![]() |
Marzenia? Raczej cele! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Marzenia? Raczej cele! (/Temat-Marzenia-Raczej-cele-153243) |
RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patrolpxd - 30-12-2017 23:18 (30-12-2017 23:15)DzejkobPL napisał(a):O moje połączenie się nie martw(30-12-2017 21:12)patrolpxd napisał(a): Odnośnie hostingu planuję postawić kilka/kilkanaście (w zależności od ruchu) na mintshost. A jeśli trafię na jakąś naprawdę wymagającą nisze to jestem w stanie postawić fizyczny serwer w domu + ok 2 w szkole ![]() ![]() Ale dziękuję ślicznie za miłe słowo ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patrolpxd - 01-01-2018 14:03 AKTUALIZACJA #3
Jak tam w Nowym Roku? ![]() ![]() Ja nie próżnowałem wczoraj i dziś i: - zakupiłem hosting na mintshost - zakupiłem 3 domeny - wygenerowałem 3 teksty na strony - wrzuciłem teksty do landing pagy Teraz kończę dodawać wszystkie meta tagi, nazwy itd ![]() Lecę zaraz do rodzinki i albo dziś wieczorem albo już jutro wrzucę to na hosting i zacznę klepać profile dla tych stron ![]() W sumie nie chciał by mi ktoś step by step wytłumaczyć jak analizować konkurencję i trudność fraz? Bo znalazłem poradnik na konkurencyjnym forum ale trochę mało mi to mówi :/ Pjonteczka panowie! ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patrolpxd - 07-01-2018 17:15 Aktualizacja #4! Witam wszystkich w to niedzielne popołudnie ![]() ![]() ![]() Co zrobiłem?
Co mam zamiar zrobić
Pytania/propozycje
Otóż nie do końca wiem czy to co robię jest dobre :/ Strony mam już zaindeksowane linki przed chwilą wrzuciłem, więc teraz tylko czekać. Nie wiem też po ile profli/webów robić na stronę :/ Ktoś pomoże? PODSUMOWANIE Znowu dużo pracy w tym tygodniu ![]() ![]() Dodatkowo wróciła mi mega motywacja do treningu z czego jestem mega szczęśliwy! ![]() ![]() Bardzo motywuje mnie też ten cytat: Cytat:"Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami." ~ Patrick Süskind Więc, pamiętajcie!
ŻYJCIE PEŁNIĄ ŻYCIA! Sztos nutka też! Widzimy się w przyszłą niedziele! ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Tonn - 07-01-2018 19:32 Małymi kroczkami do przodu, początki zawsze są najtrudniejsze. Nabierzesz doświadczenia i wszystko będzie szło jeszcze szybciej. Zresztą to SEO, do tego trzeba mieć dużo cierpliwości. Cieszę się, że cytat się spodobał i motywuje Cię tak samo jak mnie. Powodzenia ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - danoneksss - 07-01-2018 21:30 Jeśli chodzi o ilość linków to spokojnie po 10 dziennie możesz tworzyć na stronkę jeśli domena jest nowa ![]() A później to już jedziesz z większą ilością ![]() Powodzenia! RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - xOceanFirex - 12-01-2018 17:17 (30-12-2017 23:18)patrolpxd napisał(a):(30-12-2017 23:15)DzejkobPL napisał(a):O moje połączenie się nie martw(30-12-2017 21:12)patrolpxd napisał(a): Odnośnie hostingu planuję postawić kilka/kilkanaście (w zależności od ruchu) na mintshost. A jeśli trafię na jakąś naprawdę wymagającą nisze to jestem w stanie postawić fizyczny serwer w domu + ok 2 w szkole Interesuje mnie jak chcesz podpiąć jakąkolwiek domenę pod taki serwer postawiony w szkole ;D RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - a00 - 12-01-2018 17:48 W szkole? kompy w szkole są włączone 24h? Trochę to kupy się nie trzyma, albo czegoś nie rozumem? RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - xOceanFirex - 12-01-2018 19:47 Jak postawisz jakikolwiek swój serwer pod strony to zobaczysz o co mi chodzi ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patrolpxd - 13-01-2018 17:49 Aktualizacja #5 Dziś wyjątkowo w sobotę bo.. JUTRO 26 FINAŁ WOŚP! W którym jestem wolontariuszem więc nie będę miał czasu. @[xOceanFirex] @[a00] na dole wszystko wyjaśnię ![]() Co zrobiłem?
Co mam zamiar zrobić?
PYTANIA/PROPOZUCJE
Muszę odinstalować gierki z komputera ![]() ![]() Muszę też zarobić kilka $$ na następne domeny bo saldo na PP coraz mniejsze ![]() PODSUMOWANIE
Treningi idą pełną parą! Motywacja do siłowni jest i to mega! ![]() Pytanie odnośnie serwera
Otóż chłopaki, sprawa wygląda tak: mam dostęp do 2 serwerów Diskstation synology Jedyny koszt jaki będę musiał ponieść to koszt zakupu dysków. Z konfiguracją tego nie będzie problemu ![]() ![]() Także do przyszłej niedzieli! ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - kniew - 13-01-2018 22:09 (13-01-2018 17:49)patrolpxd napisał(a):nie odbieraj tego jako hejt ale szybciej ci się znudzi niż ci się wydaje... tak z doświadczenia ![]() |