Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Co dalej ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Co dalej ? (/Temat-Co-dalej-152824)

Strony: 1 2 3

RE: Co dalej ? - Xanter98 - 19-01-2018 20:54

To zrób coś żeby być po tej drugiej stronie, a nie tylko narzekasz.

RE: Co dalej ? - Rest - 19-01-2018 21:32

Bardziej mi chodzi o to że te stawki za koncerty są chore, 10-15 a nawet 30 tys za godzinny koncert ?

Widać że nie ma sprawiedliwości na tym świecie

RE: Co dalej ? - patttson - 19-01-2018 21:44

Nie ma co się użalać nad sobą i nad tym jaki to ten świat jest okrutny. Przestań się oglądać na innych i zrozum jak szybko Ci minie życie Wink Sam piszesz, że nie ma sprawiedliwości i ledwo można przeżyć do wypłaty, więc zrób coś, żebyś zarabiał więcej Wink

Co do koncertów - gdyby ludzie za to nie płacili, wykonawcy nie mieliby tak wysokich stawek. Jest popyt, jest podaż Smile

RE: Co dalej ? - Rest - 01-02-2018 19:44

Mam do Was takie małe pytanie bo sam nie wiem co robić.

Chciałem zatrudnić się do hotelu znam ang. Wysyłam swoje CV po hotelach do 0 odzewu. Raz byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. Każdy wymaga dośw.

Druga sprawa myślałem o kursach na koparki itp.......ale szukając pracy tez ludzie chcą doświadczonych

...wiec jestem w czarnej d......

co robić ? poradzicie coś ?

RE: Co dalej ? - Czaq - 01-02-2018 20:18

Może znaleźć pracę w jakimś małym hoteliku/moteliku aby nabrać tego doświadczenia na te 3-6miesiecy? W miedzy czasie składać wszedzie gdzie masz ochote Smile
Zawsze to lepsze niz siedziec i zamulać Rest Smile

RE: Co dalej ? - twardy - 01-02-2018 20:28

U mnie w okolicy (wies ~20k luda) czesto oglaszaja sie rozne biura, ktore organizuja kursy i staze z funduszy UE. Poszukaj u siebie czegos takiego jak nie masz pomyslu.

Ogolnie to polega na tym, ze szukaja Ci stazu i za niego placa ~1500zl, a potencjalny pracodawca dostaje niewolnika (nie ponosi zadnych kosztow) Wink zawsze to jakis start.

RE: Co dalej ? - Rest - 16-02-2018 18:49

Mam wrażenie że w życiu trzeba mieć szczęście,bo jak nie masz jego to trudno Ci odnieść sukces