![]() |
Od Janusza do Prometeusza :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od Janusza do Prometeusza :) (/Temat-Od-Janusza-do-Prometeusza-149936) |
RE: Od Janusza do Prometeusza :) - domson - 12-08-2017 09:54 Cześć. Mam nadzieję, że prędko nie porzucisz dziennika, bo jako jeden z niewielu prowadzisz dziennik o prawdziwej działalności i jeszcze wstrzeliłeś się w moją ulubioną tematykę, czyli "siłownia, fitness". Zainspirowałeś mnie do pracy i do realizacji pewnych pomysłów, więc wielkie dzięki za to. ![]() Wracając do tematu Twojego sklepu to mam pytanie: w jaki sposób rozliczasz się z Twoimi promotorami tzw "teamem". Udział w zyskach czy stała płaca? Z góry dzięki za odpowiedź, Pozdrawiam RE: Od Janusza do Prometeusza :) - Dodopl - 12-08-2017 09:58 [quote='wrzochal11' pid='1700122' dateline='1502523082'] Liczy się pomysł, nisza i jeszcze zapewnienie odpowiedniego ruchu ![]() 100% Racji ![]() 50% na 50% => Hurtownia i spotkania. Często trzeba szukać kontaktów do przedstawiciela bo nikt nie chce Tobie ich dać , wiec na to schodzi sporo czasu i czasami trzeba zabrać auto i jechać np z krk do wawy aby wypić kawę i zklepać współprace. Jeżeli chodzi o kontakty z hurtowniami ![]() " Jestem właścicielem Firmy XYZ... Sporo moich klientów jest zainteresowanych waszymi produktami , proszę o wysłanie na @ Oferty wraz z cennikiem , myślę że nasz współpraca będzie owocna pozdrawiam Janusz" Tyle ![]() Jasno pewnie i klarownie a nie jakieś pitu pitu , ludzie nie chcą pracować z ludźmi niezdecydowanymi... tak że na to trzeba zwrócić uwagę. Bo jak będziesz się motał jak ja na początku to będą Cię zlewać i nic nie dostaniesz ![]() Jeżeli chodzi o hurtownie to zawsze jest minimalny zakup czyli około 2000 zł to jest hurt nie detal więc trzeba brać hurtem ![]() Magazyn na początku to był towar w wynajmowanym mieszkaniu , troche u rodziców , trochę u znajomychw kartonach a teraz już na magazynie w swoim mieszkaniu więc tak to wygląda ![]() ![]() Pozdrawiam RE: Od Janusza do Prometeusza :) - Cromiell - 12-08-2017 10:16 (12-08-2017 09:58)Dodopl napisał(a): " Jestem właścicielem Firmy XYZ... Sporo moich klientów jest zainteresowanych waszymi produktami , proszę o wysłanie na @ Oferty wraz z cennikiem , myślę że nasz współpraca będzie owocna pozdrawiam Janusz" Tyle Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym zobaczyć takiego maila na swojej firmowej skrzynce ![]() RE: Od Janusza do Prometeusza :) - Dodopl - 12-08-2017 10:25 Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym zobaczyć takiego maila na swojej firmowej skrzynce ![]() [/quote] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hehehe ![]() ![]() Czym się zajmujesz ? Domson => Miło że udało się zmotywować teraz trzeba ruszyć dupkę i coś z tym zrobić działaj! Jeżeli chodzi o rozliczanie to "Tajemnica Firmowa" ![]() Trzeba być elastycznym w tym co się robi ![]() To taka Karma im więcej dajesz tym więcej do Ciebie wraca. W pojedynkę świata nie zwojujesz , w kupię zawsze raźniej kupy nikt nie ruszy ![]() RE: Od Janusza do Prometeusza :) - Dodopl - 27-08-2017 18:30 Podsumowanie [b]Sierpnia Sklep suplementypro.pl => Zysk na czysto 576 zł Jeżeli chodzi o Genesis mining to wyniki prezentują się tak , dodam że zrobiłem reinwestycje za 30$ i aktualnie dziennie wykopuje około 2,23$ więc jak na początek jest ok ![]() ![]() W Środku miesiąca nawiązałem współprace z użytkownikiem Czaq , ciekawe podejście oraz dobry sposób na zarabianie , moja inwestycja wróciła się i do tego zarobiłem => 40 zł , nie będę kontynuował tej metody ale napewno sporo mnie to nauczyło ![]() Wpadł mi w ręce Multicliker ale to jeszcze nie mogę napisać ile zarobiłem bo to okaże się za miesiąc Ostatnie 10 dni spędziłem na czytaniu oraz oglądaniu filmików dotyczących grania na giełdzie na bittrex.com Zainwestowałem 125$ czekając co przyniesie dzień. Polecam zapoznać się z postami BTC-analityk moje saldo na dzień dzisiejszy ![]() RE: Od Janusza do Prometeusza :) - Mailowiec - 27-08-2017 18:49 Zwabił mnie tu temat wątku. Powodzenia. |