Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Play kończy z subami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Play kończy z subami (/Temat-Play-konczy-z-subami-155682)

Strony: 1 2 3

RE: Play kończy z subami - Karewer - 02-04-2018 16:02

A co tak na prawdę sobie myślałeś? Odnoszę dziwne wrażenie, że nabijasz tylko posty debilnymi (za przeproszeniem) wpisami, które kompletnie nic nie wnoszą do tematu.

RE: Play kończy z subami - pixel21 - 02-04-2018 18:28

(02-04-2018 09:10)Czaq napisał(a):  Panowie!
Powtarzam jeszcze raz. Prog ustalony na 35zl, ograniczenia playa to jedynie krok do tego by robić z naszych nisz real content. Wiem, że ograniczy to nisze i z niektórych zrezygnujemy ale wciąż jest masa rzeczy które można reklamować z dobrym skutkiem! Moim podopiecznym już od pewnego czasu wdrazam najmocniej jak się da metody white!
Pozdrawiam i zalecam kazdemu po prostu więcej pogłówkowania a każdy na tym skorzysta Wink

Myślałem najzwyczajniej w świecie że całkowicie sie odcinają od premium smsów. Nie wiedziałem że będzie podany jakiś maksymalny limit obciążeń konta. Przepraszam jeżeli poprzedni post aż tak cię zdenerwował.

RE: Play kończy z subami - Czaq - 02-04-2018 18:32

(02-04-2018 18:28)pixel21 napisał(a):  
(02-04-2018 09:10)Czaq napisał(a):  Panowie!
Powtarzam jeszcze raz. Prog ustalony na 35zl, ograniczenia playa to jedynie krok do tego by robić z naszych nisz real content. Wiem, że ograniczy to nisze i z niektórych zrezygnujemy ale wciąż jest masa rzeczy które można reklamować z dobrym skutkiem! Moim podopiecznym już od pewnego czasu wdrazam najmocniej jak się da metody white!
Pozdrawiam i zalecam kazdemu po prostu więcej pogłówkowania a każdy na tym skorzysta Wink

Myślałem najzwyczajniej w świecie że całkowicie sie odcinają od premium smsów. Nie wiedziałem że będzie podany jakiś maksymalny limit obciążeń konta. Przepraszam jeżeli poprzedni post aż tak cię zdenerwował.
Nie zdenerwował pixelku mój Ty Big Grin chciałem sprostować bo niektórzy uważają ustawę jak tragedie nie do zaakceptowania. Sęk w tym by się dostosować jeśli nie da się czegoś zmienić.

RE: Play kończy z subami - aero2 - 02-04-2018 21:58

Nie ma co się dziwić, jak było pełno fałszywych konkursów na Facebooku, afer na ich temat w mediach, że bańka prania brudnej kasy musiała w końcu pęknąć.

RE: Play kończy z subami - Hoolig4n - 02-04-2018 23:40

(02-04-2018 21:58)aero2 napisał(a):  Nie ma co się dziwić, jak było pełno fałszywych konkursów na Facebooku, afer na ich temat w mediach, że bańka prania brudnej kasy musiała w końcu pęknąć.

Dokładnie. Ci co zarabiali będą zarabiać dalej, a oszustów wreszcie nie będzie. Mam cichą nadzieję, że to również kres wyłączania usług na niektórych serwisach.

RE: Play kończy z subami - WhiteNigga - 03-04-2018 15:53

(02-04-2018 23:40)Hoolig4n napisał(a):  
(02-04-2018 21:58)aero2 napisał(a):  Nie ma co się dziwić, jak było pełno fałszywych konkursów na Facebooku, afer na ich temat w mediach, że bańka prania brudnej kasy musiała w końcu pęknąć.

Dokładnie. Ci co zarabiali będą zarabiać dalej, a oszustów wreszcie nie będzie. [...]
Oszuści będą dalej, tylko, że zamiast działać na MT przerzucą sie na MO Jerk

RE: Play kończy z subami - Hoolig4n - 07-04-2018 23:39

(03-04-2018 15:53)WhiteNigga napisał(a):  
(02-04-2018 23:40)Hoolig4n napisał(a):  

Dokładnie. Ci co zarabiali będą zarabiać dalej, a oszustów wreszcie nie będzie. [...]
Oszuści będą dalej, tylko, że zamiast działać na MT przerzucą sie na MO Jerk

Zrobisz konkurs, że do wygrania masz 10 audi od lewandowskiego to nie dość, że od razu leci ban na konto, to jeszcze mili panowie zapukają, oby... Big Grin