Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! (/Temat-Start-aukcji-SHOP-dla-Polski-oraz-FBW-15410) |
RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - Wojtas100 - 22-10-2010 16:15 Ceny są na początku zabójcze ,ale jeszcze spadną i to dużo. Tak ,że za 20k będzie można wziąć coś nawet fajnego. RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - MotorniczyTramwaju - 22-10-2010 16:18 Mam tylko nadzieję, że zostaną restocki shop/uw bo na razie to widzę, że to olewają. Dla mnie troche lipa z nowym wyglądem, niby wszystko jest takie ładne graficznie, ale dzisiejsze Lockerz jest proste i czytelne. Szkoda Oczywiście aukcje no to wiedzieliśmy czego się spodziewać i mamy. SHOP dla Polski? OK! Ale proszę bez cła/vatu :o RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - Grub63 - 22-10-2010 16:31 Buuuuuu.... jak będą takie ceny się utrzymywać, to ja wysiadam RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - Monster - 22-10-2010 17:08 Shop dla Polski 2 FBW 2 Ceny na aukcjach Zapominają o restockach shop + uw RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - zdybcio - 22-10-2010 17:13 Ja tam się cieszę. Co prawda ceny są wysokie, ale myślę, że szybko się to zmieni i będzie coś dla nas RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - Athemis - 22-10-2010 17:20 Chyba najwyższy czas pożegnać się z Lockerz i zająć się nauką ; D Ceny zabójcze, nie ma szans na zdobycie czegokolwiek. RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - KoLoRoWY_O.o - 22-10-2010 17:27 za miesiąc ceny będą o dużo niższe po prostu muszą wydać te PTZety RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - ColdGold - 22-10-2010 18:12 Lockerz otworzyło nam Shop , ale teraz nie wiadomo czy dlatego że dogadali się z naszym "ukochanym państwem" aby nie nakładali nam cła/vatu na paczki czy też otwierają go ale dalej będziemy mieli celników na karku Ps. Jeśli sprawdzi się ta optymistyczna wersja to PE straci dużo kaski ;D RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - Parada - 22-10-2010 18:29 Fakt, ceny są ogromne na tych aukcjach, ale po okołu 2 tygodniach już będzie o wiele łatwiej coć tam upolować. Mam bardzo dobre przeczucia co do tych aukcji RE: Start aukcji, SHOP dla Polski oraz FBW! - Synkretysta - 22-10-2010 18:34 Jakim cudem Lockerz dogada się z rządem i celnikami? Nie ma takiej opcji. Cło i VAT jest obligatoryjne. Problemem może być tylko koszt wysyłki, większy niż do pozostałych krajów - a to trzeba w biznes plan ująć. Informacja o cle i VAT dla paczek z USA |