Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików (/Temat-earnhoney-zarabianie-glownie-na-ogladaniu-filmikow-147273)

Strony: 1 2 3 4

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - patrolpxd - 15-06-2017 12:12

Ile trwa dobicie do minimum? No i nalicza w PL w końcu?

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - lordas - 15-06-2017 16:57

mi nalicza jednak jest jakis limit i dziennie moze z 5 pkt nalicza pkt za ogladanie filmikow reszte wbija sie za np wejscie na jakas stronie dziennie sie resetuje i nabijam na tym kolo 5 pkt za ankiety ( do ktorych sie nie zaliczam) dostaje 10 pkt i tak wsumie kolo 30 pkt dziennie leci

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - rozi1910 - 16-06-2017 01:45

też mi zlicza, za pare filmów dziennie (0,4 za jeden, więc tyle co nic), a potem kiszka.
Wg mie szkoda zachodu i czasu

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - Birkin - 19-06-2017 18:59

filmiki to nie wszystko, wypełniajcie, ankiety, których dziennie jest dość sporo, to dzięki nim można sporo zarobić, zauważyłem, że dopiero po zmiany adresu ip przez VPN na Amerykańskie, pojawiają sie ankiety, niestety po angielsku, ale dla chcącego nic trudnego, zarobek w 3 dni 5$ jak najbardziej realny, przesyłam dowody:

[Obrazek: W57Ab3l.png]

[Obrazek: M343eqJ.png]

[Obrazek: fmARIK6.png]

[Obrazek: zEUmXoL.png]

[Obrazek: l2Ju29B.png]

co do oglądania filmików, polecam otwieranie ich w nowych oknach, poklikanie na okna tak, zeby działały w tle( nie przełączać sie na pulpit, bo wtedy sie minimalizują. No i minusem, który jak zauważyłem narazie jest brak ankiet w weekendy, czyli można rozumieć 5$ w 3 dni robocze, zawsze coś, narazie nie zamierzam przestać, zobaczymy dalej czy będzie tak pięknie

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - Birkin - 27-06-2017 13:50

ostatnie zrobione dowody wypłat na paypal:

[Obrazek: B0cglbu.png]

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - 11natinka11 - 18-11-2017 11:20

Jakby co płacą nadal, otrzymałam wypłate. Dostałam pond 4$ chyba za poleconych w konkursie poleconych i resztę za uzupełnienie profilii do ankiet i 5$ dostałam na paypal.
Jak ktos umie zmienić ip na amerykańskie to mozna nawet całkiem fajnie za filmiki czy ankiety zarobic, ale na polskim ip niestety filmików nie zalicza, a ankiet tak nie ma.

[Obrazek: earnhoney_18.11.png]

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - Birkin - 24-11-2017 11:28

tutaj następny dowód wypłat i uzbieranych punktów z samych ankiet, z filmikami mam problemy, bo nie wyświetla reklam, jakby miał ktoś dobry vpn na filmiki prosiłbym o przekazanie, ja korzystam ze strony hideme.ru:

[Obrazek: 2FlB35r.png]

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - bladi - 24-11-2017 12:59

U mnie trzeba zmienić IP na USA bo inaczej żaden film sie nie wyswietla Sad

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - damianqo88 - 24-11-2017 18:47

Nw ja jak zmienie ip jakas aplikacja vpn na tele to wejsc na strone nie moge bo access denied wiec jak tu zmienic ip

RE: earnhoney - zarabianie głównie na oglądaniu filmików - kawałekchleba - 10-07-2018 04:24

stronka . nieta , jeden wielki scam ze tak powiem ,niestety