Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... (/Temat-Facebook-wykrylismy-podejrzana-aktywnosc-149444) |
RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - fusek - 14-08-2017 20:13 Ale ki to sie zrobio bez zadbych weryfikacji. Ba nic w panelu nie jest napisane a zawsze bylo RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - ojtam - 20-08-2017 14:27 Witam założyłem konto inne ip, dane moje ponieważ usunąłem stare konto bo za dużo znajomych i nie chciało mi się kasować, wchodzę dzisiaj rano i piszę weryfikacja zdjęciowa. Ile ta weryfikacja będzie trwała. Zależy mi na tym koncie. RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - karo1919 - 08-09-2017 12:52 Nie zbadane są wyroki boskie algorytmu FB. Niestety nie pomogę, a wręcz przeciwnie.. weryfikacja telefoniczna, zdjęciem, a nawet dowodem i to przy zmiennym IP nie gwarantuje blokady konta. Przykre, ale prawdziwe |