Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy (/Temat-Od-zera-do-10-000-zl-mc-Dziennik-pracy-148565)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - polak2k15 - 03-07-2017 16:44

z kwfinder korzystam od dawna i znam tą skalę. Chodziło o ubersuggest, gdzie skala jest od 0 do 1

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - grayman - 03-07-2017 19:36

Jeśli chodzi o ubersuggest to tam tylko podglądam propozycje słów kluczowych. Ale już niedługo.

W przyszłym tygodniu planuje aktywować kampanie google adwords, a jest myk, że po przelaniu środków i aktywacji kampanii, ograniczamy target reklamy. Tak by koszty wyniosły 0zł. A jak ma się aktywna kampanię to odblokowują się średnie wyszukiwania w KeywordPlanner. Fajna sprawa.

Podsumowując dzisiejszy dzień, zacząłem obrabiać kilka nisz i doszedłem do wniosku, że ręczna taka robota to nie dla mnie, trzeba to zautomatyzować. Napisałem prosty skrypt do organizowania folderami i plikami na podstawie utworzonej wcześniej listy nisz. Jutro pomyślę jak to można bardziej rozbudować.

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - grayman - 04-07-2017 16:20

Dzień ósmy zabawy z zarabianiem online, pierwszy post już jest na blogu ;P Pozostało dopracować jeszcze LP i pierwsza nisza będzie gotowa do promowania. Ale robiąc ją, klikając po necie, szukając kw, konkurencji, grafik, pisząc szablony postów i LP, natchnęło mnie. "Przecież, większość z tych rzeczy można automatyzować". Co prawda wiedza jeszcze nie ta, ale wstępna wizja funkcjonalności jest. Przelałem ją na papier i będę się za nie brał, trzymajcie kciuki ^.^

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - grayman - 05-07-2017 20:38

Dzień 9: Podsumowanie
Dokończyłem skrypt do auto planowania postów na blogu, Mam już 118 potencjalnych nisz - część oklepana, część z nich posłuży tylko do zapchania bloga postami, a część do $$$. Noozer zaproponował mi mentoring, przystałem na to, bo brak zielonych - a mentor to fajna rzecz ;P Zaczęliśmy współprace, w najbliższych kilku tygodniach spodziewam się pierwszych rezultatów. Zresztą chyba na tym się teraz skupie, bo skoro chłopak ma wypracowaną metodę zarobku i chce mnie nauczyć jej od postaw, to hell yea. Czas się brać do pracy Big Grin

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - grayman - 06-07-2017 19:17

Dzień 10
Zostałem uświadomiony, że w poniedziałek mam obronę pracy inżynierskiej o której kompletnie zapomniałem. Musze się do niej przygotować, opracować prezentacje, przemowę oraz zagadnienia teoretyczne. Do tego czasu nie będę działał w internetach, ani aktualizował dzienniczka.

To tylko 3-4 dni, wiec, cu la

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - grayman - 10-07-2017 17:55

Obrona udana, jest cała piąteczka Big Grin teraz tytułuję się Inżynierem xD od jutra jak zapowiadałem wznawiam dziennik. Powodzenia i wytrwałości dla wszystkich Tongue

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - Nortez - 10-07-2017 19:17

Gratulacje 2 i powodzonka w osiągnieciu celów

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - Noozer - 10-07-2017 19:20

Gratulacje, to teraz do pozycjonowania Smile

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - grayman - 11-07-2017 09:59

(10-07-2017 19:17)Nortez napisał(a):  Gratulacje 2 i powodzonka w osiągnieciu celów
2 Dokladnie to samo pomyslałem xD Dziekówa.

(10-07-2017 19:20)Noozer napisał(a):  Gratulacje, to teraz do pozycjonowania Smile
Dzia, standardowo pod wieczór wbije na discorda.

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - KAYO - 11-07-2017 19:47

Lubię take dzienniki, bardzo ambitne plany - kto nie chciał by tyle zarabiać ^^?
Będę śledził, powodzenia!