Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy (/Temat-Grupa-Pompujaca-Kryptowaluty-Polscy-Tworcy-Zapraszamy-153731) |
RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - stanley89 - 10-01-2018 18:25 Już 2x próbowałem uczestniczyć w "pompie" - grupa na telegramie ~~30 tys. osób, giełda to binance. Z mojego dwukrotnego doświadczenia możesz być szybki jak struś pędzi wiatr żeby wyszukać parę i wykonać zlecenie buy ale z ograniczeniem technicznym giełdy nie wygrasz. Bo na pompowanym coinie robią się takie lagi, że kupić może zdążysz ale sprzedać wtedy kiedy chcesz nie zrobisz tego bo przyciski się zacinają, nagle odświeżanie giełdy, czarny ekran z ładującym się "zegarem" etc. więc to jest fajne jak masz sygnał co najmniej parę sekund wcześniej inaczej generalnie wychodzisz na zero lub lekkim minusie. RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - a00 - 10-01-2018 18:42 Jak wygląda grupa? Udało się coś ugrać już? RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - stanley89 - 10-01-2018 18:58 Jeśli mnie pytasz to za pierwszym razem -30 % z powodu zawieszenia się giełdy na jakieś 3 min przy zleceniu sell. Żadne odświeżenie strony nic nie pomogło, ekran rozmyty, nic nie działało i można było się tylko modlić, że chociaż to sprzedać z jak najmniejszą stratą, za drugim razem sygnał dostałem 30 sekund po czasie i widziałem już tylko dużą zieloną świecę więc odpuściłem wejście ale zrobiłem test przycisku wyboru kapitału przy zakupie (jest tam możliwość 25 % 50 % etc) to wszystko tak muliło, że pewnie znów bym wtopił. Reasumując można na tym zarobić ale są dwa warunki do wyboru: 1. dostajesz sygnał wcześniej (są grupy w których za zwerbowanie np 1000 użytkowników do pompy otrzymujesz sygnał 3 sek wcześniej) 2. giełda działa jak brzytwa i się nie zacina (raczej nie możliwe żeby tak było) - spokojnie z 20-50 % można zrobić pod warunkiem, że z telegramu dostajesz sygnał równo o danej godzinie (a dostałem tak na pierwszej pompie) Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Jackson91 - 10-01-2018 19:02 Ewentualnie możesz sam założyć taką grupe i szukać setek osób które ci pomogą RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - DENON - 11-01-2018 00:52 (10-01-2018 18:25)stanley89 napisał(a): Już 2x próbowałem uczestniczyć w "pompie" - grupa na telegramie ~~30 tys. osób, giełda to binance. Z mojego dwukrotnego doświadczenia możesz być szybki jak struś pędzi wiatr żeby wyszukać parę i wykonać zlecenie buy ale z ograniczeniem technicznym giełdy nie wygrasz. Bo na pompowanym coinie robią się takie lagi, że kupić może zdążysz ale sprzedać wtedy kiedy chcesz nie zrobisz tego bo przyciski się zacinają, nagle odświeżanie giełdy, czarny ekran z ładującym się "zegarem" etc. więc to jest fajne jak masz sygnał co najmniej parę sekund wcześniej inaczej generalnie wychodzisz na zero lub lekkim minusie. Kolego pobierz sobie aplikację Binance z głównej strony i nic Ci się nie będzie zacinało nawet przy pompie największej grupy , która ma ponad 150 tys osób. RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Lukson2 - 11-01-2018 15:03 kiedy najbliższa pompa? RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Lukson2 - 13-01-2018 16:02 jestem na tej grupie i nie wiem gdzie jest info, dodatkowo po angielsku a miala byc polska grupa RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - LMMM - 13-01-2018 16:18 Szczerze nie polecam tego typu grup jeśli giełda na której będzie pompowany coin nie ma opcji żeby sprzedać na jakimś tam poziomie automatycznie. Typu kupujemy po 1$ i ustawiamy sell jak tylko przekroczy 1.1$. Jeśli nie ma takiej opcji to kupisz po 1$, wzrośnie do 1.2$ (przykładowo), ale w tym czasie masz lag giełdy i jak się odlaguje to już jest 0.9$. Trzeba być szybkim albo mieć farta, wiadomo że na 100% zarabia tylko ten kto tą grupę założył. |