic zwyczajnego.. do pierwszego potknięcia.. Od 4 lat mieszkam sam i odwiedzam rodziców raz na tydzień, a czasem rzadziej. Z tamtych czasów pamiętam jak ojciec dawał sobie radę gdzieś wychodząc, teraz w każde nowe miejsce potrzebuje opiekuna i bardziej rozróżnia światła niż widzi co się wokół niego się dzieje. Ale chce wychodzić do nowych miejsc i poznawać ludzi ! Tato chwała Ci za to ! Widząc jego radość choćby odwiedzając jarmark Bożonarodzeniowy do teraz kręci mi się łezka w oku.. tak więc pewnie przez wielu wyczekiwane... Cele 2019 r ! - Kwalifikacja do zabiegu oraz wszczepienie implantu drenującego ( Około 5500 ), by choć trochę poprawić ojcu wzrok. -Wyjść do ludzi ( bezcenne ) Jako że wracam do lepienia uszek, zarobki pokażę jutro. Pozdrawiam ! Zapomniałem o piosence.. RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - mahuzz - 21-12-2018 16:31 Ziomuś... szacun Swoją drogą wpadam po cichu co jakiś czas. Kibicuję! Tyle ode mnie. Spokojnych Świąt ! RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - fusek - 21-12-2018 16:38 Ale stronę to pewnie kupiles pod AdSense? RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Damian102 - 21-12-2018 16:51 gratkI! nie źle to wygląda! RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 21-12-2018 21:56 21.12
Jednak nie śpię, a więc ....Zarobki Adsense Jest progres, może uda się utrzymać dniówkę na tym poziomie Clicksense Słabiutko dzis.. Prolific Z wypłaty poleconego Odpowiedzi
(21-12-2018 10:09)kochamkesz napisał(a): Fajnie Ci to idzie Adsense podpięte pod jedną witrynę ? Ile masz dziennie unikalnych użytkowników i jaki CTR ? Tutaj ukazane jest pod jedną witrynę, reszta owiana tajemnicą (21-12-2018 16:38)fusek napisał(a): Ale stronę to pewnie kupiles pod AdSense? Nie kupowałem pod AdSense. Po prostu chyba odpowiednio trafiłem |