Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fb ads kradnie pieniądze. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Fb ads kradnie pieniądze. (/Temat-Fb-ads-kradnie-pieniadze-147434)

Strony: 1 2 3

RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Maciejoss20 - 17-05-2017 09:25

W Payu pracują jacyś idioci odezwała mi sie na email , jakaś Pani i z tekstem, że po ich stronie jest wszystko ok, pieniądze wpłyneły na konto Facebooka... jak wpłyneły jak ja ich nie mam na swoim koncie. Tych pieniędzy to ja już nie odzyskam i kolejnych, które chcialbym wpłacić. Czy tam sami idioci pracują? Żeby nie było wrazie, awarii żadnego kontaktu z Facebookiem. To są chyba, jakieś żarty.

(17-05-2017 09:14)Marcin0292 napisał(a):  Spokojnie, jak po tygodniu nie będzie to pisz donos do prokuratury. Cierpliwie poczekaj Smile

Myślisz, że oni im coś zrobią? Jak Fb w Polsce nawet nie ma swojej siedziby? Zresztą takiemu molochowi nic nie zrobisz. Niezły biznes na tym Fb ads robią skarbonka bez dna.

RE: Fb ads kradnie pieniądze. - smyku - 17-05-2017 09:42

Cytat:Myślisz, że oni im coś zrobią? Jak Fb w Polsce nawet nie ma swojej siedziby? Zresztą takiemu molochowi nic nie zrobisz. Niezły biznes na tym Fb ads robią skarbonka bez dna.

Ma. W Warszawie.

Błąd leży w 100% po stronie fb, PayU to tylko pośrednik i na 100% pieniądze dotarły do fejsa tylko pewnie zwiecha na fb poszła i nie dodali ci do konta.

W menadżerze reklam masz odnośnik POMOC i tam można wysłać meila odnośnie płatności i niezaksięgowanych środków i dajesz zrzut ekranu i nr transakcji.

Miałem tak parę razy i za każdym razem po zgłoszeniu fejs dodawał kasę do konta.

RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Maciejoss20 - 17-05-2017 09:44

Zaraz to sprawdze.

RE: Fb ads kradnie pieniądze. - rcielak - 17-05-2017 10:20

https://www.facebook.com/help/contact/649167531904667
zaznaczyłbym:
Mam pytanie dotyczące ręcznej metody płatności
niżej:
Płatność została dokonana, ale nie widać jej na moim koncie

Może to Ci pomoże?

RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Maciejoss20 - 17-05-2017 10:22

Dzięki wysłałem zgłoszenie. Zobaczymy czy teraz pieniądze pojawią się koncie reklamowym.

RE: Fb ads kradnie pieniądze. - nykkusek - 17-05-2017 11:59

Dlatego lepiej przez paypala i jak koniec reklamy to dopiero kasę pobiera

RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Maciejoss20 - 17-05-2017 15:24

Wina jednak jest po stronie Payu.

Cytat:Witam serdecznie,

proszę Pana, otrymałem informację, że firma Facebook ma problem z przetwarzaniem naszych statusów i jesteśmy w trakcie naprawy błędu.

Z pozdrowienaimi,

Krystian Drzewicki
Specjalista ds. Obsługi Klienta

PayU SA
Aleja Jana Pawła II 22
00-133 Warszawa

RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Andriana - 10-06-2019 13:42

https://m.facebook.com/help/218846068134280?helpref=uf_permalink

Tutaj można zgłosić kradzież. Mam pobrano 13 razy przelewy i pobrane środki na różnie kwotę, suma łączna 1260 zł, zwrócono tylko 600 zł. Strona FB i konto nie powiązane, + na FB mam nie prawidlowe nazwisko, + miała funkcje z banku potwierdzenia każdej płatności kartą włączona + był wlaczony tryb samolotu za ten tydzień( była na wakacjach)= jakoś to udało się. Reklamacja u banku możliwa z notatka policealną. Zwrot środków od 7do 9 dni roboczych od zgłoszenia.
Wyjście żeby to uniknąć??? Zablokować wszystkie płatności kartą w internecie+płacić blokiem i nigdy nie wprowadzać w internecie dane kartę.Caly czas sprawdzać co było pobrane z konta i za co. Mam nadzieję że czymś pomogła. Wkradły mniej niz za tydzień to co ja za pół miesiąca zarabiam. Masakra.

https://m.facebook.com/help/218846068134..._permalink

Tutaj można zgłosić kradzież. Mam pobrano 13 razy przelewy i pobrane środki na różnie kwotę, suma łączna 1260 zł, zwrócono tylko 600 zł. Strona FB i konto nie powiązane, + na FB mam nie prawidlowe nazwisko, + miała funkcje z banku potwierdzenia każdej płatności kartą włączona + był wlaczony tryb samolotu za ten tydzień( była na wakacjach)= jakoś to udało się. Reklamacja u banku możliwa z notatka policealną. Zwrot środków od 7do 9 dni roboczych od zgłoszenia.
Wyjście żeby to uniknąć??? Zablokować wszystkie płatności kartą w internecie+płacić blokiem i nigdy nie wprowadzać w internecie dane kartę.Caly czas sprawdzać co było pobrane z konta i za co. Mam nadzieję że czymś pomogła. Wkradły mniej niz za tydzień to co ja za pół miesiąca zarabiam. Masakra.