![]() |
Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy (/Temat-Alternet-com-AdBlast-online-Revshare-matryce-portal-spolecznosciowy-155657) |
RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - handziu - 05-05-2018 15:54 A ja mam pytanko - co to jest ten prezent o wartości 10$ przy rejestracji an Alternet? RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - bithub - 05-05-2018 17:28 (05-05-2018 15:54)handziu napisał(a): A ja mam pytanko - co to jest ten prezent o wartości 10$ przy rejestracji an Alternet? MediaPoints, tyle ile przy zakupie pierwszej matrycy, aby dostać trzeba wyplenic profil o swoje zainteresowania i wrzucic zdjecie profilowe. za MP beda funkcje do odblokowywania w serwisie RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - drought - 06-05-2018 08:36 Sorry za prawdopodobnie banalne pytanie ale nigdy nie miałem do czynienia z matrycami. One zapełniają się same czy trzeba naciągać kolejne osoby na inwestycję? Wykup pakietów gwarantuje nam kolejne osoby czy tylko daje możliwość wciągnięcia kolejnych? I po jakim czasie matryce zaczynają się napełniać? RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - bithub - 06-05-2018 14:35 (06-05-2018 08:36)drought napisał(a): Sorry za prawdopodobnie banalne pytanie ale nigdy nie miałem do czynienia z matrycami. One zapełniają się same czy trzeba naciągać kolejne osoby na inwestycję? Wykup pakietów gwarantuje nam kolejne osoby czy tylko daje możliwość wciągnięcia kolejnych? I po jakim czasie matryce zaczynają się napełniać?Działa to tak, że Twoje matryce zapełniane są Twoimi partnerami, partnerami Twoich partnerow i tak dalej w głąb 10 razy. Każda z 6 matryc ma miejsce na około 60000 osób (59k z kawałkiem), czyli sa to matryce 3x3 głębokie na 10 poziomów, czyli z każdej osoby w strukturze dostajesz prowizje. Do matryc dołączają Ci, którzy także u siebie uruchomili matryce. Matryce mozesz odblokowac swoimi srodkami, ale możesz je także odblokowac srodkami zarobionymi w AdBlast. W przypadku kiedy user X będący poleconym usera Y, odblokuje wyższą matrycę przed swoim sponsorem (userem Y), nie dołącza on do jego struktury, a zostaje podłączony w tej danej matrycy do innego usera posiadającego matrycę o tym samym poziomie. Jest tak tzw spadochroniarz. RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - drought - 06-05-2018 18:35 Czyli jeśli dobrze rozumiem to mogę kupić wszystkie poziomy, zamknąć program i wrócić za powiedzmy miesiąc wypłacić już zebraną kwotę? ![]() RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - bithub - 06-05-2018 19:24 (06-05-2018 18:35)drought napisał(a): Czyli jeśli dobrze rozumiem to mogę kupić wszystkie poziomy, zamknąć program i wrócić za powiedzmy miesiąc wypłacić już zebraną kwotę? W Matrixach spadochroniarze nie wyrastają w strukturze jak grzyby po deszczu, wiec na kokosy z nic nie robienia bym nie liczył ![]() Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - kolorpurpury - 09-05-2018 17:44 Ja na identycznym matrixie nic nie robiąc z 85$ zarobiłem ponad 300$ i cały czas coś wpada ![]() Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - bithub - 16-05-2018 13:48 A to nawet nie wiedziałem że tyle spadochroniarze dają ![]() ![]() RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - handziu - 30-05-2018 10:23 Ludki, jest możliwość żeby kasę z AlternetMatrix przenieść na AdBlast? chcialem kupic matryce, w matrixie dodalem srodki ale nie mogę za nie kupić matrycy :O RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - bithub - 31-05-2018 13:48 (30-05-2018 10:23)handziu napisał(a): Ludki, jest możliwość żeby kasę z AlternetMatrix przenieść na AdBlast? chcialem kupic matryce, w matrixie dodalem srodki ale nie mogę za nie kupić matrycy :O Pisz do supportu, przeniosą kasę ![]() Zrobili nowe promo (tym razem w języku Polskim!) ![]() |