Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! (/Temat-Dziwny-problem-z-weryfikacja-zdjeciowa-na-FB-148122) |
RE: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - pavi - 13-06-2017 13:20 bo de facto to chyba jedyna rzecz która by kojarzyła komputer z tym FB. Skoro czyści się ciastka lub w trybie incognito siedzi. To niemam pojęcia co to innego mogło by być. RE: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - Apps - 13-06-2017 14:20 Adresu MAC nikt ni odczyta z Twoje kompa chyba, że masz dziurawego jak ser :-) Jest dużo sposobów na identyfikację czy Twoje konto to fejk czy nie, podstawa to zachowanie na koncie. Nikt nie zakłada konta, wrzuca zdjęcia, ustawia danych i szuka grup już pierwszego dnia :-) To tak tylko z własnych obserwacji. RE: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - pavi - 13-06-2017 16:13 tak tylko ze ja nie mogę nawet dojść do momentu szukania grup : RE: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - hubert2002 - 13-06-2017 19:53 (12-06-2017 22:23)damianus627 napisał(a): Ja wczoraj założyłem konto i dzisiaj już mam na nim 1000 znajomych bez żadnego problemu. Nawet telefonicznej weryfikacji nie miałem. Jak ty tak szybko tyle znajomych bez bana masz? RE: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - damianus627 - 13-06-2017 20:51 Lata doświadczenia bym powiedział. Niektórzy tak prymitywnie robią te fake konta, że wyłapać to można z daleka i algorytmy facebooka też bez problemu wyłapują. Na nie jednym profilu wystarczy wyszukać zdjęcie profilowe i pokaże się cała lista stron, gdzie to zdjęcie było już używane pod różnymi imionami i nazwiskami. Dodatkowo kopiowanie zdjęć z instagrama też nic nie daje bez pewnej obróbki graficznej, bo jak wiadomo Facebook = Instagram i to też jest wyłapywane dość szybko. I z własnych obserwacji nie polecam zakładania kont na Windowsie i Androidzie. RE: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - hubert2002 - 13-06-2017 23:03 (13-06-2017 20:51)damianus627 napisał(a): Lata doświadczenia bym powiedział. Niektórzy tak prymitywnie robią te fake konta, że wyłapać to można z daleka i algorytmy facebooka też bez problemu wyłapują. Na nie jednym profilu wystarczy wyszukać zdjęcie profilowe i pokaże się cała lista stron, gdzie to zdjęcie było już używane pod różnymi imionami i nazwiskami. Dodatkowo kopiowanie zdjęć z instagrama też nic nie daje bez pewnej obróbki graficznej, bo jak wiadomo Facebook = Instagram i to też jest wyłapywane dość szybko. Ale skąd ty bierzesz tyle tych znajomych z grup? RE: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - toms - 13-06-2017 23:31 Ładna, chętna na nowe znajomości dziewczyna Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - damianus627 - 14-06-2017 01:56 (13-06-2017 23:03)hubert2002 napisał(a): Ale skąd ty bierzesz tyle tych znajomych z grup?Nie trzeba z grup. Zapraszasz kogokolwiek i później jedziesz jego znajomych i "osoby które możesz znać". Najszybciej i najlepiej akceptują z zakładki "osoby które możesz znać", ale tam trzeba uważać bo jest dużo fejków (chyba że jest dla ciebie najważniejsza liczba znajomych to można i takich). Tutaj najgłupsze fejk konto jakie wyłapałem ostatnio. Ciekawe do czego je ktoś ma zamiar wykorzystać. RE: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - hubert2002 - 14-06-2017 07:50 (14-06-2017 01:56)damianus627 napisał(a):(13-06-2017 23:03)hubert2002 napisał(a): Ale skąd ty bierzesz tyle tych znajomych z grup?Nie trzeba z grup. Zapraszasz kogokolwiek i później jedziesz jego znajomych i "osoby które możesz znać". Najszybciej i najlepiej akceptują z zakładki "osoby które możesz znać", ale tam trzeba uważać bo jest dużo fejków (chyba że jest dla ciebie najważniejsza liczba znajomych to można i takich). A co robić żeby za szybko bana nie dostać? RE: Dziwny problem z weryfikacją zdjęciową na FB?! - pavi - 14-06-2017 11:37 Bronisław Walikoń cóż za geniusz zbrodni. No dobra a wracając do tematu. Jakieś pomysły jak to cholerstwo obejść?. |