Klikanie w reklamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Klikanie w reklamy (/Temat-Klikanie-w-reklamy-146630) |
RE: Klikanie w reklamy - MrocznyKILL - 29-04-2017 14:21 (29-04-2017 08:20)smagi1709 napisał(a): Witam Bux to standardowe ogniwo w ewolucji internetowego byznesmena Możesz od razu z ryby stać się kaczką tylko pamiętaj że brak fazy dziobaka pozbawia Cię ciekawych doświadczeń RE: Klikanie w reklamy - brombor - 29-04-2017 17:59 Ja zaczynałem od kraników (faucet) BTC i klikam do dziś. Dużo lepsze od BUX'ów jesli chodzi o zarobki (chodzi mi tylko o samo klikanie reklam). Masz swoje pierwsze pare BTC (edit. oczywiście chodzi mi "pare btc" w metaforycznym znaczeniu). Nie, inwestujesz je gdzieś i interes się kręci. Jesli chodzi o "łatwe" zarabianie bez inwestycji to polecam clixsense. Zadania + ankiety + reklamy. Często wpadają reklamy za 0,02 / 0,01 $. Bonus dla aktywnych w postaci +6% dziennych zarobków itd. Ale tutaj liczy się cierpliwość i systematyczność. Ankiety nie są codziennie, zadania niekiedy b trudne. Innym ciekawym tworem jest bitcofarm, gdzie masz połączenie buxa i hyip. Możesz klikać reklamy bez inwestycji i póxniej kupic za to kurczaka z którego masz dochód pasywny. Są też gry przeglądarkowe, czyli połączenie kraników z normalną gierką. Kokosów na tym się nie zrobi, ale coś tam wpada. |