diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty (/Temat-diamond-mine-ru-Zarobek-bez-inwestycji-bez-roboty-159575) |
RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - AssenCreated - 27-11-2018 22:26 @All Przez przypadek wylogowałem się z mojego konta, nicku oczywiście niezapisałem, emailem się nie da zalogować, będę bardzo wdzięczny jak jakiś polecony poda mi mój nick, o ilę to możliwe ... . Ja natomiast spróbuję skontaktować się z supportem. RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - AssenCreated - 28-11-2018 15:49 Odnośnie strony ma ona bardzo dobry support. Jak zapomnicie nick to pamietajcie ze podajac email nie uzyskacie odpowiedz gdyz ich baza danych nie zbiera emaili przypisanych do nicku ( +1 ) Support odpowiada w < 24 h co jest kolejnym plusem. A tak pozatym to nick odzyskalem dajac swoj reflink. Tyle Support komunikuje po angielsku. RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - AssenCreated - 12-12-2018 00:09 Projekt nadal działa <3 + się rozwija na lepsze RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - Mati684 - 09-01-2019 08:00 I co stronka miała wrócić w styczniu a nadal off wiec chyba scam RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - AssenCreated - 09-01-2019 22:21 @Mati684 chwilami niby nie istnieje, ale teraz jak sprawdzam to ostatecznie jest ... Strona może ulepsza się wciąż, ja już nie mogę się doczekać mojego profitu z górników .. bo trochę mineło ;D Ciekawe jakie update będą RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - Mati684 - 10-01-2019 00:36 O ile wydobycie nie było wstrzymane ? na moje to zrobią coś w stylu żeby wypłacać musisz mieć refów którzy wpłacają - coś na styl golden tea - tam mam miliony tych liści ale co z tego jak ledwo 1 rubla można wypłacać codziennie ??? RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - AssenCreated - 10-01-2019 00:51 @Mati684 jak strona nagle nie zamknęła się, tylko wciąż działa, to raczej sam właściciel jest uczciwy. Zresztą zobaczymy ... RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - Mati684 - 14-01-2019 22:51 I jakie wieści? RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - AssenCreated - 14-01-2019 23:28 @Mati684 może są podejmowane prace ... może nie ... jak do końca stycznia, strona nie powróci to wątek to zamknięcia ... diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - Hybrid1990 - 11-02-2019 15:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |