Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie (/Temat-Moj-Uniwersytet-Marketingu-czyli-Szkola-Zarabiania-w-Internecie-149570)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - radek0389 - 01-08-2017 20:30

@[DanielKępa] Ile sam wyciągasz z pracy online miesięcznie? Jeśli nie chcesz podać konkretnej kwoty, to określ czy to pięciocyfrowa kwota czy więcej?

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 02-08-2017 08:28

(01-08-2017 20:30)radek0389 napisał(a):  @[DanielKępa] Ile sam wyciągasz z pracy online miesięcznie? Jeśli nie chcesz podać konkretnej kwoty, to określ czy to pięciocyfrowa kwota czy więcej?

Przyznam szczerze, ze jestem dopiero na poczatku drogi. Moj cel to kwoty bliskie 5 cyfrom co miesiac Smile

Od sierpnia 2016 roku wszystkie pieniadze reinwestowalem w programy, w ktorych bylem dlatego 2016 rok zamknalem ze strata. Na poczatku 2017 zaczely pojawiac sie pewne dochody tj. kwoty 3 cyfrowe co miesiac. Pozniej wszedlem za wieksza sume pieniedzy w kryptowaluty i to glownie na long term, wiec to bedzie odroczona gratyfikacja. Udalo sie juz z kryptowalut wyciagnac raz lub dwa razy kilka tysiecy w miesiac. Aktualnie buduje swoj portfel w jednym programie opartym o kryptowaluty oraz dokupuje obiecujace projekty. Nie zakladam jak wiekszosc celow co miesiecznych, ale moge podawac sumy ktore bede wyjmowal z sieci co jakis czas.

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 02-08-2017 08:28

Kapitalizacja rynku kryptowalut dzisiaj znowu przebila 100mld USD -> Oznacza to, ze prawdopodobnie mozemy w koncu znowu wrocic do hossy. Poczekac nalezaloby jeszcze na zakonczenie wakacji (sezon ogorkowy) i prawdopodobnie znowu UP. Ja zbieram sie na zakupy. Na priv moge podac moje typy.

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - Snaggy - 02-08-2017 09:17

Dlaczego nie mozesz podac tutaj?

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 02-08-2017 09:20

(02-08-2017 09:17)Snaggy napisał(a):  Dlaczego nie mozesz podac tutaj?

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Ponieważ są to najczęściej typy z grup płatnych, więc nie chcę upubliczniać takich informacji.

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - wrzochal11 - 02-08-2017 11:23

a nie jest czasami tak, że na grupach płatnych piszą jaka kryptowaluta będzie rosła i ludzie zaczynają ją coraz bardziej kupować i Ci co kupili ją na samym początku będą mieli największe zyski?

Oczywiście żeby coś takiego miało racje bytu, to wiele ludzi musiałoby zacząć taką typowaną walutę zacząć kupować..

Bo przewidzieć rynek jest trudno i pewniaków tutaj chyba nie ma Smile

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 02-08-2017 11:43

(02-08-2017 11:23)wrzochal11 napisał(a):  a nie jest czasami tak, że na grupach płatnych piszą jaka kryptowaluta będzie rosła i ludzie zaczynają ją coraz bardziej kupować i Ci co kupili ją na samym początku będą mieli największe zyski?

Oczywiście żeby coś takiego miało racje bytu, to wiele ludzi musiałoby zacząć taką typowaną walutę zacząć kupować..

Bo przewidzieć rynek jest trudno i pewniaków tutaj chyba nie ma Smile

To o czym mówisz to strategia pump&dump, co zgodnie z polskim prawem nie jest legalne: https://pl.wikipedia.org/wiki/Pump_and_dump

Oczywiscie jest cale mnostwo takich grup, gdzie najwiecej zarobia ich tworcy. Ja osobiscie inwestuje srodki w projekty dlugoterminowe czyt. nie shitcoiny. Zawsze przeprowadzam analize fundamentalna i wszystkie kryptowaluty trzymam minimum na kilka miesiecy.

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - kniew - 02-08-2017 11:46

(02-08-2017 08:28)DanielKępa napisał(a):  Przyznam szczerze, ze jestem dopiero na poczatku drogi. Moj cel to kwoty bliskie 5 cyfrom co miesiac Smile
a więc powiadasz, że chcesz uczyć zarabiania...? beka

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 02-08-2017 11:48

(02-08-2017 11:46)kniew napisał(a):  
(02-08-2017 08:28)DanielKępa napisał(a):  Przyznam szczerze, ze jestem dopiero na poczatku drogi. Moj cel to kwoty bliskie 5 cyfrom co miesiac Smile

Tak, poniewaz mam kilkumiesieczne doswiadczenie (kilka lat temu zaczalem, potem przestalem - zabraklo konsekwencji) i moge pomoc osobom, ktore sa zupelnie swieze, zeby przejsc bez strat przez pierwsze kilka miesiecy czyt. pokazac swoja droge Smile

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - kniew - 02-08-2017 11:51

(02-08-2017 11:48)DanielKępa napisał(a):  
(02-08-2017 11:46)kniew napisał(a):  

Tak, poniewaz mam kilkumiesieczne doswiadczenie (kilka lat temu zaczalem, potem przestalem - zabraklo konsekwencji) i moge pomoc osobom, ktore sa zupelnie swieze, zeby przejsc bez strat przez pierwsze kilka miesiecy czyt. pokazac swoja droge Smile

człowieku jakie ty masz doświadczenie skoro jeszcze nic nie zarobiłeś!?
jaką ty "drogę" chcesz pokazać? jak utopiłeś kasę w hyipach? ojapierdole.