![]() |
NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... (/Temat-NiecoDZIENNIK-Motywacja-plany-cele-147859) |
RE: NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - ojtam - 04-06-2017 09:39 (01-06-2017 22:49)dawids7627 napisał(a): Dzisiaj strasznie słabe akcje na mypay (04-06-2017 09:36)Fricooo napisał(a): @[ojtam] Zależy co masz myśli. Jeżeli to świeże konto to potrzeba troszkę czasu aż będziesz miał dostępnych więcej zadań. Bodajże jest to po 100 lub po 500 kliknięciach. Dziękuje to się dzisiaj pobawię, bo w szpitalu jest nuda. RE: NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - Fricooo - 04-06-2017 09:42 @[ojtam] W razie pytań zapraszam na pw, albo w temacie i oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia RE: NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - Fricooo - 04-06-2017 21:46 Dzień 6 No dobra dzisiaj szczerze, bez bicia. Nic mi się nie chciało, bo grała ekstraklasa. Nie poszedłem biegac - chociaż w takiej pogodzie to chyba tylko w kaloszach. A na MyPay niby jakoś ciutke więcej akcji, ale zrobiłem ich za 5 zł i jakos dziwnie zadowolony byłem że jednak chwilę coś porobilem. Nie miałem po prostu ochoty na internet. A właśnie - ClixSense. Była jakaś ankieta, niestety od razu mnie nie zakwalifikowało i ot tyle historii. Miałem lenia. Koniec. CEL: 71.29 / 200 zł NiecoDZIENNIK - Motywacja, plany, cele... - Hybrid1990 - 12-11-2020 10:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |