![]() |
Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy (/Temat-Zarabiam-com-Charytatywne-weekendy-155055) |
RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - MrocznyKILL - 07-03-2018 19:27 (07-03-2018 19:19)Krissu napisał(a): I ja się dołączę do akcji! Proszę mnie oznaczyć bliżej weekendu Ok dam znać w piątek. RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - MrocznyKILL - 09-03-2018 18:49 @[Krissu] Przypominacz na życzenie ![]() Kolejny tydzień kolejna zbiórka. W odpowiedzi na pojawiające się zarzuty że zbyt dużo takich zbiórek może być "fake" postanowiłem nie dodawać "losowych" zbiórek a tylko w jakiś sposób przeze mnie zweryfikowane. Dlatego własnie w tym tygodniu mała zweryfikowana przeze mnie zbiórka. Mam spore plany co do tej inicjatywy ale o tym więcej już niedługo w "Dziennikach Pracy" (sadze że dział odpowiedni nikt nie powiedział że zdobyte pieniądze mają być dla siebie ![]() btw: Tym razem zbiórka na portalu bez "skarbonki" dlatego proszę o posty "Wpłaciłem" i "Udostępniłem" RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - MrocznyKILL - 11-03-2018 09:05 Dziś ostatni dzień oficjalnego zbierania ![]() RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - Krissu - 12-03-2018 08:46 Ode mnie skromne parę złotych w ten weekend. Przepraszam, że wcześniej nie napisałem, ale zabiegany byłem ![]() PS. Wiem, że to może być trochę szufladkowanie, ale osobiście dużo bardziej uderzają we mnie dzieci, może dlatego, że sam mam w najbliższej rodzinie osobę niepełnosprawną. Fajnie byłoby, jakby takie akcje miały większy rozgłos ![]() RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - MrocznyKILL - 12-03-2018 20:07 (12-03-2018 08:46)Krissu napisał(a): Ode mnie skromne parę złotych w ten weekend. Przepraszam, że wcześniej nie napisałem, ale zabiegany byłem Załóżcie zbiórkę a coś pomożemy ![]() RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - Krissu - 12-03-2018 21:06 (12-03-2018 20:07)MrocznyKILL napisał(a):(12-03-2018 08:46)Krissu napisał(a): Ode mnie skromne parę złotych w ten weekend. Przepraszam, że wcześniej nie napisałem, ale zabiegany byłem Prawdę mówiąc, muszę porozmawiać z Bratową, co ona myśli na ten temat. Dzięki! ![]() Tymczasem, zachęcam do podarowania swojego 1% podatku na Amelkę! ![]() RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - MrocznyKILL - 16-03-2018 08:28 Dziś losowa zbiórka. Znajomy nie zdecydował się na założenie zbiórki... Czekam na linki od Was na kolejne zbiórki. Edit: Osoby chcące jedynie udostępnić proszę o udostępnienie poprzez Fanpage https://www.facebook.com/Charytatywne-weekendy-190193778255435/ RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - MrocznyKILL - 18-03-2018 13:59 Ostatnie godziny zbiórki liczę na Wasze wsparcie ![]() RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - MrocznyKILL - 22-03-2018 22:06 Z powodu braku zgłoszeń i rekomendowanych zbiórek postanowiłem przedłużyć zbiórkę z ubiegłego tygodnia gdyż ostatnio frekwencja nie dopisała a cel jest spory ![]() RE: Zarabiam.com - Charytatywne weekendy - MrocznyKILL - 30-03-2018 00:44 Zapraszam link w pierwszym poście aktualizowany. |