Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... (/Temat-NiecoDZIENNIK-Motywacja-plany-cele-147859)

Strony: 1 2 3

RE: NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - ojtam - 04-06-2017 09:39

(01-06-2017 22:49)dawids7627 napisał(a):  Dzisiaj strasznie słabe akcje na mypay

(04-06-2017 09:36)Fricooo napisał(a):  @[ojtam] Zależy co masz myśli. Jeżeli to świeże konto to potrzeba troszkę czasu aż będziesz miał dostępnych więcej zadań. Bodajże jest to po 100 lub po 500 kliknięciach.
A jeżeli chodzgłoś Ci po zrobieniu to po prostu zmieniasz IP, czyścić ciasteczka i już masz wszystko

Dziękuje to się dzisiaj pobawię, bo w szpitalu jest nuda.

RE: NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - Fricooo - 04-06-2017 09:42

@[ojtam] W razie pytań zapraszam na pw, albo w temacie i oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia

RE: NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - Fricooo - 04-06-2017 21:46

Dzień 6

No dobra dzisiaj szczerze, bez bicia. Nic mi się nie chciało, bo grała ekstraklasa. Nie poszedłem biegac - chociaż w takiej pogodzie to chyba tylko w kaloszach.
A na MyPay niby jakoś ciutke więcej akcji, ale zrobiłem ich za 5 zł i jakos dziwnie zadowolony byłem że jednak chwilę coś porobilem. Nie miałem po prostu ochoty na internet. A właśnie - ClixSense. Była jakaś ankieta, niestety od razu mnie nie zakwalifikowało i ot tyle historii. Miałem lenia. Koniec.

CEL: 71.29 / 200 zł

NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - Hybrid1990 - 12-11-2020 10:02

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.