Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? (/Temat-Gdzie-za-darmo-wypozycjonowac-strone-w-wyszukiwarce-152143) |
RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - toms - 08-11-2017 22:52 Umarł król, niech żyje król RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - helix - 09-11-2017 15:33 Niech ktoś mi napisze na pw jak zoptymalizować stronę lub może ktoś chce mi to zrobić. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - maniek250 - 09-11-2017 16:38 Nie helix nikt nie zrobi tego za Ciebie, masz poczytaj sobie troche http://zarabiam.com/Temat-Tutorial-Czyli-wybijamy-Resident-Evil-VII-Biohazard-by-Panda-138720 RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - helix - 17-01-2018 17:57 Ten poradnik vasakiego jest trochę chaotycznie opisany.I najlepiej się chwalić i nie lubię głupich komentarzy jak nie chcesz pomóc to nie.I wszyscy piszą tu na forum że helix taki i sraki. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - jlde - 17-01-2018 18:03 (17-01-2018 17:57)helix napisał(a): Ten poradnik vasakiego jest trochę chaotycznie opisany.I najlepiej się chwalić i nie lubię głupich komentarzy jak nie chcesz pomóc to nie.I wszyscy piszą tu na forum że helix taki i sraki.I helix, bo głupie pytania zadajesz i helix, bo odpowiedzi w google szukać nie umiesz i helix, bo forum przejrzeć Ci się nie chce i helix, bo to czego szukasz, na forum jest, bo helix, forumowicze nakierowują Cię gdzie szukać odpowiedzi, a Ty chcesz gotowca. I widzisz no. A poradnik Vasakiego naprawdę jest spoko i zawiera sporo. Jeśli uważasz, że chaotycznie napisany, to napisz streszczenie w poście pod poradnikiem. Może nawet za to kilka reputów dostaniesz. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - helix - 17-01-2018 18:07 I myślicie że chce gotowca wcale nie tylko szukam kogoś kto mnie nakieruję czyli krok po kroku jak to zrobić. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - Itachi198 - 17-01-2018 18:40 Helix zrobić bloga możesz np na cba. Wypozycjonowanie takiej strony to bardzo trudna sprawa, zwłaszcza pod niektóre frazy. Na pewno zrób stronę pod jakiś kraj, a nie na globala, będzie łatwiej. Pomyśl, zrób porządną reklamę na social mediach, pracuj! Na yt jest pełno wartościowych materiałów. Uda się albo nie, na ruchu z social mediów czy też różnych for czy stron też możesz zarobić, ale musisz się przełamać i zacząć! RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - helix - 18-01-2018 11:46 A jaki płatna strona do optymalizacji stron w wyszukiwarkach google tak 100zł za rok i czy serwis seohost.pl optymalizuje strony w wyszukiwarkach google. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - Vasaki - 18-01-2018 11:49 Helix tak się zastanawiam czy wg wiesz co piszesz ? RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - helix - 18-01-2018 12:52 Bo nie wiem co to za usługa seohost.pl |