Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci (/Temat-Dziennik-dodatkowych-zarobkow-w-sieci-148101) |
RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 22-06-2017 10:50 Kolejne akcje wpadają, czyli biznes się kręci.. Do wyjazdu co raz mniej czasu, ale jestem optymistycznie nastawiony ponieważ pozostało 80 PLN do progu 500 złotych. Dzisiaj wpadły kolejne akcje, a przy aktywniejszym klikaniu przez 2-3 dni odbiorę bonus 40 złotych, za 1000 akcji. ^_^ Od rana wprowadzam nowe osoby do systemu, czyli jest już nas co raz więcej. Zapraszam wszystkich do aktywnego zarobku w serwisie myPay. http://www.myearn.com/?ref=312719&subid= Aktualny zarobek: 423.67 zł / 500 zł RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - Pablo1878 - 23-06-2017 14:30 "Wypłacaj zarobioną kwotę już od 7.50 PLN bez żadnej potrzeby odprowadzania podatków lub dodatkowy opłat zarobkowych" Czyli wmawiasz ludziom, że nie muszą się rozliczać z US? RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - Jachuchu - 23-06-2017 15:01 Z urzędem skarbowym musisz się rozliczyć jeśli przekroczysz w ciągu roku kwotę wolną od podatku (3.091 zł). W tym temacie jest wiele rzeczy, z którymi się nie zgadzam, ponieważ są to troszkę głupoty, które pozwalają złapać więcej refów. RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - Pablo1878 - 23-06-2017 15:02 (23-06-2017 15:01)Jachuchu napisał(a): Z urzędem skarbowym musisz się rozliczyć jeśli przekroczysz w ciągu roku kwotę wolną od podatku (3.091 zł). W tym temacie jest wiele rzeczy, z którymi się nie zgadzam, ponieważ są to troszkę głupoty, które pozwalają złapać więcej refów. Z urzędem skarbowym musisz się rozliczyć nawet jeśli zarobisz 1 złotówkę. RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - Jachuchu - 23-06-2017 15:10 Dla sprostowanie cytat z tego forum użytkownika Killer: Cytat:Na koniec uprzedzę kilka Waszych pytań : RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 23-06-2017 15:31 Moja oferta jest skierowana dla osób, które się uczą lub studiują. Wracając do dziennika. Dzisiaj wpadły kolejne akcje, z czego oczywiście jestem zadowolony. Myślę, że w niedzielę przekroczę próg 500 złotych i może zamknę miesiąc z wynikiem +600 "kolejny raz" . Dzisiaj do grupy dołączyło kilka osób, więc niebawem zaczną zarabiać już konkretniej w serwisie myPay. Aktualny zarobek: 468.33 zł / 500 zł RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - mikuss - 23-06-2017 15:39 Nie ma to jak 2 Januszy byzesu .... Itan czy przekroczysz kwotę czy nie to pit składasz i nie p.erdol farmazonów ! Jeśli nie przekraczasz kwoty wolnej od podatku to po prostu nie masz do zapłaty podatku ale zarobioną kwotę poniżej wysokości kwoty wolnej od podatku tak czy tak musisz wykazać w pit! Pamiętaj, że w państwie pisuarowym szukają pieniędzy więc nie rozliczaj się ale będziesz dawcą kasy na pyncet i pozostałe ich pomysły w postaci kary za ukrywanie dochodów Twoje pieniądze, twoja sprawa czy zapłacisz karę czy nie ale jest niestety tak jak pisze wcześniej @[Pablo1878] i ja powyżej RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - Pablo1878 - 23-06-2017 15:42 Druga sprawa jest taka, że nie każdy jest dobrze obeznany i widząc "nie masz żadnej potrzeby odprowadzania podatków" może sobie narobić kłopotów. Tak czy siak jest tam błąd bo przy wypłacie na PayPal są pobierane opłaty. RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 23-06-2017 15:43 Nie mam dzisiaj ochoty nawet wdawać się w dyskusje, więc przyznam wam racje i zanotujcie sobie w dzienniczku swój mały sukces forumkowy. Dziękuje za swoje opinie, uwagi. RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - Pablo1878 - 23-06-2017 15:47 (23-06-2017 15:43)ItanCash napisał(a): Nie mam dzisiaj ochoty nawet wdawać się w dyskusje, więc przyznam wam racje i zanotujcie sobie w dzienniczku swój mały sukces forumkowy. To pewnie przez pogodę. Nie atakujemy Cię a chcemy po prostu wyjaśnić nieścisłości bo jako "mentor" możesz komuś narobić kłopotów. |