![]() |
Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus (/Temat-Bukmacher-bez-dowodu-1xBIT-buk-z-crypto-100-bonus-154491) |
RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - NieWPelniAnonim - 26-09-2021 11:13 (10-08-2021 20:55)lukasz7777 napisał(a): Trochę odgrzewam kotleta, ale... Ja również odgrzeje, ale z tego względu, że to moja pierwsza wizyta na forum od dłuższego czasu. Odpowiadając tobie zaznaczam, że mowa tutaj o 1xBIT, a nie 1xBET, jedna literka, a duża różnica, choć wyszły spod tej samej ręki to na 1xBit gramy tylko w crypto. Ja każdego będę przekonywał do gry w crypto, bo przy obecnym rozwoju giełd i kantorów w Polsce to wymiana crypto - pln jest dziecinnie prosta, a zawsze żeby zwiększyć anonimowość można skorzystać z bitomatu gdzie nic prócz adresu z którego wysłałeś crypto nie o tobie nie wiedzą. Wybór pozostawiam wam, dalej gram, dalej wypłacam i dalej jestem zadowolony. |