Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce (/Temat-Pamietnik-Nimfomana-Czyli-zarobek-na-Erotyce-151302) |
RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - szykiryki - 08-10-2017 17:17 Panie War, słabizna 2 RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - dewe - 08-10-2017 17:21 Dolaczam sie do pytania jak to wyglada prawnie, w teorii plagiat, wiec... RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - war43 - 08-10-2017 23:20 Dzień 4
Drobne Zmiany - Teraz ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 1 - Flirt / Datezone, Program Partnerski, PL Chwilowo zmieniłem promowany program z Flirt'u na Datezone. Mniejsza stawka, konieczność czekania na weryfikację leadów, ale przynajmniej konwersja wygląda trochę lepiej. Wprowadziłem też drobne zmiany na Pre-Landerze, co poskutkowało znacznym zwiększeniem ilości zdobywanych Tokenów pod Web Push - będę kombinował dalej w tym kierunku. Oprócz tego wróciłem do zbierania bazy adresów e-mail, może kiedyś się do czegoś przydadzą. -Przerobione konta: 10/10 -Zarobek: 85/100 PLN -Pozyskane WEB-Push: 7 ---Łączna ilość WEB-Push: 11 -Pozyskane e-maile do Listy: 84 ---Łącznie e-maili na Liście: 928 Plan na jutro/kolejne dni: -Minimum 10 kont dziennie pod Polskę. -Po zrobieniu założonego minimum, spróbuję wziąć na celownik kraje Anglojęzyczne, Szwecję lub Norwegię (prawdopodobnie zdecyduję się na Norwegię). -Dołożyć jeszcze jedną metodę promocji pod PL (90% automat). -Kombinować z Pre-Landerem, w celu zmaksymalizowania ilości zdobywanych Tokenów dla powiadomień "Push". ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 2 - Seks Kamerki, Program Partnerski, WorldWide Nadal czekam na ustanie problemów. Dam tej metodzie trochę odpocząć. Plan na jutro/kolejne dni: Nic nie robić. Poczekać aż znikną problemy techniczne niezależne ode mnie. ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 3 - Seks Ogłoszenia, Własna Strona, PL Ten projekt nadal stoi w miejscu. Ruszę z nim, kiedy pozbędę się wszelkich problemów z projektu nr. 1 - on jest dla mnie priorytetem, ponieważ jest obecnie moim głównym źródłem zarobku. ______________________________________________________________________________ ---Podsumowanie Dnia Cel nie został osiągnięty, zabrakło 15zł. W zasadzie nie ma co się dziwić, gdyż dość późno wróciłem od dziewczyny, a co za tym idzie, późno zacząłem pracę. Ponadto dziś celowałem w osoby w wieku <30, ponieważ chciałem dać chwilę odpoczynku starszemu targetowi. No, ale cała praca została wykonana w godzinach wieczornych. Co to oznacza? Oznacza to, że jutro powinna być ciekawsza dniówka, ponieważ konta przerobione dziś, poniekąd dalej pracują. PS. Mamy godzinę 00:12, a dziś zarobiłem już 9zł 2 ______________________________________________________________________________ (08-10-2017 16:47)anothernewp napisał(a): Jak posiadanie takiej strony wygląda w kwestii prawnej? Zarabiasz na cudzych filmach, więc w teorii jest za to kara. Poradziłeś coś na to, czy życie na krawędzi? (08-10-2017 17:21)dewe napisał(a): Dolaczam sie do pytania jak to wyglada prawnie, w teorii plagiat, wiec...Jakby to ująć.... Każdy ma coś na sumieniu No, ale liczę na to, że kobiet mieszkające gdzieś daleko, daleko za oceanem, nie odwiedzą mojej maleńkiej, Polskiej strony z seks ogłoszeniami i nie odnajdą tam swoich zdjęć, zrobionych kilkanaście lat temu, po lekkiej obróbce i z zamazaną twarzą xD (08-10-2017 17:17)szykiryki napisał(a): Panie War, słabizna 2Zajmij się lepiej piłką kopaną ////EDIT - Początek dnia 5 W dniu 5 cel osiągnięty o godzinie 12:45 Tak jak wspomniałem, dziś zapowiada się ciekawsza dniówka. Screen statystyk z godziny 12:00-13:00 (niestety całość nie chciała się zmieścić 2) /// Godzina 14:56 Przekroczone 200zł Godzina 16:39 Przekroczone 300zł RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - war43 - 09-10-2017 22:53 Dzień 5
Praca, Praca, Praca, Praca - Czyli Cel x4 ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 1 - Flirt / Datezone, Program Partnerski, PL Na dziś zamiast pre-lander'a wrzuciłem automatyczne przekierowanie. Maile nie zając, pushe nie zając, a kiepski początek miesiąca trzeba jakoś nadrobić. -Przerobione konta: 12/10 -Zarobek: 426/100 PLN -Pozyskane WEB-Push: PAUZA ---Łączna ilość WEB-Push: PAUZA -Pozyskane e-maile do Listy: PAUZA ---Łącznie e-maili na Liście: PAUZA Plan na jutro/kolejne dni: -Minimum 10 kont dziennie pod Polskę. -Po zrobieniu założonego minimum, spróbuję wziąć na celownik kraje Anglojęzyczne, Szwecję lub Norwegię (prawdopodobnie zdecyduję się na Norwegię). ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 2 - Seks Kamerki, Program Partnerski, WorldWide Nadal czekam na ustanie problemów. Dam tej metodzie trochę odpocząć. Plan na jutro/kolejne dni: Nic nie robić. Poczekać aż znikną problemy techniczne niezależne ode mnie. ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 3 - Seks Ogłoszenia, Własna Strona, PL Ten projekt nadal stoi w miejscu. Ruszę z nim, kiedy pozbędę się wszelkich problemów z projektu nr. 1 - on jest dla mnie priorytetem, ponieważ jest obecnie moim głównym źródłem zarobku. ______________________________________________________________________________ ---Podsumowanie Dnia Cel osiągnięty.. W sumie to osiągnięty na 4 dni do przodu 2 W zasadzie nie ma tu wielkiego zdziwienia, ponieważ już wczoraj wspominałem, że dziś spodziewam się ciekawszej dniówki. W ramach ciekawostki mogę powiedzieć, że gdybym przy dzisiejszym ruchu miał EPC sprzed 2-3 tygodni, to dniówka wyniosłaby ~1600zł, czyli tyle, ile zarabiałem na etacie przez cały miesiąc ciężkiej pracy Co do jutrzejszej dniówki, to nie jestem w stanie oszacować czy będzie wyższa, czy niższa, ponieważ dziś nie pracowałem w godzinach wieczornych i nie wiem, czy dzisiejsze konta przyniosą jutro jakiś zysk. Niemniej jednak cel powinien zostać osiągnięty bez większych problemów - i mam nadzieję, że uda mi się wygospodarować trochę czasu na reklamę skierowaną pod Norwegię. ---Podsumowanie Dziennika Zarobione: 827 / 500 PLN Średnia Dniówka: 165,4 / 100 PLN PS. @[szykiryki] Proszę bardzo, 100zł wyciągnąłem (jeśli pamiętasz, co pisałaś rano xD) RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - explrlz - 10-10-2017 07:09 Bardzo fajne zarobki! Teraz czekamy na dniowke 1000+ RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - szykiryki - 10-10-2017 08:47 War, miał być 1000 zł , pominąłeś jedno 0... Ale ładna, ładna dnióweczka, gratulacje RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - gotasr3 - 10-10-2017 11:43 Gratulacje. Piękna dniówka. Tak dalej RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - piotrekprorok - 10-10-2017 12:07 Ciekawy dziennik i ładne dniowki powodzenia. RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - fusek - 10-10-2017 20:45 Ciekawe dniowki jak Ty to robisz. Datezone rozumiem ze pod pl RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - war43 - 10-10-2017 23:41 Dzień 6
Pierwsze Leady z Norwegii ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 1 - Flirt / Datezone, Program Partnerski, PL No, dziś w końcu udało mi się utworzyć kilka kont nastawionych pod Norwegię, co poskutkowało dwoma leadami na łączną kwotę 20zł. -Przerobione konta: 10/10 -Zarobek: 206/100 PLN Plan na jutro/kolejne dni: -Po zrobieniu założonego minimum, spróbuję wziąć na celownik kraje Anglojęzyczne, Szwecję lub Norwegię (prawdopodobnie zdecyduję się na Norwegię). Jutro spróbuję uderzyć od razu w Norwegię. Liczę się z tym, że może się to okazać nietrafionym pomysłem i dniówka może być wyjątkowo niska - ale nie dowiem się tego, dopóki nie spróbuje. A Polskiemu targetowi przyda się chwila odpoczynku ode mnie. ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 2 - Seks Kamerki, Program Partnerski, WorldWide Nadal czekam na ustanie problemów. Dam tej metodzie trochę odpocząć. Plan na jutro/kolejne dni: Nic nie robić. Poczekać aż znikną problemy techniczne niezależne ode mnie. ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 3 - Seks Ogłoszenia, Własna Strona, PL Ten projekt nadal stoi w miejscu. Ruszę z nim, kiedy pozbędę się wszelkich problemów z projektu nr. 1 - on jest dla mnie priorytetem, ponieważ jest obecnie moim głównym źródłem zarobku. Ale przez przypadek znalazłem dziś początkującego programistę, który się zadeklarował, że spróbuje wdrożyć to, co jest mi potrzebne. ______________________________________________________________________________ ---Podsumowanie Dnia Nie było tak ładnie jak wczoraj, ale dwukrotne przebicie ustalonego celu także poniekąd cieszy. Jeśli chodzi o jutro, to są trzy możliwości. Albo będzie lepiej, albo będzie gorzej, albo będzie tak samo #NocnySuchar ---Podsumowanie Dziennika Zarobione: 1033 / 600 PLN (+206 PLN) Średnia Dniówka: 172 / 100 PLN (+7 PLN) ______________________________________________________________________________ (10-10-2017 07:09)explrlz napisał(a): Bardzo fajne zarobki! Teraz czekamy na dniowke 1000+ (10-10-2017 08:47)szykiryki napisał(a): War, miał być 1000 zł , pominąłeś jedno 0...I oby szybko taka nastąpiła! (10-10-2017 11:43)gotasr3 napisał(a): Gratulacje. Piękna dniówka. Tak dalejDziękować. (10-10-2017 12:07)piotrekprorok napisał(a): Ciekawy dziennik i ładne dniowki powodzenia.Dziękować. + Zielony Nick w moim dzienniku, zaszczyt (10-10-2017 20:45)fusek napisał(a): Ciekawe dniowki jak Ty to robisz. Datezone rozumiem ze pod plBędą ciekawsze A co do Datezone to tak, reklamuję je wśród Polskiego grona odbiorców |