![]() |
"Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) (/Temat-Hustle-is-the-most-important-word-EVER-Dziennik-SEO-i-wiele-innych-148772) |
RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - DonWestbam - 04-07-2017 22:03 Obyś był wytrwały i nie porzucał projektów ![]() ![]() Także powodzenia i challenge accepted ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 05-07-2017 08:12 Dzień 2
Parę osób się do mnie zgłosiło w sprawie pomocy. Jednak zaznaczam od razu, że osoby które nie chcą pracować, niech nawet do mnie nie piszą ![]() Dzisiaj do zrobienia 3 nowe strony, serpy idą w górę ![]() Wczorajszy dzień : ![]() Suby : ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - DonWestbam - 05-07-2017 14:01 coraz lepiej ![]() ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 06-07-2017 09:37 Dzień 3
Dzisiaj zrobione już 2 strony, trochę roboty przy automatyzacji jeszcze będzie ![]() Dobrze by było przebić niedługo próg 30$ ![]() Wczorajszy dzień : ![]() Suby : ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Nortez - 06-07-2017 09:42 50$ daily coraz bliżej ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - aquarius - 06-07-2017 11:16 Powodzenia ![]() ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Lanserek - 06-07-2017 12:04 No to nieźle ja też stawiam teraz 3 jedno-niszówki minął tydzień i jeszcze ich nie dokończyłem xD Na strony wrzucasz spinnowany content? I pozycjonujesz właściwy LP czy stronę, która na niego przekierowuje? RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 06-07-2017 12:22 (06-07-2017 12:04)Lanserek napisał(a): No to nieźle ja też stawiam teraz 3 jedno-niszówki minął tydzień i jeszcze ich nie dokończyłem xD Wszystko mam w jednym ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 07-07-2017 08:55 Dzień 4
Jeszcze nie udało mi się dokończyć stron ze względu na przestój z generatorem. Miałem zrobić dwie kolejne dzisiaj, jednak czarno to widzę. Wczorajszy dzień : ![]() Suby : ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Rak - 07-07-2017 19:55 Jeden z ciekawszych dzienników, będę obserwował ![]() |