![]() |
Wrócił syn marnotrawny... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wrócił syn marnotrawny... (/Temat-Wrocil-syn-marnotrawny-159985) |
RE: Wrócił syn marnotrawny... - rachman - 18-12-2018 17:42 Ładnie Ci idzie. Pogratulować efektów i życzyć utrzymania zapału ![]() RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 19-12-2018 18:13 Witam, witam myly państwo! Na pozór może się wydawać, że "przystopowałem", ale nic bardziej mylnego ![]() ![]() ![]() Leń został pokonany, od 7 dni chodzę jak w zegarku ![]() Plany? - Owieję to słodką tajemnicą, którą ujawnię częściowo w piątek, a dzieła dokończę w niedzielę ![]() ![]() Cel na grudzień - 1180/2000 (59%) Trzymajcie się dziubki! RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 21-12-2018 17:11 Witam, witam myly państwo! Ależ te dni uciekają. Już piąteczek, a prezenty gwiazdkowe nie kupione, jak żyć? Post piszę, bo ten. Pojawiły się chyba małe problemy ![]() ![]() Miał być bengier, ale raczej nic już nie dojdzie, a miałem dzisiaj zgodnie z obietnicą z poprzedniego postu - zaskoczyć. Wyszło stabilnie, ale jednak aspiracje mam większe. Szkoda gadać - znowu. Mam nadzieję, że niebawem te problemy się skończą i będzie wpadać tak, jak powinno przez cały dzień, a nie tak jak dzisiaj do 15:30 ![]() ![]() PS: I tak szanuję mocno MyLeada, że coś z tym robią i wierzę, że uda się to ogarnąć tak, żeby działało wzorowo ![]() Plany? Jutro i pojutrze pobić ten wynik ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj - leady w zasadzie tylko od innego reklamodawcy. Domniespodzianek +/- 200 wizyt 1 lead. ![]() Dzisiaj - do 15:30 było ślicznie, teraz coś się skiepściło ![]() ![]() Cel na grudzień - 1677/2000 (83,85%) Trzymajcie się dziubki! RE: Wrócił syn marnotrawny... - Czaq - 21-12-2018 17:26 Cholerka - zrobiłeś cel na grudzień w tydzień czasu ![]() ![]() ![]() Gratuluje ponownie ![]() RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 21-12-2018 18:27 (21-12-2018 17:26)Czaq napisał(a): Cholerka - zrobiłeś cel na grudzień w tydzień czasu Wydaje mi się, że to dobry pomysł ![]() ![]() Buźka ![]() RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 23-12-2018 15:10 Witam, witam myly państwo! Święta to nie jest dobry okres na promocje w moim przypadku, wiele osób szykuje już dla swoich rodzin potrawy na wigilie i chyba poodchodzili od komputerów i telefonów ![]() Nie zmienia to jednak faktu, że ładne dniówki mogły zostać wykręcone, bo ilość wizyt jakoś drastycznie nie spadła, ALE. Tak jak dodałem do poprzedniego wpisu - problemy z domemniespodzianek ciąg dalszy i odechciewa się tracić ruchu, jak na ostatnie 400, jak już nie 500 wizyt 0 leadów. Muszę poszukać jakiejś alternatywy. Jakiegoś innego reklamodawcy, bo to jest PORAŻKA ![]() Sobota Wypadła fenomenalnie ![]() Niedziela Zrobiłem kilkuminutowy test, efekt - domproblemów bez zmian. Dla upewnienia się, czy może jednak to ja się już wypalam - przepiąłem link na inną kampanię od innego reklamodawcy, zapomniałem nawet dostosować tekstu i wpadły 2 leady. Także dzisiejszy bilans 6,12zł ![]() Chcę wierzyć, że po świętach wszystko będzie normalnie i tego życzę reklamodawcy, jak i wszystkim earnerom, którzy zmagają się z takim samym problemem ![]() Ruch, który mam przygotowany jest "okej" i powinienem na spokojnie pobić swój rekord dniówki tej jeszcze ze starych czasów. Jeśli kampanie będą ze mną współpracowały, to do sylwestra ew. tuż po nowym roku zobaczycie tutaj pierwsze wpisy z dniówkami +500 ![]() Właśnie... Z racji tego, że mamy święta, kolejny wpis pojawi się 28 grudnia. Podsumowując lekko te niecałe dwa tygodnie, chciałem powiedzieć, że miło mi, że są tutaj jacyś czytacze. Problemów z utrzymaniem motywacji nie mam i jestem z siebie tak wstępnie - zadowolony. Ale będę bardziej! ![]() Cel na grudzień zmieniam na 2500, ale czy będzie mi dane to zrealizować? O zgrozo - nie leży to tylko w moich rękach ![]() PS: Udanych, spokojnych, dobrych świąt ![]() Plany? Spędzę czas z rodziną ![]() ![]() Cel na grudzień - 1686/2500 (67,44%) Trzymajcie się dziubki! RE: Wrócił syn marnotrawny... - Czaq - 26-12-2018 16:20 Na spokojnie wszystko musisz rozplanować oraz ogarnąć jesli chodzi o kwestie promocji. Zauważyłem też "dziubku" ![]() Trzymam kciuki bo masz jeszcze ponad 5 dni na zarobienie 900zł co wydaje się być jak najbardziej do zrealizowania ![]() RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 28-12-2018 18:57 Witam, witam myly państwo! Święta, święta i po świętach. Odbiorcy mogli trochę ode mnie odpocząć, co prawdopodobnie przełożyło się na wyniki. Tak się zapowiadałem od pierwszego posta, że ujrzycie tutaj dniówki +500 no i co. Słowa dotrzymałem ![]() Wczoraj zrobiłem swoją życiówkę wszech czasów. <- (sprawdziłem, że pisze się to oddzielnie. Jestem w szoku) Anyway. Trochę popadam w paranoję i muszę się jakoś wyczilować, bo święta były bardzo hmm - intensywne ![]() Dlatego też dzisiaj zrobiłem minimum minima i idę w balet ![]() Wczoraj - cóż mogę powiedzieć. Będzie takich więcej ![]() Dzisiaj - cóż mogę powiedzieć. Będzie takich mniej ![]() Audi Apjuntko zbliżam się do Ciebie ![]() PS: Cel znowu "osiągnąłem" - prośba o napisanie w komentarzu jaki by dać na te ostatnie 3 dni grudnia? Bo już sam nie wiem ![]() Plany? Naświergalać dalej! ![]() Cel na grudzień - 2513/2500 (100,005%) -> na jaki zmienić? ![]() Trzymajcie się dziubki! RE: Wrócił syn marnotrawny... - patttson - 28-12-2018 18:59 Szacun, nadal tylko fb? ![]() RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 28-12-2018 19:09 (28-12-2018 18:59)patttson napisał(a): Szacun, nadal tylko fb? Na nim się wychowałem, więc pielęgnuję tę znajomość ![]() |