Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Treepay.pl [SCAM] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Treepay.pl [SCAM] (/Temat-Treepay-pl-SCAM-147930)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Treepay.pl [SCAM] - yazir - 05-06-2017 11:59

cóż @[nicooo] chyba ktoś chce Cię pogrążyć Sad Masz coś na swoją obronę? Czy do bana?
11k PLN, plus nagrody, plus iphone. I nagle robi się spora kwota, a to tylko jeden user, zakładam że osób z brakującymi nagrodami jest więcej. I nagle okazuje się że Twoimi zobowiązaniami nie są tylko osoby z saldem poniżej 50pln.

RE: Treepay.pl [SCAM] - nicooo - 05-06-2017 14:25

mikiniki chyba nie chcesz żebym zaczął upubliczniać to dlaczego nie dostałeś pieniędzy. Nie cwaniakuj. Nasze problemy zaczęły się przez ciebie. Z dnia na dzień musieliśmy wyłączyć serwis przez Ciebie. Twoje 11k jest niczym przy naszych stratach. Jeśli bardzo chcesz wchodzić w dalsze dyskusje to zapraszam do kontaktu priv. Nie czuje potrzeby wyciągania twoich brudów na światło dzienne wiec nie bardzo rozumiem skąd u Ciebie ta postawa. Tym bardziej że jest bezpodstawna w 100%. Na tym zakończę tą dyskusje. Wszyscy inni otrzymali pieniądze.

RE: Treepay.pl [SCAM] - Krissu - 05-06-2017 14:37

(05-06-2017 14:25)nicooo napisał(a):  mikiniki chyba nie chcesz żebym zaczął upubliczniać to dlaczego nie dostałeś pieniędzy. Nie cwaniakuj. Nasze problemy zaczęły się przez ciebie. Z dnia na dzień musieliśmy wyłączyć serwis przez Ciebie. Twoje 11k jest niczym przy naszych stratach. Jeśli bardzo chcesz wchodzić w dalsze dyskusje to zapraszam do kontaktu priv. Nie czuje potrzeby wyciągania twoich brudów na światło dzienne wiec nie bardzo rozumiem skąd u Ciebie ta postawa. Tym bardziej że jest bezpodstawna w 100%. Na tym zakończę tą dyskusje. Wszyscy inni otrzymali pieniądze.

bekabekabeka
Sory, musiałem Exclamation

RE: Treepay.pl [SCAM] - yazir - 05-06-2017 14:38

Czyli mamy rozumieć że @[mikiniki] jest jedynym winnym problemów z subami w każdym serwisie? Hmm Jeśli jedna osoba jest w stanie pogrążyć serwis sub sms to gdzieś musiał być głębszy problem. mikiniki przykro mi Sad jako osoba niebezpieczna dla serwisów powinieneś przestać zarabiać żeby przypadkiem nie pogrążyć np firesuba, przez co @[Kiljan] musiał by sprzedać lexusa Sad Proszę nie doprowadź do tego Sad

RE: Treepay.pl [SCAM] - wojtal0 - 05-06-2017 14:39

ale cioty z tego threepay!

RE: Treepay.pl [SCAM] - mikuss - 05-06-2017 14:44

Czytam tą komedio farsę i z tym treepay chociaż nie zarabiam w taki sposób co jakiś czas jest komedia na forum.
Domorosły admin 1 powinien sam dorosnąć, a potem brać się za biznesy bo nie dość, że nie dorósł to wszelka wina braku wypłat najlepiej wychodzi,że to grad, tsunami i szarańcza i inne plagi.
Nicoo na twoim miejscu jak masz tak infantylnie pisać, to lepiej się nie rozpisuj, krótkie zwięzłe informacje a nie na poziomie dziecka z przedszkola

RE: Treepay.pl [SCAM] - Kiljan - 05-06-2017 14:55

(05-06-2017 14:38)yazir napisał(a):  Czyli mamy rozumieć że @[mikiniki] jest jedynym winnym problemów z subami w każdym serwisie? Hmm Jeśli jedna osoba jest w stanie pogrążyć serwis sub sms to gdzieś musiał być głębszy problem. mikiniki przykro mi Sad jako osoba niebezpieczna dla serwisów powinieneś przestać zarabiać żeby przypadkiem nie pogrążyć np firesuba, przez co @[Kiljan] musiał by sprzedać lexusa Sad Proszę nie doprowadź do tego Sad

Lexus jest niezagrożony. Jeśli chodzi o wpływ mikinikiego, jakoby był jakąś plagą czy szarańczą to jest to oczywiście przesadzone. Mikiniki we wszystkich serwisach zarabiał w ten sam sposób, zgadza się, że namieszał delikatnie na rynku, jednak to NIE PRZEZ NIEGO rozpoczęły się problemy tylko przez moneykinga i całą resztę. Poza tym jeśli ktoś pozwala zarabiać w określony sposób to nie na miejscu jest potem blokować środki z powodu naruszeń, które przez miesiące nie istniały czy nie przeszkadzały. Nie można komuś powiedzieć "weź sobie ten chleb" a potem tego kogoś wsadzić za kradzież. Jeśli pozwala się na coś co jest naruszeniem to trzeba mieć na uwadze ewentualne konsekwencje wynikające z tego.

RE: Treepay.pl [SCAM] - mikiniki - 05-06-2017 15:10

(05-06-2017 14:25)nicooo napisał(a):  mikiniki chyba nie chcesz żebym zaczął upubliczniać to dlaczego nie dostałeś pieniędzy. Nie cwaniakuj. Nasze problemy zaczęły się przez ciebie. Z dnia na dzień musieliśmy wyłączyć serwis przez Ciebie. Twoje 11k jest niczym przy naszych stratach. Jeśli bardzo chcesz wchodzić w dalsze dyskusje to zapraszam do kontaktu priv. Nie czuje potrzeby wyciągania twoich brudów na światło dzienne wiec nie bardzo rozumiem skąd u Ciebie ta postawa. Tym bardziej że jest bezpodstawna w 100%. Na tym zakończę tą dyskusje. Wszyscy inni otrzymali pieniądze. Podstawa u mnie stad, ze wszyscy mi kase wyplacili tylko Wy nie, tym bardziej ze napisałeś ze jak Wam wypłaca to wy mi. Nie wspominam juz o Twoich obietnicach pustych.

Sam robiłeś fake konkursy i sam w tym siedziales więc nie mów mi że przeze mnie bo sam mi podsylales linki do " fajnych akcji " Poza tym moje akcje nie byly nigdy naglasniane jak wojewodzki czy pudzin medjalnie. Polowa osób w tym czasie tak zarabiała. Podstawę mam taką ze sam mi powiedziałeś ze srodki zostaną wyplacone jak Wam wypłaca, nie wspominam juz o ajfonie i tych z ruletki...

RE: Treepay.pl [SCAM] - koneser00 - 05-06-2017 15:33

Jednym słowem każdy serwis i każdy ADM serwisu takiego jak TP Fire i inne wiedziały o tym jak Miki zarabia i się na to godziły, więc moim zdaniem ADM serwisów w.w dała ciała bo pozwoliła sobie na takie akcje byle tylko zarobić.

RE: Treepay.pl [SCAM] - twardy - 05-06-2017 16:02

Dopoki kasa leci a policja nie dzwoni to nie ma czego zabraniac. Rata za lexusa sama sie nie zaplaci.

"Ale oszkiwales..."
"No tak, ale zgadzales sie na to i miales z tego kase"

Jak oszukiwac to my, nie nas Lol