Treepay.pl [SCAM] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Treepay.pl [SCAM] (/Temat-Treepay-pl-SCAM-147930) |
RE: Treepay.pl [SCAM] - yazir - 05-06-2017 11:59 cóż @[nicooo] chyba ktoś chce Cię pogrążyć Masz coś na swoją obronę? Czy do bana? 11k PLN, plus nagrody, plus iphone. I nagle robi się spora kwota, a to tylko jeden user, zakładam że osób z brakującymi nagrodami jest więcej. I nagle okazuje się że Twoimi zobowiązaniami nie są tylko osoby z saldem poniżej 50pln. RE: Treepay.pl [SCAM] - nicooo - 05-06-2017 14:25 mikiniki chyba nie chcesz żebym zaczął upubliczniać to dlaczego nie dostałeś pieniędzy. Nie cwaniakuj. Nasze problemy zaczęły się przez ciebie. Z dnia na dzień musieliśmy wyłączyć serwis przez Ciebie. Twoje 11k jest niczym przy naszych stratach. Jeśli bardzo chcesz wchodzić w dalsze dyskusje to zapraszam do kontaktu priv. Nie czuje potrzeby wyciągania twoich brudów na światło dzienne wiec nie bardzo rozumiem skąd u Ciebie ta postawa. Tym bardziej że jest bezpodstawna w 100%. Na tym zakończę tą dyskusje. Wszyscy inni otrzymali pieniądze. RE: Treepay.pl [SCAM] - Krissu - 05-06-2017 14:37 (05-06-2017 14:25)nicooo napisał(a): mikiniki chyba nie chcesz żebym zaczął upubliczniać to dlaczego nie dostałeś pieniędzy. Nie cwaniakuj. Nasze problemy zaczęły się przez ciebie. Z dnia na dzień musieliśmy wyłączyć serwis przez Ciebie. Twoje 11k jest niczym przy naszych stratach. Jeśli bardzo chcesz wchodzić w dalsze dyskusje to zapraszam do kontaktu priv. Nie czuje potrzeby wyciągania twoich brudów na światło dzienne wiec nie bardzo rozumiem skąd u Ciebie ta postawa. Tym bardziej że jest bezpodstawna w 100%. Na tym zakończę tą dyskusje. Wszyscy inni otrzymali pieniądze. Sory, musiałem RE: Treepay.pl [SCAM] - yazir - 05-06-2017 14:38 Czyli mamy rozumieć że @[mikiniki] jest jedynym winnym problemów z subami w każdym serwisie? Hmm Jeśli jedna osoba jest w stanie pogrążyć serwis sub sms to gdzieś musiał być głębszy problem. mikiniki przykro mi jako osoba niebezpieczna dla serwisów powinieneś przestać zarabiać żeby przypadkiem nie pogrążyć np firesuba, przez co @[Kiljan] musiał by sprzedać lexusa Proszę nie doprowadź do tego RE: Treepay.pl [SCAM] - wojtal0 - 05-06-2017 14:39 ale cioty z tego threepay! RE: Treepay.pl [SCAM] - mikuss - 05-06-2017 14:44 Czytam tą komedio farsę i z tym treepay chociaż nie zarabiam w taki sposób co jakiś czas jest komedia na forum. Domorosły admin 1 powinien sam dorosnąć, a potem brać się za biznesy bo nie dość, że nie dorósł to wszelka wina braku wypłat najlepiej wychodzi,że to grad, tsunami i szarańcza i inne plagi. Nicoo na twoim miejscu jak masz tak infantylnie pisać, to lepiej się nie rozpisuj, krótkie zwięzłe informacje a nie na poziomie dziecka z przedszkola RE: Treepay.pl [SCAM] - Kiljan - 05-06-2017 14:55 (05-06-2017 14:38)yazir napisał(a): Czyli mamy rozumieć że @[mikiniki] jest jedynym winnym problemów z subami w każdym serwisie? Hmm Jeśli jedna osoba jest w stanie pogrążyć serwis sub sms to gdzieś musiał być głębszy problem. mikiniki przykro mi jako osoba niebezpieczna dla serwisów powinieneś przestać zarabiać żeby przypadkiem nie pogrążyć np firesuba, przez co @[Kiljan] musiał by sprzedać lexusa Proszę nie doprowadź do tego Lexus jest niezagrożony. Jeśli chodzi o wpływ mikinikiego, jakoby był jakąś plagą czy szarańczą to jest to oczywiście przesadzone. Mikiniki we wszystkich serwisach zarabiał w ten sam sposób, zgadza się, że namieszał delikatnie na rynku, jednak to NIE PRZEZ NIEGO rozpoczęły się problemy tylko przez moneykinga i całą resztę. Poza tym jeśli ktoś pozwala zarabiać w określony sposób to nie na miejscu jest potem blokować środki z powodu naruszeń, które przez miesiące nie istniały czy nie przeszkadzały. Nie można komuś powiedzieć "weź sobie ten chleb" a potem tego kogoś wsadzić za kradzież. Jeśli pozwala się na coś co jest naruszeniem to trzeba mieć na uwadze ewentualne konsekwencje wynikające z tego. RE: Treepay.pl [SCAM] - mikiniki - 05-06-2017 15:10 (05-06-2017 14:25)nicooo napisał(a): mikiniki chyba nie chcesz żebym zaczął upubliczniać to dlaczego nie dostałeś pieniędzy. Nie cwaniakuj. Nasze problemy zaczęły się przez ciebie. Z dnia na dzień musieliśmy wyłączyć serwis przez Ciebie. Twoje 11k jest niczym przy naszych stratach. Jeśli bardzo chcesz wchodzić w dalsze dyskusje to zapraszam do kontaktu priv. Nie czuje potrzeby wyciągania twoich brudów na światło dzienne wiec nie bardzo rozumiem skąd u Ciebie ta postawa. Tym bardziej że jest bezpodstawna w 100%. Na tym zakończę tą dyskusje. Wszyscy inni otrzymali pieniądze. Podstawa u mnie stad, ze wszyscy mi kase wyplacili tylko Wy nie, tym bardziej ze napisałeś ze jak Wam wypłaca to wy mi. Nie wspominam juz o Twoich obietnicach pustych. Sam robiłeś fake konkursy i sam w tym siedziales więc nie mów mi że przeze mnie bo sam mi podsylales linki do " fajnych akcji " Poza tym moje akcje nie byly nigdy naglasniane jak wojewodzki czy pudzin medjalnie. Polowa osób w tym czasie tak zarabiała. Podstawę mam taką ze sam mi powiedziałeś ze srodki zostaną wyplacone jak Wam wypłaca, nie wspominam juz o ajfonie i tych z ruletki... RE: Treepay.pl [SCAM] - koneser00 - 05-06-2017 15:33 Jednym słowem każdy serwis i każdy ADM serwisu takiego jak TP Fire i inne wiedziały o tym jak Miki zarabia i się na to godziły, więc moim zdaniem ADM serwisów w.w dała ciała bo pozwoliła sobie na takie akcje byle tylko zarobić. RE: Treepay.pl [SCAM] - twardy - 05-06-2017 16:02 Dopoki kasa leci a policja nie dzwoni to nie ma czego zabraniac. Rata za lexusa sama sie nie zaplaci. "Ale oszkiwales..." "No tak, ale zgadzales sie na to i miales z tego kase" Jak oszukiwac to my, nie nas |