Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! (/Temat-Przegrywanie-pieniazkow-na-bukmacherce-148368) |
RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Adriano42 - 30-06-2017 06:37 Witam, witam. Bez zbędnego gadania kupon z wczoraj numer jeden: Ostatni mecz wstrzymany, przy stanie 0-1 i 1-3 dla "tego złego" Więc albo totolotek zaliczy po kursie 1.00 zakład, albo mecz odbędzie się w innym terminie. No i jako że dawno piłki nożnej nie było, a rozpoczęły się mecze europejskie to zarzuciłem kuponem o nieco grubszej stawce niż 5 czy nawet 20 zł. Ale oczywiście nie na jakieś ryzyko czy coś, bo nie na tym polega moja gra, choć czasem lubię zaryzykować. RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Matixio - 30-06-2017 17:57 szkoda ze wstawiasz już rozliczone już kupony bo bym może co nie co wziął od ciebie do swoich kuponów RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Adriano42 - 30-06-2017 18:03 Za bardzo nie mam czasu wrzucać nie rozliczonych, ale postaram się wstawiać też te, które dopiero będą grane RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - DC1 - 03-07-2017 17:32 Ładnie, będę obserwował. Zwiększaj stawki. RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Adriano42 - 03-07-2017 18:53 (03-07-2017 17:32)DC1 napisał(a): Ładnie, będę obserwował. Zwiększaj stawki. Mam coś i o większych stawkach, ciężko na tygodniu u mnie z czasem dlatego rzadko dość wrzucam typy tutaj obecnie. Wiadomo, nie wszystko wygrałem, wśród tych kuponów jest też część przegrana, choć nie duża. Ostatnio przegrane kupony to m.in 10 zł na pucharze konfederacji + lidze brazyliskiej, 10 zł na U21, i dwa kupony za "piątaka" na tenisie. A trzy powyższe wygrane Tak więc jak widzicie czasem na "pewniaki" stawiam nieco większą stawkę i ogólnie jestem nieco na plus z tego wpłaconego 50 zł Wczoraj wieczorkiem zlecana Jeszcze zostało mi na koncie trochę "dularów" więc będę nadal grał. Pozdrawiam. RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Adriano42 - 07-07-2017 19:59 Okej, seria kolejnych kuponów jakie zagrałem. Jak widać, obrazek przynajmniej dla mnie miły dla oka Najbardziej szkoda drugiego kuponu na pierwszym screenie, jeden meczyk niestety nie pykł. RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Adriano42 - 09-07-2017 09:00 No to wczoraj nie udało się, wyszedłem ostatecznie na -6 zł, dobre i to patrząc że mogło być -60 zł Strasznie drażniące dla moich oczu gdy mi jeden mecz psuje cały kupon Edit. Niedziele miałem odpuścić, ale ostatecznie jeszcze zagrałem kuponik Udało się wygrać i znów na +. RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Adriano42 - 02-06-2018 17:59 Dawno mnie tu nie było, miałem też trochę przerwy od obstawiania, ale trzeba się rozruszać i znowu zacząć grać Obecnie na dziś za 5 minut startuje meczyk obstawiony: Ekwador 1 liga: Independiente del Valle - LDU Quito Typ: 2, kurs: 1.73 Edit. No i się udało, choć LDU Quito troszkę dało tyłka i przegrywało 1-2 w 80 minucie, ale zdołali ostatecznie 3-2 wygrać. RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Adriano42 - 03-06-2018 10:15 Kolejny meczyk z piłki nożnej na dziś, tym razem towarzyski. Mecze towarzyskie: Kostaryka - Irlandia Północna Typ: 1, kurs: 1,91 Edit. No i Kostaryka odniosła gładkie zwycięstwo 3-0, tym samym kupon na plus. RE: Przegrywanie pieniążków na bukmacherce! - Adriano42 - 04-06-2018 17:42 Tutaj zarzucam jeszcze kuponik, od mojego eksperta z dyscypliny, w której ja osobiście jestem zielony, ale jak widać, mój człowiek zna się na rzeczy: |