![]() |
FB i blokowanie kont - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: FB i blokowanie kont (/Temat-FB-i-blokowanie-kont-147344) |
RE: FB i blokowanie kont - Wojtek574 - 16-05-2017 19:35 A ja się pochwalę mam konto 280 znajomych codziennie trochę dodam i nic jeszcze nie dostałem ![]() RE: FB i blokowanie kont - shf - 16-05-2017 19:45 Odpuść FB uderz w SEO ![]() RE: FB i blokowanie kont - fejQ - 17-05-2017 19:36 @wojtek574 u mnie nawet takie "delikatne" prowadzenie konta nie zdaje egzaminu Już mnie szlag trafia! Wyczyściłem przeglądarkę, wszystkie "śmieci", założyłem konto i zaprosiłem raptem 20-30 osób! Z 6 popisałem tak normalnie "co tam" żeby to wyglądało na zwykłe konto.... Nawet do żadnej grupy się nie dodałem i co? Weryfiacjs Wczoraj to samo.... Na stażowym koncie. Miesięcznym.. konto miało miesiąc , dodałem parę znajomych, 5 grup i weryfikacja. Czy jeśli zaloze konto, bez spam dostanę ta weryfikację, ale wrzucę zdjęcie to konto zostanie odblokowane i podziała chociaż z dzień,dwa? Jest ktoś kto nie ma takiego problemu? RE: FB i blokowanie kont - Kryspin - 17-05-2017 20:02 moje realne konto ma taki problem i raz odblokowane jest na kilka godzin raz na max jeden dzień. RE: FB i blokowanie kont - fejQ - 17-05-2017 20:05 Realne w sensie że prywatne zwykłe konto? Hmmm nie wiem może oni już nawet po IP to weryfikują i ban jest na każde konto RE: FB i blokowanie kont - LikeAMoneys - 17-05-2017 21:01 Czy ja wiem .. ja tam nadal nie mam bana na koncie(Promuje i inne (nie suby, nie skracanie)) ![]() (Uprzedzam to nie jest moje prawdziwe konto) 401 znajomych i 71 grup zero bana (stare konta chyba ich nie obchodzą, tylko te nowo dodane) Ostatnio z 10 około grup dodałem i nic nadal ![]() RE: FB i blokowanie kont - Wojtek574 - 17-05-2017 21:52 (17-05-2017 21:01)LikeAMoneys napisał(a): Czy ja wiem .. ja tam nadal nie mam bana na koncie(Promuje i inne (nie suby, nie skracanie)) Można wiedzieć co promujesz z chcąc zrobię z refa mam konto 400 znajomych coraz więcej i chce jakoś je wykorzystać staram się aby konto było jak najbardziej prawdziwe RE: FB i blokowanie kont - Kryspin - 17-05-2017 22:41 (17-05-2017 20:05)fejQ napisał(a): Realne w sensie że prywatne zwykłe konto? Hmmm nie wiem może oni już nawet po IP to weryfikują i ban jest na każde konto tak dokładnie takie konto. RE: FB i blokowanie kont - LikeAMoneys - 18-05-2017 19:25 Ja promuje różne serwisy(także ruletki CSGO), daje refa i ludzie się rejestrują a ja mam poleconego + z parę razy dałem link skrócony i nic zero bana ![]() RE: FB i blokowanie kont - aero2 - 18-05-2017 22:45 Nie wiem jak u was, ale u mnie Facebook się skończył już w styczniu tego roku, jeśli chodzi o spamowanie botem na grupach, później ręcznie coś się dało, już nie 86 grup jak kiedyś ale 31, ale już nie było to samo, a teraz to już całkowicie z tą blokadą wyślij zdjęcie to sobie można odpuścić jakiekolwiek tam zarabianie. Najłatwiej bez blokady to zaprosić z lajków postu FanPage np. USA TODAY amerykańców, są takie skrypty javascript do przeglądarki, co robią to automatycznie zapraszają, ale co z tego, że w 1 dzień 5000 znajomych zdobyć to nie problem, problem to zmonetyzowanie takich zagranicznych ludzi, możesz wciskać im nie wiem co ewhoring, darowizna, ppi, ppa, cpa, a i tak ani centa nie zarobi się, przerabiałem to kilka razy, szkoda czasu, zresztą polaki też nie dadzą się wydoić. |