![]() |
Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +---- Wątek: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! (/Temat-Stalo-sie-Lead-Network-z-wylacznoscia-na-obsluge-DATEZONE-157353) |
RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Prestiżowy - 23-07-2018 13:54 Dante nie będę z Tobą dyskutował bo to nie ma najmniejszego sensu. Podawanie czyjejś strony a podanie screnu rozmowy na ogólnym czacie to inna sprawa. Piszesz coś i masz pełną świadomość, że każdy to czyta. Nie trzeba być szpiegiem by przeczytać treści na ogólnym czacie serwisu. Ponadto mówicie że fireads jest najlepszym ? że w porządku ? Nie rozśmieszajcie mnie . Zarabiałem w każdym serwisie i z każdego serwisu przez parę dobrych lat nabyło się doświadczenia, którego Wam brakuje. Przyszliście ledwo co większość się dopiero uczy chodzić a już szastają jezykiem i pokazują że po trupach do celu. Fireads jest jednym z najgorszych serwisów w tej branży, którzy nie jednokrotnie potracili swoje usługi i programy. DO tej pory Kiljan pozwala na konkursy które są zakazane ale pewnie źle zrozumiałem najlepszy serwis bo na wszystko pozwala ? a no to wtedy mogę przyznać racje . Odbiegłem trochę od tematu rozmowy więc wróce by powtórzyć . To co pisane na ogólnym czacie jest dostępne dla wszystkich zalogowanych użytkowników i każdy ma do tego dostęp wiec daj sobie spokój ze szpiegostwem. Fakt jest taki że to napisałeś a to w jakim celu to pisałeś mało mnie to obchodzi liczy się fakt i zapewne czyny. ![]() RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - DjVampires - 23-07-2018 14:02 Uuu, kogoś widzę tutaj coś mocno zapiekli. Temat jest zupełnie o czymś innym, a kolega skupia się na pociskach po konkurencji, zarabiaj sobie gdzie chcesz, uwierz mi że nikogo z nas „twoje olbrzymie doświadczenie” nie obchodzi. ![]() ![]() RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Dante_/ - 23-07-2018 14:04 Miałem napisać wytłumaczenie tylko do @[ostry2ostry], ale że Ty @[Prestiżowy] znowu zaatakowałeś, no to tak. Zaczęło się od tego, że odpowiedziałem na pytanie fuska, potem Akacpa wyciągnął screenshot'a ( NIEPEŁNEGO, BO TYLKO POCZĄTEK [ czekam na historię czatu od Damiana, może dostanę ] ). Ktoś zobaczył, że rozpoczęła się dyskusja pomiędzy mną, a Akacpa to podesłał mi "prezent" na kontratak ( ta strona [ i-player.pl ] to ponoć jednego z top użytkowników ). @[ostry2ostry], jako pierwszy to Akacpa wyciągnął "brudy", więc nie pisz tego, że nie mam prawa czuć się z tym źle. @[Prestiżowy] nie napisałem nigdzie, że FireAds jest najlepszy, więc wypraszam sobie, Ty wyjechałeś z tym, że chcę "udupić" konkurencje, więc wysłałem Tobie screenshot'a z "zarobków" na FireAds. Liczę się z tym, że dostanę % RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Prestiżowy - 23-07-2018 14:06 Często bywam i widzę . Przyszedł kolejny kolega bronić kolegę z fireads. Koniec tej dyskusji z takimi ludźmi. ![]() Ps moje doświadczenie przydaje się w życiu i dzięki niemu daje sobie w życiu rade. Pociski do konkurencji ? Nie pokaże palcem kto zrobił to pierwszy a moje słowa to prawda. Pozdrawiam ![]() RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - DjVampires - 23-07-2018 14:08 Prestiżowy, mysle ze masz jakieś dowody na poparcie swojej tezy, iż Kiljan pozwala na konkursy? Bo takie bezpodstawne oskarżanie chyba nie jest najlepszym pomysłem ![]() RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Burger - 23-07-2018 14:09 No to robi się nie miło ![]() RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Prestiżowy - 23-07-2018 14:16 (23-07-2018 14:08)DjVampires napisał(a): Prestiżowy, mysle ze masz jakieś dowody na poparcie swojej tezy, iż Kiljan pozwala na konkursy? Bo takie bezpodstawne oskarżanie chyba nie jest najlepszym pomysłem Prosze dowody na łamanie regulaminu. Tyle w temacie .Zamykam ![]() ![]() RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Leaders - 23-07-2018 14:19 Jeśli to możliwe, to prosimy o przeniesienie Waszych dyskusji na priv ![]() Temat dotyczy kampanii Datezone, a dyskutujecie o serwisach i kampaniach, które nie są w tym zakresie nawet naszą konkurencją. RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - fusek - 23-07-2018 14:20 Ale takich linków jest multum. Zgłasza się do serwisu i po problemie. Nawet leadnetwork pozwala na walki. M.in. z showmaxem RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - DjVampires - 23-07-2018 14:20 Zamykasz? xD To, że jeden wydawca łamie regulamin nie jest równoznaczne z przyzwoleniem serwisu na takie działania, ja prosiłem o dowód, który potwierdzi, że Kiljan przyzwala na łamanie regulaminu ![]() @edit Wydaje mi się, ze to Wy pierwsi wstawiliscie screena, właśnie z tego serwisu. |