![]() |
3 nowe kampanie email-submit! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +---- Wątek: 3 nowe kampanie email-submit! (/Temat-3-nowe-kampanie-email-submit-147061) |
RE: 3 nowe kampanie email-submit! - dom3lek - 20-05-2017 16:58 (20-05-2017 14:24)AnnaKa napisał(a): To nie nasz bot go wyłapał tylko system reklamodawcy. Reklamodawca dobrze wie jak te oferty działają i ma swój dobry i stabilny system antyfraudowy. Pomyślcie jakby każdy chciał robić "test" liczmy przykładowo 4.000 użytkowników to jest wypłacone 8.000 zł na darmo ponieważ takie dane nie są nic warte. Nie oszukujmy się ale nikt nie chce płacić za nabijany ruch. Dlatego polecam testować oferty na dobrym naturalnym ruchu a nie na prywatnych "testach". Pierdu pierdu, a co jeśli chciałbym wziąć udział w konkursie? To co już nie mogę bo nabijam leada? Dane prawdziwe, więc coś ten system tnie leady. Może po prostu powiedźcie jak dokładnie działa bo planuje włożyć spory hajs w promocje, ale nie chcę, żeby na 1000 wypełnień było 20-30 leadów. ![]() RE: 3 nowe kampanie email-submit! - Maciejoss20 - 20-05-2017 17:13 Mi też nie zaliczyło leada testowego zmieniłem ip, urządzenie no i nic. Jak dla mnie nie opłaca się tego promować musiałbyś złapać ze 100 osób dziennie, aby coś zarobić a pewnie zaliczyło by z 10-20 leadów. RE: 3 nowe kampanie email-submit! - szykiryki - 20-05-2017 18:03 @[Maciejoss20], oczywiscie, ze sie opłaca. Wystarczy tylko sprowadzić dedykowany, wysokiej jakości ruch i leady wpadają jak złoto i to bez 'indywidualnych' testów! ![]() RE: 3 nowe kampanie email-submit! - sprzetok - 21-05-2017 08:09 szyki ![]() ![]() ![]() RE: 3 nowe kampanie email-submit! - AnnaKa - 21-05-2017 16:54 Jeżeli ktoś ma normalny, dobrej jakości ruch nie ma żadnych cięć. Ponadto nie my jesteśmy dostawcą tych ofert tylko zewnętrzny reklamodawca. Ale z tego co widzę, wszystko działa jak należy i nie ma problemów z wpadaniem leadów przy naturalnym ruchu. Tak jak @[szykiryki] mówi, jeżeli ktoś wysyła normalny ruch do ofert ma wysoką konwersję oraz dobry zysk. Te oferty nie nadają się pod spam tylko pod konkretnych odbiorców. |