![]() |
Darmowa grupa z sygnałami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Darmowa grupa z sygnałami (/Temat-Darmowa-grupa-z-sygnalami-153007) |
RE: Darmowa grupa z sygnałami - 8gruzin8 - 28-12-2017 22:30 Autor rozdaje sygnały za darmo a sam zapłacił 2500 PLN szacun dla niego - prawdziwy miłosierny samarytanin. Nie jestem prorokiem, ale coś i w głębi mówi, że za jakiś czas ten kolega te sygnały będzie chciał sprzedawać by na nich zarobić więcej niz sam płaci. Zapewne autor sygnałów w regulaminie swoim napisał: "płaćcie za sygnały 2500 koła a potem rozdawajcie je darmo wszystkim wszem i wobec albowiem po to je sprzedałem tylko kilku osobom, aby wszyscy mogli je za darmo testować " .... pastewną cebulą bije z pięciu metrów kolejny nowy na forum co chce ![]() RE: Darmowa grupa z sygnałami - btcbtc - 28-12-2017 23:27 (28-12-2017 22:30)8gruzin8 napisał(a): Autor rozdaje sygnały za darmo a sam zapłacił 2500 PLN szacun dla niego - prawdziwy miłosierny samarytanin. Nie jestem prorokiem, ale coś i w głębi mówi, że za jakiś czas ten kolega te sygnały będzie chciał sprzedawać by na nich zarobić więcej niz sam płaci. Dobrze, że mamy takiego dobrego detektywa na forum, skorzystaj z mojego kanału to może w końcu po tylu latach zrobisz więcej niż 4% zysku ![]() RE: Darmowa grupa z sygnałami - olekn1 - 29-12-2017 01:06 (28-12-2017 22:30)8gruzin8 napisał(a): Autor rozdaje sygnały za darmo a sam zapłacił 2500 PLN szacun dla niego - prawdziwy miłosierny samarytanin. Nie jestem prorokiem, ale coś i w głębi mówi, że za jakiś czas ten kolega te sygnały będzie chciał sprzedawać by na nich zarobić więcej niz sam płaci. No jak na razie to są darmowe, nie wiem po co takie zło wróżenie ![]() Darmowa grupa z sygnałami - Jackson91 - 29-12-2017 08:34 Są darmowe a co najważniejsze większość się sprawdza bez żadnego stresu ;-) Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka RE: Darmowa grupa z sygnałami - 8gruzin8 - 29-12-2017 09:54 Btcbtc Nie potrzebuje twoich sygnałów. Ja btc, eth, eos, xrp, xmr trzymam długoterminowo od kilkunastu miesięcy. Jak wiesz przez taki okres czasu zyskałem na nich ciut więcej niż 4 %. Naucz sie czytać ze zrozumieniem co pisze. 4-10% dziennie to bardzo dobry wynik. Jeśli każdy dzień kończysz na takim plusie to jesteś superdoskonaly. RE: Darmowa grupa z sygnałami - W@ndet - 17-01-2018 15:30 Chętnie sprawdzę, powodzenia. |