[Zamknięty]iPod nano 16GB Black + Płytka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Otrzymane Nagrody Lockerz (/Forum-Otrzymane-Nagrody-Lockerz-7) +------ Dział: Aukcje 24/7 (/Forum-Aukcje-24-7-265) +------ Wątek: [Zamknięty]iPod nano 16GB Black + Płytka (/Temat-Zamkniety-iPod-nano-16GB-Black-Plytka-15312) |
RE: iPod nano 16GB Black + Płytka - Nayare - 26-10-2010 19:57 heh Horacy Nie rozsmieszaj mnie, uwierz mi iz nie sprowokujesz tym mojej osoby. Od tygodnia nie mam neta(dlatego nie moge wrzucic zdjec nagrod) i napisalem zaledwie 2 posty w tym czasie (ten jest 3). Jak cos sugerujesz/proponujesz etc. to wolisz, aby ktos Cie poparl z wyprzedzeniem od negatywnych odpowiedzi czyz nie? Zreszta komu ja mialbym sie podlizywac? Zythusowi, ktorego kojarze bardziej tylko z restocku styczniowego? NEVER MIND, nie mam zamiaru kontynuowac rozpoczynajacej sie "klotni", raczej nie odpisze na kolejne posty RE: iPod nano 16GB Black + Płytka - DonHoracy - 26-10-2010 22:06 (26-10-2010 19:57)Nayare napisał(a): heh Horacy Nie rozsmieszaj mnie, uwierz mi iz nie sprowokujesz tym mojej osoby. Od tygodnia nie mam neta(dlatego nie moge wrzucic zdjec nagrod) i napisalem zaledwie 2 posty w tym czasie (ten jest 3). Jak cos sugerujesz/proponujesz etc. to wolisz, aby ktos Cie poparl z wyprzedzeniem od negatywnych odpowiedzi czyz nie? Zreszta komu ja mialbym sie podlizywac? Zythusowi, ktorego kojarze bardziej tylko z restocku styczniowego? NEVER MIND, nie mam zamiaru kontynuowac rozpoczynajacej sie "klotni", raczej nie odpisze na kolejne posty Liżesz dupe i to widać. Tyle w tym temacie bo to nie od tego miejsce. Ps. Jak się mieszka w murzyńskiej chacie i neta dowożą raz na tydzień to się nie dziwię. RE: iPod nano 16GB Black + Płytka - Lubelak - 27-10-2010 05:14 Don tobie chyba znowu trzeba dać bana spinasz się do każdego OGARNIJ! RE: iPod nano 16GB Black + Płytka - michal2612 - 27-10-2010 09:44 Gz :] RE: iPod nano 16GB Black + Płytka - Boyzee - 27-10-2010 09:53 gratulację RE: iPod nano 16GB Black + Płytka - Magnus - 29-10-2010 18:28 Gratki gratki :] [Zamknięty][Zamknięty]iPod nano 16GB Black + Płytka - Tech - 19-03-2011 10:16 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |