Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! (/Temat-Zarabianie-W-Internecie-Dla-Zielonych-144492)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - plewa89 - 14-03-2017 15:26

A żeby ktoś obejrzał serial/film z twojego linku to musi wybrać czy losowo przydziela na iitv?

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - rojasQ - 15-03-2017 15:19

Jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś wybierze akurat moją wstawkę na końcu listy? Wink Rozumiem, że sposób jest raczej dobry na nowe filmy, które nie mają jeszcze wielu wstawek?

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - shady1971 - 20-03-2017 15:10

Dołączam się do pytań dwóch kolegów wyżej.

Chociażby taki przykład z dzisiaj. Dzisiaj o 22 jest premiera The Walking Dead w TV. Ale w necie odcinek już jest praktycznie od rana na iitv z napisami. Ledwo co odcinek wyszedł do neta i już jest z 20 linków z openload pod filmem, w tym mój 3 od końca. Więc jak można na tym dobrze zarobić, skoro i tak zawsze ktoś będzie szybszy, bo ma wtyki z ludźmi, którzy robią napisy itp. Więc skoro z nowościami jest tak ciężko, to o starszych odcinkach czy serialach szkoda gadać.
Dodam też, że taka sama sytuacja na alltube i Filiser.

Doradźcie coś.

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - Shejker - 20-03-2017 17:50

Ogólnie rzecz biorąc to zależy od szczęścia i systematyczności. Osobiście skupiam się na daily premierach, najczęściej kopiuje linki do seriali w HD bez żadnych napisów, a następnie czekam na jakiekolwiek napisy - polskie, czy też angielskie. Dołączam je, wrzucam. W tym miesiącu udało mi się już zlecić 3 wypłaty.

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - shady1971 - 20-03-2017 18:13

A polecasz jakieś strony poza iitv, alltube i filiser?

Ile czasu dziennie poświęcasz na to? I po jakim czasie już masz te $20 do zlecenia wypłaty?

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - Shejker - 20-03-2017 18:37

Używam tylko tych 3stron, dziennie poświęcam na po powrocie do domu ~~35min. Potem tylko zostawiam w karcie włączoną stronę z nowo zaktualizowanymi napisami i od czasu do czasu ją odświeżam. Coś się pojawia - wrzucam. Od zlecenia do zlecenia? Loteria, w weekendy dobijam 3.5$ dziennie, w dni powszednie trzymam się na poziomie 2/2.5. Wszystko jest zależne od ilości premier serialów danego dnia oraz, jak pisałem - szczęścia. Pierwsze zlecenie miałem 4marca, kolejne 14marca, a ostatnie dzisiaj.

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - shady1971 - 20-03-2017 18:40

Ok, dzięki wielkie. Też postaram się coś pokombinować i może będą z tego jakieś efekty.

A jeszcze tylko jedna rzecz. Big Grin

Ściągnąłem napisy do jednego serialu i dodałem go do mojego linku. Tyle,że napisy wyświetlane są bez polskich znaków. W sensie są znaki zapytania w ich miejscach.
Przy dodawaniu napisów wybrałem język polski.

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - rojasQ - 20-03-2017 19:08

@Shejker
A w jaki sposób dołączasz napisy do filmu?

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - Shejker - 20-03-2017 19:16

Openload ma wbudowaną opcję napisów. Jest jeden myk, iż w momencie posiadania napisów w formacie .txt trzeba je przekonwertować na .srt. W innym przypadku openload nie odczytuje napisów. Napisy powinny znajdować się w folderze .subtitles.

[Obrazek: screenshot_openload_co_2017_03_20_19_17_02.png]

Wystarczy wybrać filmik, w którym chcemy umieścić napisy.

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - shady1971 - 20-03-2017 19:26

Mam napisy w srt i dodane są do odcinka. Automatycznie są dodane w folderze subtitles, ale wciąż bez polskich znaków.