![]() |
[Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy (/Temat-Gielda-kryptowalut-1-dziennie-reinwestycja-cel-140-tys-zl-w-12-miesiecy-149327) |
RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - mireck - 22-07-2017 20:19 (21-07-2017 21:02)Xavano napisał(a): Dziękuję wszystkim, dodam wszystkim na pokrzepienie, że ostanie 61 już z dzisiejszym dokładnie godz. 21:58 mogę napisać... To tak jak z wodą, żeby odpowiednio się codziennie nawadniać nie można wypić 2 litrów naraz, tylko cały dzień po łyczku ![]() Trzymam kciuki. Wiadomo, że przy większym budżecie psychika coraz bardziej daje się o Sobie przypominać,ale jak będziesz robił te 1% dziennie to chyba da radę bo się przyzwyczaiśz : RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Xavano - 22-07-2017 20:39 (22-07-2017 00:04)AlphaStalker napisał(a): Będę wpadać Dzięki stary! (22-07-2017 00:24)Orelek napisał(a): To jest genialne! Napisałem wiadomość na PW. Pozdrówki!! To się okaże ![]() (22-07-2017 09:58)Meloman napisał(a): Nie ukrywam, że projekt pochwalam Dzięki bardzo! (22-07-2017 20:19)mireck napisał(a): To tak jak z wodą, żeby odpowiednio się codziennie nawadniać nie można wypić 2 litrów naraz, tylko cały dzień po łyczku Podobno cierpliwy i kamień ugotuje ![]() ![]() Dzisiaj zrobiłem kilka akcji na małych kwotach, szlifując się jeszcze przed urlopem, a po urlopie już wchodzimy do projektu. Screen: ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - fusek - 22-07-2017 23:23 W końcu coś nowego ... Co to za giełda? ![]() Obserwuje i trzymam kciuki ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - AlphaStalker - 23-07-2017 00:56 (22-07-2017 23:23)fusek napisał(a): W końcu coś nowego ... Co to za giełda? Jak na mnie Bittrex ![]() ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Damkofr - 23-07-2017 01:54 Masz jakieś poradniki czy cos do nauki gry na takich giełdach krypto? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Xavano - 23-07-2017 13:49 (22-07-2017 23:23)fusek napisał(a): W końcu coś nowego ... Co to za giełda? Super, dziękuję! To giełda http://Bittrex.com (23-07-2017 00:56)AlphaStalker napisał(a): Jak na mnie Bittrex Dokładnie Tak. ![]() (23-07-2017 01:54)Damkofr napisał(a): Masz jakieś poradniki czy cos do nauki gry na takich giełdach krypto? Typowo pod giełdy kryptowalut nie mam, często one są nazywane "Piramidami finansowymi" przez mędrców internetu ![]() Wiesz mówi się, że na forexie jak masz strzał szczęścia "swoje 5 minut" to kapitał mnożysz kilkukrotnie w krótkim czasie jak np. kilka godzin. Natomiast na kryptowalutach zdarza się, że coś urośnie o 1300 % w 50 sekund. A np. w miesiącu 10 000 % też się zdarza na niektórych kryptowalutach. Oczywiście to samo ze spadkami - Nie ma róży bez kolców. Na YouTubie roi się od poradników, żeby inwestować długoterminowo w kryptowaluty - Ale Panowie z tym też radziłbym uważnie, bo w ostatnim czasie były akcje na kilkunastu kryptowalutach z "top100" Na coinmarketcap.com które pospadały o 300 % i więcej. Wiele z tych tzw. "shit coinów" które nie będą do niczego wykorzystane jest ostro przewartościowane, i mogą lecieć tak naprawdę o kilka tysięcy %. Długoterminowo to jedynie leciałbym w projekty typu LISK, Waves, Nexus, Siacoin i kilku innych kryptowalut które mają zostać w jakimś celu wykorzystane (Proszę poczytać w internecie) Ja osobiście jestem tego przykładem jak z 10000 zł zrobiłem 16000 zł w 26 sekund, wrzuciłbym wam screen z giełdy, ale już 20 stron jest zapchanych historią transakcji i nie mogę na 21 stronę już przerzucić. CannabisCoin rósł jak szalony ja wszedłem na 700 % i doszedł do 1300 % a 2 minuty później ostry spadek na 700 % i z każdą minutą praktycznie aż do 0 i na minus ![]() ![]() Ogólnie rynek kryptowalut jest ostro promowany dzisiaj jak wiadomo, telewizja buczy, internet buczy, dzieci z gimnazjum też swoje oszczędności dają w kryptowaluty bo przecież jakiś YouTube'r mówi, że to inwestycja w duże pieniądze itd. Ja już pewne szlaki przetarłem, kilka razy młotkiem po głowie dostałem, postanowiłem się pouczyć, praktykować i realizować - I dla mnie lepiej na dzień dzisiejszy grać na krótkie akcje, niż długoterminowo - Choć tak jak napisałem wyżej - W pewne kryptowaluty można sobie inwestować jakieś wolne środki rzędu np. 100, 200 zł na miesiąc, bo może się okazać, że za rok, dwa, trzy coś urośnie z 0.3 $ na 60 $ - Ale oczywiście nie musi. Tutaj przykład z mojego konta jak coś potrafi urosnąć (Było więcej, ale niestety moja historia mieści tylko 20 stron dalej przewinąć nie mogę). ![]() 499 % w tydzień A obecnie jest 15498 czyli 620 % na dzień dzisiejszy. ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - mireck - 23-07-2017 14:04 Co jak co ale Cann jest bardzo zmienny ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Xavano - 23-07-2017 15:06 (23-07-2017 14:04)mireck napisał(a): Co jak co ale Cann jest bardzo zmienny Dokładnie tak, niestety dzisiaj powtarzają się już schematy utarte w przeszłości. Dzisiaj znowu dzieci i janusze biznesu myślą, że kryptowaluty będą rosły w nieskończoność i każdy na świecie w nie inwestujący będzie milionerem. Jest taki termin jak bańka spekulacyjna z wikipedii: Cytat:samonapędzający się proces niezrównoważonego wzrostu lub spadku cen dóbr na rynku. Często związany z „nadaktywnością rynkową”, która ma charakter przejściowy. Po okresie stosunkowo szybkiego wzrostu cen dóbr następuje gwałtowny ich spadek, często nazywany „pęknięciem bańki” (krachem), co najczęściej związane jest z radykalnym spadkiem wartości zasobów wielu inwestorów. Chociażby w latach 1995-2001 wystąpiła też bardzo popularna "Bańka internetowa" również z wikipedii Cytat: okres euforii na giełdach całego świata, w latach 1995-2001 związany ze spółkami z branży informatycznej i z pokrewnych sektorów. Jego cechą charakterystyczną było przecenianie przedsiębiorstw, które prowadziły działalność w Internecie, bądź zamierzały ją rozpocząć. RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - gamestar - 24-07-2017 11:28 czym sie posiłkujesz wchodząc w pozycje? price action, wydarzenia czy jedno i drugie? RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Xavano - 24-07-2017 21:39 (24-07-2017 11:28)gamestar napisał(a): czym sie posiłkujesz wchodząc w pozycje? price action, wydarzenia czy jedno i drugie? Jedno i drugie, z naciskiem na drugie z tego względu, że ja preferuję short term czyli czasami wejście i wyjście po kilku sekundach z zyskiem. Z reguły jest to 20-60 minut, a najczęściej kilka godzin. A na tym mega niestabilnym rynku jakim bez wątpienia jest rynek kryptowalut często podczas obserwacji potrafi wznieść się z 10 % na 150 % w minutę, dwie, trzy. Średnio takie akcje widzę co najmniej 3-4 razy w tygodniu. Jak ktoś preferuje siedzenie całymi dniami na giełdzie i obserwacje to faktycznie można ugrać dobry % wchodząc czasami na 30 % a zamykając na 90 % oczywiście wiedząc co się robi, bo akurat grę na krótko tzw. short term odradzam początkującym którzy często zaczynają w panice sprzedawać bo wszyscy inni sprzedają i odwrotnie i zamiast zysku liczą straty (psychologia tłumu) |