Poradnik Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą (/Temat-Moja-historia-z-G2A-COM-czyli-jak-zostalem-sprzedawca-151934) |
RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - Mariuszeek - 25-11-2017 23:35 Helix mistrzu, tyle czasu już czytasz to forum i nic nie wykombinowałeś? RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - Shadecaster2 - 12-12-2017 20:42 mam pytanko zacząłem sprzedawać gierki na g2a mam trochę drobniaków już a pytanie następujące jakie minimum wypłaty oraz jak wypłacic? RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - Magiczny. - 17-12-2017 12:57 minimum do wypłaty to 50$ RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - helix - 18-12-2017 09:58 A skąd za darmo pobrać gry na steam w necie i potem sprzedać oprócz łowcygier i gdzie codziennie są nowe gry. I jestem zainteresowany takim zarobkiem może ktoś mi pomoże. RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - precell - 18-12-2017 10:33 (18-12-2017 09:58)helix napisał(a): A skąd za darmo pobrać gry na steam w necie i potem sprzedać oprócz łowcygier i gdzie codziennie są nowe gry. I jestem zainteresowany takim zarobkiem może ktoś mi pomoże. Powiedz chłopie co jest z Tobą nie tak? Wszystko chciałbyś za darmo. Życie to nie jest bajka która kończy się szczęśliwie. Żeby zarobić trzeba inwestować albo w wiedze albo w narzędzia, a najlepiej w jedno i drugie. Normalnie jak widzę Twoje posty to mnie krew zalewa. Wiesz w ogóle na jakim świecie żyjesz? Bo mam wrażenie, że masz swój własny wyimaginowany... RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - helix - 18-12-2017 14:36 I już jakiś znów głupi komentarz od kolegi precell jakbyś chciał wiedzieć to szukam rozwiązań darmowych i mam wykupiony hosting i nordvpn.I nie lubię płacić za wszystko . RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - twardy - 18-12-2017 14:46 Chcesz ciagnac za darmo gry i sprzedawac je na g2a? Czy Ty jestes powazny? RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - PremAccHack - 18-12-2017 15:15 (18-12-2017 14:36)helix napisał(a): I już jakiś znów głupi komentarz od kolegi precell jakbyś chciał wiedzieć to szukam rozwiązań darmowych i mam wykupiony hosting i nordvpn.I nie lubię płacić za wszystko . Koleś spadł z choinki chyba Wiesz w ogóle o czym ty piszesz? RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - helix - 18-12-2017 15:43 Następny koleś mi dał głupi komentarz. Ludzie trochę kultury ogarnijcie się i wiem że w niektóre rzeczy trzeba zainwestować. RE: Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostałem sprzedawcą - pulos - 23-02-2018 02:18 Czy przy takiej drobnej sprzedaży trzeba odprowadzać podatki? Dodam że sprzedałem kilka gier. |