![]() |
Poradnik Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje (/Temat-Metoda-e-mail-submit-pod-USA-i-inne-kraje-153070) |
RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - zenonzelei - 21-01-2018 19:09 OK, kto pyta nie błądzi więc: "Przede wszystkim nasz odbiorca/klient absolutnie nic nie traci, nie jest narażony na koszta, dodatkowo dostaje od nas prowizję niskim nakładem pracy." - W jaki sposób ten człowiek dostanie prowizję? Jak dobrze ustalić ile możemy tej prowizji zaproponować? Czy dobrze rozumiem, że ogads jest bardziej na zagranicę, a MyLead na PL? Chce celować w zagraniczne kraje anglojęzyczne. RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - Xanter98 - 21-01-2018 19:23 Tak, pod global OGAds jest daleko przed konkurencją. Nic nie traci wykonując oferty CPA/CPI. RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - broofie - 21-01-2018 20:05 W pierwszej kolejnosci nalezy przystapic do sieci ktore oferują programy e-mail submit. Ze znanych mi sa to: lead.network = mylead.pl ogads.com > cpagrip.com (opinia obiektywna) Z czego najbardziej polecam mylead oraz lead.network ze wzgledu na szybkie wyplaty i niskie minimum. W pozostałych dwóch ofert jest nieco wiecej, lecz musimy najpierw zlozyc wniosek o przystapienie do sieci a nie zawsze rozpatruja je pozytywnie. Roznia sie rowniez stawkami i typem ofert. Patrzymy ile dostaniemy prowizji za poprawnie wypelniony lead. Stawki wahają sie w granicach 1zl-8zl dla PL oraz USA, w innych krajach te stawki sie roznia. To, ile zapłacimy osobie za wypelnienie oferty zalezy od nas. Mozemy zaproponowac oferte za 2,5$ z USA z czego my bierzemy 1,5$ (okolo 5zl, wiec stawka porownywalna do prowizji za sub sms w Polsce), a użytkownikowi dajemy 1$. Sa to jak można zauwazyc niezbyt duze kwoty, ale jednej osobie mozemy zaproponowac np 5 ofert do wypelnienia z czego my mamy juz 7,5$. @[zenonzelei] RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - Xanter98 - 21-01-2018 20:14 Z tego co wiem to w Mylead nie przechodzi ruch motywowany, w OGAds takie coś jest dozwolone. RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - twardy - 21-01-2018 20:21 Strona wczesniej http://zarabiam.com/Temat-Metoda-e-mail-submit-pod-USA-i-inne-kraje-153070?pid=1738993#pid1738993 RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - zenonzelei - 23-01-2018 18:03 OK, mam pierwszych chętnych, którzy odezwali się do mnie na email. Polecam wszelkie strony z pracą dla studentów. I czysto od strony technicznej. Jak krok po kroku działać w ogads? Jest tam kilka dróg działania i nie wiem którą wybrać, a nie chcę sobie spalić tych pierwszych chętnych. Będę mocno wdzięczny za rozpisanie w punktach jak stworzyć taką ofertę. RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - broofie - 23-01-2018 18:20 Najlepiej stworzyc content locker i koniecznie wyłączyć w nim oferty nie polegajace na email submit. RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - Xanter98 - 23-01-2018 18:32 (23-01-2018 18:20)broofie napisał(a): Najlepiej stworzyc content locker i koniecznie wyłączyć w nim oferty nie polegajace na email submit. A co z Mobile Rewards? Testowałeś? Wtedy można to zautomatyzować trochę bardziej. RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - zenonzelei - 23-01-2018 20:31 Stworzyłem content lockera. Wysłałem linki do potencjalnych chętnych. 1. Zaznaczyłem tam, że "converios required" = 4. Dobry / zły pomysł? 2. Mam zamiar się rozliczyć z chętnymi. Użylibyście PayPal, czy czegoś innego? Zaznaczam, ze obrałem rynek zagraniczny. RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - supercola - 27-01-2018 10:35 Jak wyłączyć z content locker'a wszystkie oferty poza email submit ? |