Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: prolific.ac - świetnie płatne ankiety (/Temat-prolific-ac-swietnie-platne-ankiety-157283)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ggusiaja - 18-08-2018 15:35

(18-08-2018 11:28)FeelTheKick napisał(a):  
(18-08-2018 10:46)ggusiaja napisał(a):  A ja uzupełniłam całą zakładkę o mnie i w jeden dzień 3 ankiety dwie już zaliczoneHuh

Może jakieś porady jak wypełnić profil żeby ankiet było jak najwięcej?

Jak zwykle zaznaczyłam tak jak jest naprawdę. Może dlatego, że jestem w takim wieku (30+) i mam dzieci, dochód w sumie gospodarstwa domowego średni, zainteresowania czytanie, podróże, muzyka, a wyuczony zawód związany z edukacją, wyższe ukończone. Lubię sport, dbam o zdrowie. Tam było tyle tych zakładek, że juz nie pamiętam co jeszcze. Ale mam wrażenie że niektóre pytania się powtarzały albo mi się wydaje.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - maciejrosa - 18-08-2018 16:11

Ref Huh

prolific.ac - świetnie płatne ankiety - mintek14 - 22-08-2018 16:37

Świetna strona. Kilka ankiet w jeden dzień i od razu zlecona wypłata

Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - heycrey - 26-08-2018 18:59

Zarejestrowałem się kilka dni temu, mam wszystko potwierdzone, telefon, paypal, email, niestety dalej każą czekać..

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - maciejrosa - 27-08-2018 09:32

Rejestracja nowych uczestników jest obecnie wstrzymana na kilka dni z powodu zmian w naszych procesach sprawdzania bezpieczeństwa. Aby pomóc nam w szybszym odblokowaniu konta, przeprowadź proces weryfikacji telefonu. Przepraszamy za niedogodności.

U mnie to samo potwierdzone i juz z tydzien nic lipaa.....

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Pablinho - 28-08-2018 19:11

Zarejestrowany z refa, zobaczymy co z tego będzie Big Grin

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - NixonZzz - 28-08-2018 20:55

(17-07-2018 21:33)zenonzelei napisał(a):  Płatne ankiety pojawią się po weryfikacji konta: email, telefon i konto paypal.

Dzisiaj na paypala dostałem swój pierwszy przelew:

[Obrazek: Przechwytywanie.jpg]

Huh

Jak wygląda weryfikacja? Aktualnie mam potwierdzony email, coś potem przyjdzie jeszcze czy jest to gdzieś w opcjach i jestem ślepy.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Fidziak30 - 30-08-2018 14:18

Kurcze 3£ za ankietę, która trwa może z 5 minut, "Big Data (or Information Systems) and Organizations"

Powiem tak: ClixSense to się chowa przy tym.

Druga wypłata w drodze. Pozdrawiam autora tematu ;-)

Enjoy!

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - heycrey - 30-08-2018 14:47

Założyłem konto już dawno temu i dalej mnie trzymają. Nie dostałem się do panelu czy co? To nie jest kilka dni tak jak piszą tylko już dobre kilkanaście

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Fidziak30 - 31-08-2018 21:43

Wiecie co: ?? napisałem, bo mi nie weszła jedna z ankiet, zbyt długi czas oczekiwania, to jak na ClixSense, nie masz ruchu a tu proszę."Washing task Hosted by polimi.it"

Zaliczyli mimo tego że nie zrobiłem tej ankiety, no to rozumiem ;-)

[Obrazek: 1_50.jpg]

PS: dodam że na screenie nie widać że to druga wypłata, ale tej drugiej jeszcze nie zgłosiłem, bo czekam aż trochę więcej wpadnie Smile