W Drodze do Marzeń - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W Drodze do Marzeń (/Temat-W-Drodze-do-Marzen-157482) |
RE: W Drodze do Marzeń - mcmaks - 10-10-2018 19:31 Cześć Może ktoś z was czekał z niecierpliwością co dzieje sie z McMaksem ? Zacząłem Studia Dołożyłem kolejny obowiązek/trud na swoje barki ale wiem że kiedyś będzie to tego warte Od początku Października studiuje zarządzanie niestacjonarne (sobota-niedziela) Dlaczego trud ? A mianowicie jak ktoś czytał mój pierwszy post to wie że pracuje od poniedziałku do piątku zagranicą; Wracam w piątek do polski około 21-22 rano już o 6 wstaję żeby dojechać na uczelnie ( 150km), gdzie noc weekendową spędzam u znajomych. Z uczelni prosto do pracy. Czyli praktycznie w moim rodzinnym domu jestem tylko pare godzin. Dlaczego wybrałem taką drogę ? Myślę że każdy powinien codziennie dokładać sobie kolejne wyzwania bo kto wie czy dzięki takiej wytrwałości nie dojdzie do mety swej #DrogiDoMarzeń ? Dosyć o mnie Co do dziennika Reklamy Google Adsense Przez te ostatni tydzień po prostu nie miałem czasu się zająć Reklamą stron ale myślę że już w tym tygodniu skończę w pełni swoje strony ( są one całkowicie nowe dlatego jeszcze nie mam żadnych dochodów z nich. Sprzedaż Allegro Tutaj jak na razie pomysł na produkt i sprzedaż jest lecz muszę dozbierać jeszcze kilka złotych żeby móc w pełni skupić sie na reklamie, promocji jak i innych kampanii reklamowych . Sklep Internetowy TAK!!! Udało mi się skończyć mój sklep internetowy. Sklep będzie posiadał produkty strikte wirtualne. Jeżeli chodzi o jakikolwiek zysk jest to ta sama sytuacja jak z Allego. UWAGA UWAGA !!!! Chciałbym zacząć w końcu z upladingiem lecz nie mam żadnych stron ani czasu na tworzenie od zera takich owo stron. Jeżeli ktoś posiada ową paczkę/stronę z fajnymi stronkami/loading pagami lub zna osobę która sama takie wykonuje to byłbym bardzo bardzo wdzięczny za podesłanie mi na priv bądź niżej W sumie to tyle Jeszcze jedna kwestia Czy podoba wam się taki format pisania postów na tym dzienniku ? Mianowicie chodzi mi że część jest o mnie a część o moich postępach. Proszę o taką opinie, gdyż chcę żeby ten dziennik czytało się tak że każdy będzie chciał tutaj wracać i motywować się nim razem ze mną DO NASTĘPNEGO RE: W Drodze do Marzeń - tomek7912 - 11-10-2018 09:46 Dziennik jeat git. Czekam na każdy wpis . Co do stron, to tworzysz coś w rodzaju blogów, czy strony z już gotową treścią? A, i pozycjonujesz je w jakiś sposób? |