![]() |
zablokowane konto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: zablokowane konto (/Temat-zablokowane-konto-146414) |
RE: zablokowane konto - kamil7154 - 16-04-2017 18:57 (16-04-2017 18:43)mateusz2045 napisał(a): UB i hajs dla Ciebie.Fajnie jakbyś miał takie moce ![]() RE: zablokowane konto - mateusz2045 - 16-04-2017 19:13 (16-04-2017 18:57)kamil7154 napisał(a):Działają z opóźnieniem.(16-04-2017 18:43)mateusz2045 napisał(a): UB i hajs dla Ciebie.Fajnie jakbyś miał takie moce RE: zablokowane konto - mysc - 19-04-2017 17:49 (16-04-2017 13:12)kamil7154 napisał(a): nie nie, nic takiego nie pisalem Jeśli faktycznie działałeś w opisany sposób, nie wprowadzałeś w błąd co do ceny, nie reklamowałeś konkursu jako "darmowy" i nie sprzedałeś nieistniejącego przedmiotu (nie pobrałeś za niego pieniędzy) - wszystko jest OK. Z tego co wiem, były jakieś reklamacje - ale nie wnikałem z jakim uzasadnieniem. Każdy sklep internetowy wystawia przedmioty których fizycznie nie posiada ![]() Co do poradnika - sposób był opisany jako przykład dopasowania reklamy (marketing szeptany) do odbiorców w grupach KUPIĘ-SPRZEDAM i dotyczył hipotetycznej sytuacji, że faktycznie taki przedmiot został wygrany. Oczywiście zdaję sobie sprawę - i zdawałem w trakcie pisania tego tekstu - że taka sytuacja nie będzie miała miejsca, a metoda będzie wykorzystywana dokładnie w taki sposób jaki opisałeś. Z perspektywy czasu, zarówno sposób, jak i poradnik (w stosunku do użytkowników LM) wydają mi się kompletnie nieetyczne - aczkolwiek nie łamią prawa. Ten poradnik był pisany 8 miesięcy temu, od tego czasu kilkukrotnie zmieniałem poglądy co do kwestii związanych z sms'ami (i marketingiem) i na dzień dzisiejszy na pewno bym w nim nie ujął takiej metody. Wobec powyższego, PRZEPRASZAM ZA PROBLEMY WYNIKŁE ZE STOSOWANIA SIĘ DO MOICH RAD i zapraszam do zapoznania się z całkowicie nową wersją tego poradnika, dostępną w panelu LeadMore ("Jak zarobić pierwsze 60zł?"). Pozdrawiam! mysc |