![]() |
Wazna Informacja !!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireSub (/Forum-FireSub-390) +---- Wątek: Wazna Informacja !!!! (/Temat-Wazna-Informacja-145712) |
RE: Wazna Informacja !!!! - suzuki69 - 01-04-2017 12:37 Firesub wy chcecie mówić że byliscie uczciwi w stosunku do klientów jak nawet na waszych programach tylko odsyłacz na dole strony do regulaminu a w tym regulaminie żadnych konkretów ! Dobrze że traz macie problemy bo takie coś mnie wku*wiało pełno tego spamu było i tylko wszedłem na jakiś link i od razu wiedziałem że to partner od firesuba bo nie ma stopki tylko odsyłacz do regulaminu a w nim zero kontretów tylko balabalababa powinno być napisane przejrzyście koszt jaki ponosi się za aktywowanie usługi ! RE: Wazna Informacja !!!! - MartinS - 01-04-2017 13:00 W każdym programie znajduje się stopka na dole strony oraz odsyłacz do regulaminu przy checkboxie "Akceptuję regulamin usługi". Wszelkie informacje dot. kosztów opisane są w tych miejscach. Pisanie w taki sposób stawia Cię obok ludzi, którzy te smsy wysyłają, a potem lament, że nie było informacji. Fakt, nie było jej stricte przy polu na SMS(nigdzie nie było), ale wszędzie indziej, gdzie być powinien, był. RE: Wazna Informacja !!!! - jamnik - 01-04-2017 13:02 (01-04-2017 12:37)suzuki69 napisał(a): .a ty fanboju LM przyszedłeś tu wylewać swoje żale? rób robotę tam gdzie robisz, zgarniaj te swoje 40 zł dziennie lub ile tam robisz i nie przejmuj się resztą ![]() Prawda jest taka, że ty zarabiając te przykładowe 40 zł jesteś takim samym pasożytem jak ludzie robiący po 40000 zł dziennie. Różnica jest taka, że oni wiedzą jak to zrobić, a ty niestety nie i dlatego cię dupka boli. To ty wybrałeś programy na których zarabiało się 5 lat temu, a nie my. Zgarniasz ostatki po ludziach, którzy robili to wcześniej ![]() ![]() RE: Wazna Informacja !!!! - Karewer - 01-04-2017 13:30 I tak najlepsze myślenie w temacie LM jest takie, że wszyscy naciągacze teraz "rzucą" się na kryształowy serwis, za jaki uważany jest Leadmore. Tylko szkoda, że nie mają pojęcia, o co w ogóle całe to zamieszanie, bo chyba nie o fake filmy i streamy, tylko o grubsze rzeczy typy fake konkursy z celebrycikami i phishing. Szkoda tylko, że połowa z obecnych partnerów "robiła" to, co robiła na programach, które kiedyś usunął właśnie Leadmore ze swojej oferty. Wiem, co pisze, bo widzę kilka znajomych osób, które obecnie się udzielają i wiem na czym kiedyś "pracowały". Proponuje zaprzestać wybielania się, bo zapomniał wół jak cielęciem był. Pierwsza grubsza afera tyczyła się Leadmore i z tego co pamięam, to był to program download, gdzie "pewna grupa" promowała do pobrania wniosek programu rządowego 500 plus. RE: Wazna Informacja !!!! - sad32esadsaxc - 01-04-2017 15:21 (01-04-2017 13:30)Karewer napisał(a): I tak najlepsze myślenie w temacie LM jest takie, że wszyscy naciągacze teraz "rzucą" się na kryształowy serwis, za jaki uważany jest Leadmore. Tylko szkoda, że nie mają pojęcia, o co w ogóle całe to zamieszanie, bo chyba nie o fake filmy i streamy, tylko o grubsze rzeczy typy fake konkursy z celebrycikami i phishing. Szkoda tylko, że połowa z obecnych partnerów "robiła" to, co robiła na programach, które kiedyś usunął właśnie Leadmore ze swojej oferty. Wiem, co pisze, bo widzę kilka znajomych osób, które obecnie się udzielają i wiem na czym kiedyś "pracowały". Proponuje zaprzestać wybielania się, bo zapomniał wół jak cielęciem był. Pierwsza grubsza afera tyczyła się Leadmore i z tego co pamięam, to był to program download, gdzie "pewna grupa" promowała do pobrania wniosek programu rządowego 500 plus. Pewnie tak, coś w tym jest - sam rozważałem, nad przepięciem widgetów na Lead Now - bo oni jak piszą, o niczym nie wiedzą i dalej można działać jak się działało. RE: Wazna Informacja !!!! - Karewer - 01-04-2017 15:52 Najlepiej palić głupa przed partnerami, ale nie jest do końca, tak jak piszesz. To nie jest wątek LN, więc kończę off-top. Najlepszy dowód: ![]() RE: Wazna Informacja !!!! - Danysuw - 01-04-2017 16:14 (01-04-2017 13:30)Karewer napisał(a): I tak najlepsze myślenie w temacie LM jest takie, że wszyscy naciągacze teraz "rzucą" się na kryształowy serwis, za jaki uważany jest Leadmore. Tylko szkoda, że nie mają pojęcia, o co w ogóle całe to zamieszanie, bo chyba nie o fake filmy i streamy, tylko o grubsze rzeczy typy fake konkursy z celebrycikami i phishing. Szkoda tylko, że połowa z obecnych partnerów "robiła" to, co robiła na programach, które kiedyś usunął właśnie Leadmore ze swojej oferty. Wiem, co pisze, bo widzę kilka znajomych osób, które obecnie się udzielają i wiem na czym kiedyś "pracowały". Proponuje zaprzestać wybielania się, bo zapomniał wół jak cielęciem był. Pierwsza grubsza afera tyczyła się Leadmore i z tego co pamięam, to był to program download, gdzie "pewna grupa" promowała do pobrania wniosek programu rządowego 500 plus. Z tego co pamietam, to problemy zaczynaly pojawiac sie juz od ofert Mc'Donalda ![]() Wazna Informacja !!!! - mahuzz - 01-04-2017 18:15 Oferty McDonalda to jeszcze za czasów Wawrzyniaka nie? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Wazna Informacja !!!! - Karewer - 01-04-2017 18:23 (01-04-2017 16:14)Danysuw napisał(a):(01-04-2017 13:30)Karewer napisał(a): I tak najlepsze myślenie w temacie LM jest takie, że wszyscy naciągacze teraz "rzucą" się na kryształowy serwis, za jaki uważany jest Leadmore. Tylko szkoda, że nie mają pojęcia, o co w ogóle całe to zamieszanie, bo chyba nie o fake filmy i streamy, tylko o grubsze rzeczy typy fake konkursy z celebrycikami i phishing. Szkoda tylko, że połowa z obecnych partnerów "robiła" to, co robiła na programach, które kiedyś usunął właśnie Leadmore ze swojej oferty. Wiem, co pisze, bo widzę kilka znajomych osób, które obecnie się udzielają i wiem na czym kiedyś "pracowały". Proponuje zaprzestać wybielania się, bo zapomniał wół jak cielęciem był. Pierwsza grubsza afera tyczyła się Leadmore i z tego co pamięam, to był to program download, gdzie "pewna grupa" promowała do pobrania wniosek programu rządowego 500 plus. Ta, każdy zna historię Androo i jego bonów do MC Donalda, ale przypomnij mi proszę w którym to było roku... raczej w 2014. Odkąd zaczęło się na Leadmore z 500 plus to później poleciało niestety i tak to się ciągnie od lutego czy marca 2016 roku, a dziś mamy tego wisienkę na torcie. Androo był wtedy wyjątkiem, a ile osób promowało program rządowy 500 plus? Leadmore chyba nie bez powodu usunęło już jakiś czas temu filmy, stream i pobieranie? Odpowiedz sobie sam na to pytanie. Zresztą tak jak już napisałem, to jest wątek FireSuba i to jest ostatni mój post offtopujący. |