Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kolejny dziennik o opcjach binarnych - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Kolejny dziennik o opcjach binarnych (/Temat-Kolejny-dziennik-o-opcjach-binarnych-151870)

Strony: 1 2 3

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - GERCZAK - 14-11-2017 21:36

No więc dziś jest pierwszy dzień z nową strategią. Na początku znalazło się małe zamieszanie spowodowane doborem złego wykresu. Natomiast przy ostatnim zagraniu spanikowałem i uciekłem z rynku na plus. Później okazało się, że jednak nie potrzebnieLol.

Zagrania na OB(real)

[Obrazek: Bez_tytu_u.png]

Zagrania na forex(demo)
brak

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - Zaperr44 - 15-11-2017 19:55

Słyszałem, że wiele osób skarży się na jego strategię bo tak naprawdę jest mało skuteczna a on sam usuwa negatywne komentarze i opinie na jego blogu także radzę się trzymać na baczności Smile

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - GERCZAK - 16-11-2017 16:20

Zbaczymy jak to będzie. Będę starał się trzymać jego zasad i korzystać z jego pomocy, a tych komentarzy nie usunie Undecided

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - DawidJ1906 - 16-11-2017 16:48

Witam bede obserwował :] Pomagasz? Big Grin

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - GERCZAK - 16-11-2017 22:29

(16-11-2017 16:48)DawidJ1906 napisał(a):  Witam bede obserwował :] Pomagasz? Big Grin

Dzięki Big Grin. Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało na PW postaram się pomóc.

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - xela94 - 19-11-2017 15:07

Trzymałeś się zasady 1% kapitału? ;p

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - lycho - 03-12-2017 14:06

Też siedziałem kiedyś w opcjach i straciłem niestety ;/