![]() |
Zarabiamy jakieś "większe" grosze :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabiamy jakieś "większe" grosze :) (/Temat-Zarabiamy-jakies-wieksze-grosze-146778) |
RE: Zarabiamy jakieś grosze :) - Rusek95 - 14-05-2017 20:23 Witam wszystkich
![]() U mnie dużo zmian ![]() To zaczniemy od clixsense - zarobione 40zł !!! - ale nie wypłacałem tylko kupiłem sobie promowanie swoich linków dzisiaj, zobaczymy jaki bd efekt = zainwestowane 10$ StudenstWatch - kilka ankiet plus kilku poleconych zbliżam się do wypłaty na konto ![]() Eforsa- dzisiaj zacząłem, 3 min promowania linku 100wejść jak narazie zero leadów, ale widzę tutaj duży potencjał ![]() kryptowaluty - Tu się najwięcej działo ![]() ![]() Ogólnie idzie wszystko w dobrym kierunku wiedza którą cały czas przyswajam daje już pierwsze efekty ![]() Ogólnie w weekend zarabione z tym co napisałem plus jeszcze kilka innych rzeczy ~300zł ![]() RE: Zarabiamy jakieś grosze :) - Rusek95 - 22-05-2017 19:21 Cześć Wszystkim
![]() ![]() To tak najwięcej czasu poświęciłem na kryptowaluty ![]() Idzie dobrze, staram się wyciągać min. 10% dziennie, chce dobić do 1000zł w obiegu i to trzymać i wypłacać tylko to ponad 1000zł i inwestować to w theadsteam czy tam coś podobnego ![]() Do tego umowa w obecnej pracy konćzy mi się w sierpniu, od września rozwijam swój obecny stacjonarny interes, teraz on daje mi około 1000zł miesięcznie ( a pracuje 2 dni w miesięcy ![]() ![]() ![]() ![]() Wiadomo, że do tych 6000zł będę musiał dopłacić ze swoich, ale po prostu będę wszystko wpłacał co zarobie na moim stacjonarnym interesie ![]() Wiem, że dam rade a wiecie skąd ?? Bo wiem jak to zrobić !!! "Nie daj sobie nigdy wmówić, że czegoś nie potrafisz. Masz jakieś marzenia, spełnij je. Ludzie mówią, że się nie da, kiedy sami czegoś nie potrafią. Chcesz czegoś, to walcz i już." Pozdrawiam Rusek 95 RE: Zarabiamy jakieś grosze :) - Rusek95 - 05-06-2017 20:32 Cześć Wszystkim. Długo mnie tu nie było, ale dużo zmian w moim życiu, zwolniłem się z pracy i czekam na wyjazd do holandii
![]() ![]() ![]() Co do zarobków odpuściłeś w sumie wszystkie buxy, ten czas poświęciłem na nauke dot. inwestowania ( Jak wróce z Holandii to przynajmniej będę wiedział jak inwestować ![]() Ogólnie zacząłem inwestować w krypto waluty dobrze mi idzie w 3 tygodnie z 20 $ wrzuconych mam juz coś ponad 120 $, I na tym głównie się opieram, jak dojdą fundusze to wtedy w inne programy inwestycyjne, i Mam plan od początku przyszłego roku tylko z tego się utrzymywać. Plan mam, wiem jak to zrobić tylko potrzebuje funduszy które zarobie na obczyźnie ![]() Życzę wszystkim miłego tygodnia i na koniec screen z mojej ostatniej transakcji ponad 110 % w 3dni ![]() ![]() Zarabiamy jakieś grosze :) - tomek7912 - 05-06-2017 21:50 Handel kryptowalutami, tak? Kupujesz tanio i sprzedajesz drożej, czy jak to jest? RE: Zarabiamy jakieś grosze :) - Rusek95 - 05-06-2017 21:53 Dokładnie tak jak mówisz ![]() RE: Zarabiamy jakieś grosze :) - Simonsays - 06-06-2017 21:45 A z jakiej giełdy krypto korzystasz i czy można ja na androida zainstalować? Dzięki z góry p.s. naprawdę spoko dziennik. sky is the limit jak to mowia-powodzenia ![]() RE: Zarabiamy jakieś grosze :) - Rusek95 - 07-06-2017 10:25 Ja korzystam z poloniex ![]() ![]() Witam. Raport z rynku kryptowalut
![]() W moim portfelu posiadam 5 krypto są to. ![]() Teraz są one warte około 140$- Zaczynalem 14 maja z 25$ więc Cieszy taki wynik ![]() ![]() Cel na dzisiaj dobić do 150 $ Cel do końca tygodnia przebić granice 200$ Cel do końca miesiąca 1000$ ![]() ![]() |