Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wraca lead za zapisanie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadNow (/Forum-LeadNow-401)
+---- Wątek: Wraca lead za zapisanie! (/Temat-Wraca-lead-za-zapisanie-148060)

Strony: 1 2 3

RE: Wraca lead za zapisanie! - fejQ - 09-06-2017 14:27

Mam pewną sugestie.... Skoro macie dwie stawki SMS 7.38 i 18.30 to może zróbcie w obu tych stawkach model prowizji za zapisanie.

Obecnie w smsie za 7.38 macie odnowienia za 3 zł lub jednorazową prowizję 6 zł a więc podwójna kwotę w stosunku do odnowienia.

Proporcjonalnie jeśli w stawce 18.30 jest odnowienie za 7.5 to warto w tej stawce wprowadzić jednorazową prowizje np 15zl

RE: Wraca lead za zapisanie! - LeadNow - 09-06-2017 14:29

@fejQ

Ciekawa sugestia. Na pewno ją rozważymy. Smile

RE: Wraca lead za zapisanie! - fejQ - 09-06-2017 14:40

Kiedyś siedziałem u Was nonstop ale obecnie przesiadłem się na eforsie, gdzie są bardzo duże stawki z możliwością multiweryfikacji gdzie przy mojej konfiguracji mam nawet 24 zł od jednej "ofiary" Smile jedynym minusem EF jest system wypłat, a pod tym względem Wy razem z Fastlead jesteście numer 1. Wink

Gdyby była u Was stawka o jakiej wspomniałem to bez zastanowienia chociaż raz tygodniu bym Wam poświęcił chwilę aby zarobić te 50 zl"na jutro" gdy przyjdzie taka potrzeba. Mając stawkę 15 za leada to wystarczy pozyskać zaledwie 4 leady by móc je zamienić w gotówkę w następny dzień. Takie warunki bez zastanowienia by mnie przekonały do okazjonalnego korzystania z Was i nawet bym przymruzyl oko na brak możliwości tytulowania pliku