![]() |
W co zainwestować? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: W co zainwestować? (/Temat-W-co-zainwestowac-151815) |
RE: W co zainwestować? - Xanter98 - 05-12-2017 21:22 Czemu on jeszcze jest na tym forum? Ciekawe czy ktos juz sie nabral na te jego super inwestycje. RE: W co zainwestować? - jandrea - 11-12-2017 16:12 Myślałeś o cloud miningu? RE: W co zainwestować? - Xanter98 - 11-12-2017 17:39 (11-12-2017 16:12)jandrea napisał(a): Myślałeś o cloud miningu? Każdy kto "pomyślał" raczej w to nie wejdzie ![]() RE: W co zainwestować? - jandrea - 22-12-2017 17:22 (11-12-2017 17:39)Xanter98 napisał(a):(11-12-2017 16:12)jandrea napisał(a): Myślałeś o cloud miningu? Jak znajdziesz dobry i wypłacalny program to wcale nie jest takie głupie (; RE: W co zainwestować? - mahuzz - 22-12-2017 22:12 (22-12-2017 17:22)jandrea napisał(a):(11-12-2017 17:39)Xanter98 napisał(a):(11-12-2017 16:12)jandrea napisał(a): Myślałeś o cloud miningu? Cloud Mining nigdy się nie opłacał i dalej się nie opłaca, a zarabia na nim tylko własciciel. Nie wiem czemu się tak tego uwziąłeś. RE: W co zainwestować? - JaśnieD - 27-02-2018 10:09 Bezpieczna inwestycja, polecam. RE: W co zainwestować? - marek505 - 05-03-2018 03:59 Jest wiele sposobów na pomożenie kapitału ja z wielu z nich korzystam. Głównie związane z kryptowalutami - dywidendy, kopanie, udziały itd. ale też ostatnio ostro szukam czegoś alternatywnego jak żywność ekologiczna itd. inwestowanie na giełdzie: spekulacja, inwestowanie długoterminowe, inwestycja w startupy- ICO inwestowanie w mining PoW lub Pos: PoW: zakup własnej koparki do domu - tutaj najlepiej gpu postawioną na RX albo AMD, bo Antminer bardzo hałasuje. Alokacja własnej lub kupionej koparki w kopalni - stawiamy koparkę, a urobek idzie na nasz wallet. Płacimy tylko utrzymani i obsługę. Zakup koparki w kopalni - jest kilka takich możliwości w Polsce i także są różne progi wejścia w inwestycje Zakup udziałów w kopalni - tutaj można zacząć od względnie małych kwot Zakup mocy wydobywczej w kopalni - polega głownie na wykupie mocy obliczeniowej w sprawdzonych miejscach PoS: Kupujemy dane krypto wrzucamy na wallet i dostajemy coiny za prowadzenie noda czyli połączenia sieciowego Dywidenda: Tutaj dostajemy jakąś inna kryptowalutę w zamian za trzymanie na portfelu np Neo - dostajesz Gas Taas - dostajesz Eth. Pozdrawiam. RE: W co zainwestować? - lew23 - 06-03-2018 13:57 Cześć ja bym ci polecał co miesiąc kupować srebro I złoto fizyczne w monetach 999. Przeczytaj mòj co pisałem o zlocie I srebrze. To jest inwestycja długoterminowa, ale bardzo bezpieczna, a wszystkie inwestycje w bankach, gieldy, czy kryptowaluty nie dadzą ci takiego bezpieczeństwa. Polecam również przeczytać książkę jak inwestować w złoto I srebro Michaela Maloneya, książka już troche lat ma, ale to co on przedstawia w tej książce jeszcze się nie wydarzyło, ale może to niedługo wystąpić. W co zainwestować? - giemza241 - 14-08-2018 02:32 Osobiście też jestem za futureadpro. Inwestowaniem wcześniej na forex ale na razie dałem sobie spokój. Ciągle nerwy i analizowanie wykresów, a dziewczyna nie była zadowolona, że myślami jestem dalej przy świecach. Myślę, że warto sprawdzić z czym to się je i jak się sprawy mają. Osobiście oferuje dla każdego zwrot wszystkich moich prowizji 8% dopóki nie wyjdziecie na prosto. Mi nikt nie pomagał. Nie będę zostawiał refa, jeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam do PW ![]() Każdemu kto się stara życzę sukcesów ![]() Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka RE: W co zainwestować? - EfectiveWork - 14-08-2018 09:31 Moim skromnym zdaniem jeżeli chcemy zainwestować pieniądze musimy koniecznie się zastanowić w czym jesteśmy mocni, albo w czym chcielibyśmy być mocni. Już nie pierwszy raz będę przestrzegał przed hyipami, ale zawsze będę to robił. Opcji inwestycji jest naprawdę bardzo dużo i z pewnością każdy znajdzie coś pod siebie od forexa pod CPA,PPI. Różnorodność na dzisiejsze czasy jest bardzo duża, jednak musimy pamiętać o tym, że aby zarobić nie wystarczy tylko zainwestować ale również wykazać się ciężką pracą i kreatywnością. |